Arama sonuçları: *

1. P

🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm Beyaz Sıvı Soğutucusu 2699 tl +40$ steam kodu

Benim yorumum yayınlandı aslında ama linkine tıklayınca giriş yapmadan yorumu göstermiyor. Msi'ın sitesinde de sanırım linke tıklandığında direkt görünmesi gerektiği yazıyordu o yüzden kafam karıştı.
  2. P

🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm Beyaz Sıvı Soğutucusu 2699 tl +40$ steam kodu

Benim yorum linkimin uzantısı hala amazon.com.tr o yüzden daha göndermedim siz nasil yaptınız?
  3. P

🔥İndirim VATAN 11.11 Özel OEM PAKETLER 16:00’da

evet 7500f olan ram yükseltmesi yapmam lazımdı :(
  4. P

🔥İndirim VATAN 11.11 Özel OEM PAKETLER 16:00’da

5060ti olanı aldım ama bir özelleştirmeyi seçmeyi unutmuşum arasam müşteri hizmetleri yardımcı olur mu daha hazırlanma aşamasına geçmedi :/
  5. P

❌İndirim Bitti! Trendyol Kazı Kazan aktif!

1000e 100 SWTBQYGAFHHAA
  6. P

❌İndirim Bitti! Trendyol Kazı Kazan Basladı ( YENİ )

1000e 250 varsa atabilir misiniz lütfen 500e 50 SW6CPUKAFHFGJ
  7. P

20-25K Sistem Önerisi

Tamamdır hocam teşekkürler. Bu özelliklere göre yeni yıldan önce indirim yakalayamazsam yukarıdaki sistemleri degerlendiririm o zaman.
  8. P

20-25K Sistem Önerisi

Bu fiyatta amd ekran kartı daha mı iyi bir de ddr4 olması çok fark yaratır mı?
  9. P

20-25K Sistem Önerisi

Çoğunlukla oyun ve gündelik kullanım için alıcam. 11.11'e bakamadım hala f/p güzel hazır sistemler varsa önerebilir misiniz?
  10. P

6000tl Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Anladım, peki kablolu ve wireless arasındaki 2.500TL fark değer mi?
  11. P

Hala bulamadım fakat Hs80 Max konusunda kulaklarım büyük olduğu ve kafa bandı konusundaki tereddütlerim için emin olamıyorum. 1722779685 Cloud 3 şuan aklıma yatıyor fakat onda da fps oyunları için öncelikli olduğu söyleniyor fakat ben çok fazla fps oyunu oynayan birisi değilim daha çok discord...
  12. P

Müzik dinlerken ya da arkadaşlarımla konuşurken de memnun edecek bir oyuncu kulaklığı arıyorum fakat araştırdıkça daha da kafam karışıyor. Her yerde farklı şeyler söyleniyor. Konfor önemli. Kablosuz ya da kablolu fark etmez. Nova Pro(Kablolu) - Nova 7/5 - HS80 Max - Cloud 3 (Kablolu/Kablosuz)...
Geri