Arama sonuçları: *

1. E

Sistemin Bir Anda Kapanması

bunun net bir cevabı yok işlemciyi belki yanlış monte ettin pinler oturmadı falan ramler olabilir anakartla alakalı olabilir hemen hemen her şey sebep olabilir buna belkide güç kaynağın yetersiz banada uzun zamandır olmuyodu zaten
  2. E

Sistemin Bir Anda Kapanması

bende geçen benzer sorun yaşadığımda ddu ile ekran kartı sürücüsünü kaldırdım ve anakart biosu güncelledim ve xmp açtım düzelmişti
  3. E

📍INNO3D RTX5070 COIL WHINE

coil whine artık belli bir db altı iade veya garantiye girmiyor maalesef tamamen şans işi ben vatanla görüştüm gönderin servise yollarız test ederler belge çıkarsa değişim iade yaparız dediler ama uzun süreceği için uğraşmadım. artık kulağım alıştı hiç duymuyorum bile. çok rahatsız etmiyorsa...
  4. E

Anakartın servisten kusurlu olarak dönmesi

bu şekilde mail attım ama telefonla aradığımda pek sallamıyorlar gibiydi :) mail atmamı istediler sonucun çok farklı olacağını düşünmüyorum şahsen
  5. E

peki THH başvururken Vatanı mı servisi mi yazmalıyım hangisi sorumlu oluyor ?
  6. E

Arkadaşlar merhaba Vatan bilgisayardan 1.5 ay önce aldığım MSI PRO H610M-E anakartım vga ışığı yakması sebebiyle vatan bilgisayara gönderdim kendileride servise gönderdi tabii ki ben göndermeden anakartın fotoğrafını vs çektim fakat servis kullanıcı hatası diyerek 3000₺ anakart için 1500₺ işlemci...
  7. E

27 INC 2K IPS 320 HZ MONİTÖR

bende de koorui g2722p var memnunum
  8. E

Windows 11 i guncelledim internet e baglanmiyor pc

sfc /scannow cmd açıp yazarsan eğer bozuk dosya varsa güncelleme esnasında bundan kaynaklı olabilir
  9. E

Vatan-Asus Servis-Servise Gitmeli Nedir?

farklı bir servise yönlendirmişler sanırım yukarıda yazmıştım ama istersen bi müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin
  10. E

300hz gözüme yavaş geliyor

300 hz üstünü gözlerinle algılayamazsım plasebo etkisidir yaşadığım büyük ihtimalle
  11. E

Bütçe 50 bin tl sadece kasa topluyorum lütfen yardim

uygun falan değil bu sistem 48 bine 5060 ti mı alınır
  12. E

ANAKAR SIVI SOĞUTMA TAKMAK

evet
  13. E

ANAKAR SIVI SOĞUTMA TAKMAK

hayır olmaz h610me bende aynı şekil taktım ışıksız kullanırsın ışığın bi önemi yok
  14. E

🔥İndirim VATAN 11.11 Özel OEM PAKETLER 16:00’da

forumda sistem atıp alma bekle alma fiyatlar inecek diyenlerin tavsiyesine uyarak 3-5 gün önce indirimdeki sistemleri almayıp bekleyen arkadaşlara geçmiş olsun daha çok beklerler
  15. E

2k monitör tavsiyesi

koorui g2722p kullanıyorum şuan memnun gibiyim 2 gün oldu
  16. E

bu ayın sonunu görmeden büyük ihtimalle tüm süreç bitip ürün size ulaşmış olur
  17. E

50K BÜTÇE HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ!

evet game garaj hem sistem parçaları hem laptop ve hazır sistemler satan türkiyenin bilinen markalarından biridir güvenilirdir 1762859395 https://www.gamegaraj.com/tavsiye-sistemler/chimera-7a/ şu sistem mesela 47k idi 2 gün önce https://app.hb.biz/qjHmJJgjCd6p şu sistemde arkadaşın attığı...
  18. E

50K BÜTÇE HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ!

vade farksız 10-12 ay game garaj harici belki bir marka falan vardır kriter oysa 1-2 sistem harici pek seçeneğin yok maalesef
  19. E

9700x + 5070Ti Sistem Acil Bakar mısınız?

16.00 bekle vatan oem indirimi yapacak
  20. E

daha sonra merkezde veya şubede yazar büyük ihtimalle oradan farklı servise yönlendirilme ihtimalide var bu süreç ortalama 2 hafta sürebiliyor
Geri