Arama sonuçları: *

1. BatuhanÖ

7800X3D ve Lian Li O11 Vision için Soğutucu Meselesi

Bu arada kasadaki konfigürasyonların detaylı termal videosunu inceledim. Anakartı alt profile kademesine alıp, alt kısımdan 3x120 sığarsa 3x140 fan ile hava girişi, ön yan duvardan 360 sıvı soğutucu içeriye hava alacak ve arka duvarda 2x120 egzoz ile en düşük değerleri alıyorlar. En düşük...
  2. BatuhanÖ

Epey bi vision toplama videosu izledim bu görselde ki PSU'dan başka bir çok markanın PSU'larından da takıldığını gördüm. Ölçülerine datasheetlerine detaylı bakmadım. Vision'da PSU yuva ölçülerini bilmiyorum ama tahminimce moduler olarak geçen PSUlar'dan uyumlu olanlar elbet vardır, piyasada...
  3. BatuhanÖ

Evet tasarım olarak hoşuma gitti. Kasa 420yi şu şartlarda destekliyor. Anakartı yüksek profile bağlarsanız alt kısımda 3x140mm sadece fan desteği var diye biliyorum fan+radyatör yok. Önerdiğiniz LF2'nin 3. serisi çıkmış. Bu iki versiyonu da kıyaslayarak mı LF2 yi tavsiye ediyorsunuz? PSU...
  4. BatuhanÖ

Arkadaşlar elimde Ryzen 7 7800X3D işlemci ve Asus Tuf Gaming RX7800XT ekran kartı var. Lian Li O11 Vision kasasını akvaryum görüntüsü için almak istiyorum ancak soğutma meselesini çözmem gerekiyor. Lian Li O11 Vision kasası ön, yan ve üst tarafı tamperli cam ile kapalı bir kasa. Ana kartı alt...
Geri