Arama sonuçları: *

• Users: yoru
  • Order by date
  1. Y

A620M H R5 7600 işlemci 4070Ti Super ekran kartıyla uyumlu mu?

winsat formal test sonucu boyle çıktı hocam bir sorun var mı birde 8.7 olan nedir
  2. Y

A620M H R5 7600 işlemci 4070Ti Super ekran kartıyla uyumlu mu?

Sistemi 3-4 aydır kullanıyorum ama sanki bıraz yavaş gibi hissediyorum. Anakart modelim çok tercih edilen bir kart değil. Soru biraz saçma olabilir ama anakart yüzünden işlemci ve ekran kartı düzgün çalışmıyor olabilir mi?
  3. Y

Xbox Game Pass'ten indirdiğim oyunu Steam'den İndirmek

Şuan Forza Horizon 5 oyunu bende yüklü fakat Xbox Game Pass'ten indirmiştim. Game Pass üyeliğim bitti oyunu Steam'den aldım. Tekrar oyunu silip yüklemem mi gerekiyor yoksa bir kaç dosyayı silsem yeterli mi?
  4. Y

Dahili ekran kartını kaldırırsam bir şey olur mu?

kral yaptım ekran 64hertz oldu normalde 165 nasıl düzeltirim
  5. Y

oyuna girince otomatik 4070 ti super çalışıyor ama amd dahili gpuda devrede oluyor alt+z basınca amd uygulaması açılıyor
  6. Y

Oyunlara girince kayıt için Alt+Z basıyorum ama 4070 ti super olmasına rağmen amd dahili ekran kartı devreye gidiyor ve nvidia ekranı yerine amd ekranı geliyor. Aygıt yöneticisinden dahili gpuyu kapatsam sorun çıkar mı?
  7. Y

Valorant Karşılaşma Bulundu yazısında kalıyor.

evet 4070 ti super R5 7600
  8. Y

Valorant Karşılaşma Bulundu yazısında kalıyor.

Bunun yüzünden ceza yiyorum ara sıra ortaya çıkıyor. Neden oluyor?
  9. Y

Razer BlackShark V2X 7.1 açılmıyor.

Tüm herşeyi yaptım siteden kulaklığımı ekledim falan ama mailime 7.1 aktivasyon kodu gelmedi. Ne yapabilirim?
  10. Y

Razer BlackShark V2 X alınır mı?

mikrofonu sıkıntı mı bir test videosunda cızırtı vardı Havit H2002P modelindeki mikrofon müthiş mesela
  11. Y

Razer BlackShark V2 X alınır mı?

Mikrofonu biraz değişik geldi ama herkesin önerdiği bir kulaklık. Siz ne dersiniz?
  12. Y

Logitech G335 mi Havit H2002P mi?

peki başlıktaki sorumun cevabını biliyor musunuz
  13. Y

mikrofonu ve ses kalitesi nasıl
  14. Y

hocam nerde 2800e var link atabilir misiniz?
  15. Y

bütçe 2.5dan artmaz maleseff
  16. Y

Yukarıdaki iki kulaklık arasında kaldım biliyorum fiyatlar arasında baya fark var ama ikisinide beğendim. Logitech G335 --> Hafif, Görünüşü Daha Cazip ve Kaliteli bir marka diye biliyorum. Havit H2002P --> 7.1, Müthiş Mikrofon ama bilinmedik bir marka gibi. Logitechin mikrofonunu pek...
  17. Y

Winsat Formal değerlerim neden düşük?

Aslında genel olarak iyi değerler gibi ama System Score, CPUSubAggScore, GraphicsScore ve bunlara dahil ise ActualDWMScore düşük. Bunlar ne demek ve neden düşük puanlılar?
  18. Y

Xbox Game Pass üyeliğim bitti ama FC24'e girebiliyorum.

hocam 1 haftadır falan böyle hala erişimim var
  19. Y

Xbox Game Pass üyeliğim bitti ama FC24'e girebiliyorum.

Diğer hiçbir oyuna giremiyorum hepsinde üyeliğiniz bitti uyarısı alıyorum fakat EA FC24'e hala girebiliyorum. Nasıl oluyor?
  20. Y

Marvel Filmleri Sırasında Diziler İzlenmeli mi?

https://geek.com.tr/liste/marvel-filmleri-hangi-sirayla-izlenmeli/ Bu sitedeki film ve dizileri tek tek izliyorum şuan Thor: The Dark World izleyeceğim. Diziler sarmıyor ve bazıları çok sıkıcı oluyor. Agents of Shield sürükleyici ve güzel geldi ama Agent Carter, Daredevil, Jessica Jones, Luke...
Geri