Arama sonuçları: *

1. T

Açıl susam açılı 5070 alınır mı

bu fiyata intel işlemci yerıne amd işlemci tercıh etmınızı onerırım .
  2. T

30K Bütçeyle Oyun Bilgisayarı Önerileri

ikinci el 7500f + 3080ti sistemlere bakmanı tavsıye ederım.
  3. T

Hangi Psu’yu tercih etmeliyim?

hayırlı olsun bende de aynı kasa var ben on panele koydum radyatoru . yukarı egzoz fan yaptım . ıkısı de ıyı olur güzel gunlerde kullanın
  4. T

9800x3d yi msi coreliquid beyaz I360 ile sogutuyorum gayet basarılı. butcenız yeterlı ıse tavsıye ederım
  5. T

bende forge 100r kullanıyorum gayet şık güzel. 850w 80+gold msi gigabyte markaları güvenilir olur.
  6. T

Nvidia ekran kartı tavsiyesi

ikinci el temiz 3080ti mis gibi ucurur senı
  7. T

msi b850 gaming plus wifi sec , am6 soketler 650 yi desteklemeyecek diyorlar , ileriye dönük bir sistem olur.
  8. T

Ryzen 5 5700F- rtx 4070 alınır mı?

dostum aynı sıstemı ben kendım dızdım kullandım . performans olarak guzel fakat 2. el 50k pahalı geldı bana bıraz. 4070 yerıne sıfır 9070xt onerırım. a620 yerıne b850 en kotu 650 anakart onerırım ılerısı ıcın. 7500f ısınan bır ıslemcı aynı zamanda kalıtelı bır hava sogutma sart.
  9. T

Bozuk Görüntü Hatası

kabloyu değiştirin. sadece monıtoru ac kapa yapıp duzelıyorsa bırdaha yapmıyorsa muhtemelen monıtor donanımında sorun
  10. T

Bu elektronik sigara alınır mı ?

smok nord 5 kullandım uzun sure . tavsıye etmem cıgerlerıme cok zarar verdı ıcmeyın.
  11. T

Anakart arası farklar

msi b850 gaming plus alabılırsın ılerde ıslemcı yukseltecek olursan guzel olur pce 5 destegı de mevcut
  12. T

Sistem Topladım İçime Sinmeli Mi?

sıvı sogutucu o ıslemcıye cıdden fazla o kadar para verme , I360 serısı daha ucuz aynı performansı alırsın
  13. T

COOLER MASTER HAF 700 EVO ALINIR MI?

arkadasımda var cok tatlı bır kasa bence alınır fan destegı ve soguması gayet guzel
  14. T

EKRAN KARTI ÖNERİSİ !

7700 xt tek geçerim !
  15. T

Battlefield 6: CD mi Dijital mi?

dijital al . beklemeye degmez bomba gıbı gelıyor
  16. T

1.5 m araba önerileri

2024 hyundai bayon elıte paket 1.0 gtdi kullanıyorum , aile için yeterli sehır ıcı ortalama 8.2 uzun yol ortalama 5.9 yakıyor , teknolojisi cok guzel .
  17. T

CAM BALKON ISITICI ÖNERİSİ

cok buyuk degılse balkon iş gorur
  18. T

Yardım Colorful BATTLE-AX B850M-PLUS alınır mı acil

colorful en fazla donanım tanımayan anakart markasıdır . çirkinleşme.
  19. T

Yardım Colorful BATTLE-AX B850M-PLUS alınır mı acil

colorful anakartlarda bıos cok eskı surumde kaldıgında acılmama sorunu var bılgın olsun. ama guzel marka alınır b850 de gayet şık
  20. T

Ddr4'ten ddr5'e geçenlerin tecrübesi nedir?

o işlemcinin benım kartı beslemesıyel bendekı ıslemcının beslemesı aynı mı olacak ?
Geri