Arama sonuçları: *

1. G

Logitech G PRO X Superlight 2 alınır mı?

ATK Blazing Sky Duckbill Wireless önerisi aldım nasıl bilginiz var mı?
  2. G

[H3 id='ATK+Blazing+Sky+Duckbill+Wireless+nerisi+aldm+bilen+var+m']ATK Blazing Sky Duckbill Wireless önerisi aldım bilen var mı?[/H3]
  3. G

Parasını hak etmiyor diyorlar ama?
  4. G

Benzer E-spor düzeyinde bir mouse almak istiyorum öneriniz var mı?
  5. G

Wriath ürünleri bence iyi ben W60 klavye kullanıyorum. Ürünü beğendim ancak kablosunda temassızlık sorunu oluştu. Wraith'ten mouse alan arkadaşlarım bazen tuşların basmadığını söylüyor ki daha yeni aldılar. Pek güvenemiyorum
  6. G

[H3 id='Logitech+G+PRO+X+Superlight+2+almay+dnyorum+btem+de+aa+yukar+o+kadar.+nerilerinizi+ve+yorumlarnz+bekliyorum.']Logitech G PRO X Superlight 2 almayı düşünüyorum bütçem de aşağı yukarı o kadar. Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.[/H3]
  7. G

2025’te İkinci El G29 Alınır mı?

arkadaşım Shifter çalışmıyor demişti daha önceden. Bu ara sordum sen ayarlayamamış olabilir misin diye olabilir dedi. Hor kullanmayı geçtim sıfır aldığı setle adam akıllı oynamadı bile. Sizce Riski almaya değer mi?
  8. G

2025’te İkinci El G29 Alınır mı?

Arkadaşımdan çok az kullandığı Seti (G29+Shifter) stand ile birlikte 8-9k civarı bir paraya almayı düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
  9. G

10K bütçe 2k çözünürlük monitör tavsiye

[H3 id='URLhttpswww.incehesap.comasusasus+tuf+gaming+vg27aq3aURL+modelini+neren+arkadalarm+oldu+hocam.']asus tuf gaming vg27aq3a modelini öneren arkadaşlarım oldu hocam. [/H3]
  10. G

10K bütçe 2k çözünürlük monitör tavsiye

Okuduğunuz gibi. Bütçem 10000TL ve aradığım çözünürlük 2k. CS, Valorant gibi oyunlar da oynuyorum hikayeli oyunlar da oynadığım oluyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Geri