Arama sonuçları: *

1. E

Arkadalar pcde hiçbir oyun açık değil pc 5 gb ram kullanıyor

arkadalar pcde hiçbir oyun açık değil sadece video izliyorum pc 5 gb ram kullanıyor
  2. E

RTX 2060 SUPER RYZEN 5 5600

peki şuan bu pcyle hangi oyunları oynayabilirim
  3. E

neden
  4. E

arkadaşlar rtx 2060 super ryzen 5 5600 ile rustta 70 fps alıyorum normalmidir 700 kişilik serverda
  5. E

Arkadaşlar ikinci el işlemci alıcamda ne tür testler yapmam lazım

arkadaşlar ikinci el bi ryzen 5 5600 alıcam fiyatı 2800 tl hangi uygulamadan test yaptırmam lazım adama
  6. E

AM5 ANAKART BÜTÇE 3.5

arkadaşlar en ucuz fiyat performans bir am5 anakart almak istiyorum önerisi olan varmı fiyat maks 3.5 5 işlemciye para kalmıyor çünkü
  7. E

Pcyi yenilemeyi düşünüyorum yardım

hocam parçaları ikinci el alıcam bütçe 15 şuanki kullandığım ekran kartı +işlemci +anakartı satmayı planlıyorum ikinci el bi ryzen 5 7600x buldum 6k ya güzel görünüyor test yapıp işlemcide stress testi falan yapıp onu almayı planlıyorum
  8. E

ozaman bana rica etsem ikinci el alabileceğim işlemci anakart psu önerisi yaparmısınız ekran kartı yeterlimi şuanki bilmiyorum şuanki kullandıklarımı satmayı planlıyorum
  9. E

hocam ryzen 5 5600x am4 soket değilmidir acaba?
  10. E

am4 işlemci düşünmüyorum kral artı olarak amd ekran kartı kullanmaktan gına geldim donanımsal olarak problemlerden ve mavi ekranlardan bıktım
  11. E

şuanki kullandığım pc rtx 2060 super 8 gb intel i5 10400f msi b 560m pro e 500watt psu 16 gb ram 3200 mhz 512gb ssd 1tb hdd rust rainbow six işlemci oyunları oynuyorum hikayeli oyunlarda oynamak istiyorum neler almamı önerirsiniz intel işlemcimi alayım anakart değiştirip yoksa am5 bir anakart...
  12. E

Ekran kartı işlemci sorusu

Arkadaşlar rtx 2060 super 8gb ekran kartım. Ryzen 5 5600 iş yaparım oyun oynatırım güncel oyunları 1080p düşük orta
  13. E

İkinci el işlemci ….

Güzel tespit .D
  14. E

İkinci el işlemci ….

Arkadaşlar merhaba normalde ikinci eli 3500 4000 tl olan işlemciyi 2800 TL’ye satıyor arkadaş işlemciyi kullandığını söylüyor ama işlemcinin görüntü olarak durumu pis gibi ama çalışıyor dedi işlemcinin bi problemi olmadığını arkadaşa ne gibi bi test yaptırırsam anlarım sağlam olduğunu
  15. E

beyler kasanın içinde tepede ve işlemci yanındaki fan çalışmıyor ne yapmam lazım

Vallahi markasını hatırlamıyorum şöyle atayım reis 1723127054 ne yapmam gerek sence biosdan falan birşeyler yapmammı lazım acaba fan ayarlarıyla alakalı
  16. E

beyler kasanın içinde tepede ve işlemci yanındaki fan çalışmıyor ne yapmam lazım

beyler durum konu başlığında yazan gibi pc sorunsuz çalışıyor ama kasa içindeki 2 fan çalışmıyor ne yapmam gerek
  17. E

Pc bozuldu beyler yardım

beyler selam 3 gün önce bilgisayarın mavi ekran vermesiyle başladı her şey yüksek ekran kartı sıcaklıkları yüzdelik olarak yüksek ekran kartı kullanımı vs bunu düzelttim ekran kartının fanları çok tozluydu ama 3 gün sonra yani bugün kasadaki 2 fan çalışmıyor 2 tanesi çalışıyor ekran kartı fanları...
  18. E

35-37 bandında gaming gen trde kasa önerir misiniz

bence 4070 alınmalı 1 tb ssd aşırıya kaçar onlar ileriki zamanlarda alınıp dizilebilecek eşyalar şuan bence paranı ekran karı anakart ve işlemcisi güzel bir kasa diz
  19. E

35-37 bandında gaming gen trde kasa önerir misiniz

hocam bende alıcam bence bi 4070 yakışır
  20. E

35 37k arası sıvı soğutmalı hikayeli-fps oyun için pc

arkadaşlar selam 35 37k arası sıvı soğutmalı pc önerebilecek varmı 4070 super yada 4070 li amd işlemcili sağlam bi pc istiyorum allahın izniyle bi 5 6 sene götürebilecek 1722340074 şuanki kullandığım pc. rx 570 8 gb inel i5 10400f 500 gb ssd 1tb hdd 500 w psu kasam çok küçük 2 fanlı ekran kartı...
Top Bottom