Arama sonuçları: *

1. BabaYaga89

45-50K arası beyaz sistem önerisi

Ben de onereyim mi bitane 5060sız siyah sistem :D
  2. BabaYaga89

Öneri Kablosuz CS2 için gaming kulaklık önerir misiniz. FP olmalı

İnceleme videosunda bayağı ovmuslerdi. Tabi butce belirtmedigin icin bunu onerdim. https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-h2002p-rgb-7-1-kablolu-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,415122189.html
  3. BabaYaga89

Öneri Klavye Önerisi 1000 1500 tl arası

Ben oyle %75 falan anlamam hic kullanmadım. Küçük kardesim bunu aldi bayağı f/p olduğunu söylüyor https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-asus-tuf-gaming-k1-rgb-kablolu-oyuncu-si-fiyati,859356834.html
  4. BabaYaga89

🔥İndirim ATOMZONE İNDİRİMLERİ ( KASA FİYATLARI BAYAAA İYİİİİ ) 2.999TL

Kasalara bisey diyemem yakindan gormek lazim malzemesini fanları falan ama anakartta biraz seçici olun derim.
  5. BabaYaga89

Bilgisayar 2k monitör tavsiyesi

Sistem 1080p sistemi. Performans alamazsın bu şekilde gecersen.
  6. BabaYaga89

MSI B550 Gaming WİFİ çalışımıyor

Bios guncel degilse beta olmayan bir sürüme güncelleyin. Anakartin driverlarini sitesinden indirip tekrar kurun. Windows değil siz kendiniz kurun driverlari. Ayrıca bios ayarlarinizi sifirlayip tekrar deneyin. Bu isin m2 slotlariyla alakasi oldugunu sanmıyorum.
  7. BabaYaga89

Bios ayarlarini default yapıp tekrar bakin bir de bu tip kartlarin harici wifi alicilari oluyor onu takmayi unutmayin. Hic wifi ağı mı bulmuyor yoksa wifi etkinlesmiyor mu?
  8. BabaYaga89

Sitesinden kontrol edin her driver i kurulu olmayabilir. Eger oyleyse biosta da bir ayari var mi bakmak lazim.
  9. BabaYaga89

CS 2 büyük sorun . kesinlikle okuyun!!!!!!!!

Üşenmedim 6 sayfa yorum okudum en cok tahmin bt ve cin :D Biri de sormamis ki soundbar in nasil şifreli bt baglantisi oluyor :D
  10. BabaYaga89

Bunu almayı düşünüyorum yardım lazım.

Sıfır am4 sistemler bile 40tan başlar olmuş. 30a alabiliyosaniz alın yoksa max 32 falan. Uste cok gitmemeli normalde. Yine de siz bilirsiniz
  11. BabaYaga89

Ryzen 5 7500f kule tipimi yoksa sıvı soğutmamı?

O islemciye sıvı sogutma gerekmez. En az 4 bakır borulu bir kule tipi yeterli. Hem iyi soğur hem de uzun vadeli çözüm.
  12. BabaYaga89

Sinerji hazır sistem bilgisayar yardım

Bak gaming gecesinde suan 7500f li bi sistem var incehesapta. Suan fiyati 55k ve dusecek bi bak bence
  13. BabaYaga89

Genel olarak baktigimda fiyatlar bu şekilde. Anladigim kadarıyla 16gb olan 5060ti istiyorsunuz. Baktiginiz sistem yine en uygunu görünüyor.
  14. BabaYaga89

Fiyat fazla geldi bana. Etraflıca bakmak lazım bir araştıralım
  15. BabaYaga89

Öneri 240mm Sıvı Soğutma Önerisi

Pompa hizini sabitlemeye iyi degil diyolar hocam. Ömrünü azaltiyormus
  16. BabaYaga89

7800x3d ile kullanıyorum full yükte 75 i geçmiyor.
  17. BabaYaga89

5600 e de gerek yok sıvı sogutmaya ama kendi kullandığım ürünü onereyim gayet kaliteli ve efektif...
  18. BabaYaga89

Topladığım sistemi değerlendirir misiniz?

Yav fiyat az veya çok adam toplamış 1080p keyfine bakacak. Oyle abarti bi fiyat da vermemiş piyasa belli. Hayırlı olsun kardeşim gule gule kullan dengeli bir sistem olmuş zamanla ihtiyacına göre upgrade edersin. Bikac sene götürür sonra am5 e gecersin almışsın artik.
  19. BabaYaga89

16K TL 1080P ekran kartı önerileri

5060 mantikli olur
Geri