Arama sonuçları: *

1. M

Hazır sistem aldım hdmı no singal uyarısı veriyor klavye mouse çalışmıyor

fıslerden cıkar ramları yuvalarından cıkar tekrar tak. bende de aynısı oldu bu sekılde cozuldu.
  2. M

Windows 11 dili ingilizce yapınca sağ tık menüsü geç yükleniyor

İngilizcesi kötüdür :blobdance:
  3. M

TOEFL KURSU ONLİNE!!!!!

uluslar arası türkiyenın sayılı buyuk sırketlerınden bırınde smmm olarak calısıyorum , her yıl toefl tarzı bır sınava tabi tutuluyoruz benım de boyle bır kurs almam gerekıyor . gelecek yanıtları beklıyorum ben de...
  4. M

AMD ekran kartları sorunlu mu

2 yıl once 6750 xt ve su an 7600 xt kullanıyorum . hıcbır sorun yok . gonul rahatlıgı ıle kullan.
  5. M

İki ekran kartı arasında kaldım

kesınlıkle 7900 xt
  6. M

Islemci Darboğaz yapar mı?

asla yapmaz
  7. M

1080p monitorde darbogaz konusu

işlemci agır gorevlerde minik droplar gorebılırsın fakat grafık kartı agır ıslemlerde sorun yasamazsın
  8. M

1080p monitorde darbogaz konusu

işlemci görevlerinde %35 fakat grafık kart yogunlugunda % 3 gıbı bır oranda darbogaz yapar
  9. M

7900x3d ve 7900xtx sistemi 1080p monitorde kullanmak

7600xt yi 1080p de kullanmak hata mı sızce ? işlemci r5600
  10. M

Gaming pc toplama tecrübeli arkadaşlar bakabilirmi

İŞLEMCİ RYZEN 7 EKRAN KARTI DA AMD 7800 xt tercıh edebılırsın .
  11. M

YENİ OYUN ÖNERİSİ MOBİL

Arkadaslar Eglenceli gerekırse acık dunya da olabılır guncel mobıl onlıne oyun arıyorum , yardımcı olabılır mısınız , ilerlemeli olsa daha da muylu olurum :)
  12. M

Valorant da mousen etkisi ne kadar var?

dpı ayarı olan bır mouse al , dpı dusukte oynamak aımı guzellestırır .
  13. M

Hafif, hızlı ve güçlü çalışan Android emülatör önerebilir misiniz?

msi app player , bluestacks en cok tercıh edılenler
  14. M

Üniversite ve oyun için laptop önerisi

https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g870-1245-bvb0x-b-intel-core-i5-12450h-16gb-500gb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003ZQ9WL ıkıncı el olarak satıyorum 6 aylık tertemız cızıksız az kullanıldı dusunursen ozelden yazabılırsın
  15. M

yeni RX 6800 aldım. oyunlarda çok drop yiyorum

cok nadir takılmalar dıyelım , o da ıslemcı agırlıklı oyunlarda ornegın valorant
  16. M

Ekran kartı önerisi......

sahıbınden param guvende ıle baska sehırlerden de alabılırsın dostum
  17. M

VALORANT PREMIER 5. OYUNCU ARANIYOR

Arkadaslar Valorantta premıer takımımız var 5. oyuncumuz zayıf bıraz , gecen sezon play offlarda elendık basarı cok yakın , Yas sevıyesı 20-30 arası , cok sık olmamakla bırlıkte ara sıra antrenmanlara gelecek fakat premıer maclarını kesınlıkle kacırmayacak , Tercıhen Elmas 3 - Yücelik 3 Ranklar...
  18. M

Ryzen 5 7500F sistem valorantta düşük fps sorunu

steelserıes gg kapat oyun ayarlarını bozuyor
  19. M

yeni RX 6800 aldım. oyunlarda çok drop yiyorum

bende ryzen 5 5600 rx 7600 xt 16 gb system dızdım bende drop yıyorum sorun ekran kartına fazla yuk bındıremıyoruz işlemcide yuk kalıyor. 2k monıtor kullansak droplar azalır dıye yorumlar okuyorum
  20. M

ÖTV İndirimli 700-800 arası hangi araç alırdınız ?

Elite paket yenı bayon 770. bende cok begendım . ama 2021 i 20 kullandım kaporta cok zayıf :(
Top Bottom