Arama sonuçları: *

1. Barryallen23

Logitech G Pro X2 Lightspeed Ses Az Geliyor !!!

Yeni Logitech G Pro X2 Lightspeed aldım. Fakat son seste sesin az geldiğini düşünüyorum. Benlik mi bir sorun var anlamadım.
  2. Barryallen23

Yardım Hyperx Cloud II(2) Wireless vs Hyperx Cloud III(3)Wireless vs Logitech G733

Devam ediyor musunuz hala kullanmaya
  3. Barryallen23

Logitech G Pro X 2 Lightspeed - HyperX Cloud III Wireless - Logitech G733 ?

Logitech G Pro X2 = 11k Hyperx Cloud III Wireless = 5k 2 kat farka değer mi ?
  4. Barryallen23

Bu fiyata tabii ki vardır bu özellik :) ama yarı fiyatındaki hyperx cloud III wireless da da varsa onu alırım diye düşünüyorum
  5. Barryallen23

Sadece sağdan kesin biri geliyor değil de mesela rakip oyuncu sana doğru veya bir skill sana doğru gelirken bunun mesafesini verebiliyor mu anlayabiliyor musun ?
  6. Barryallen23

Sahne genişliği - mesafe derinliği var mı acaba ? Sadece sağdan kesin biri geliyor değil de mesela rakip oyuncu sana doğru veya bir skill sana doğru gelirken bunun mesafesini verebiliyor mu anlayabiliyor musun ? 1723804229 Siz kullanıyor musunuz eğer kullanıyorsanız Sahne genişliği - mesafe...
  7. Barryallen23

Valorant oynadiniz mi kulaklıkla ? Oynadiysaniz nasildi acaba. Mesafe derinligi var mi 1723800594 G733 mu kullaniyorsunuz
  8. Barryallen23

Kablosuz kulaklık aramaktayım. Nova 7 kullandım fakat nedense discord ayarları yüzünden ve arada ses kesilmesinden dolayı iade ettim. Hyperx Cloud III ve G Pro X 2 arasında kaldım. Benim için önemli olan geniş ses sahnesi olsun. Genellikle Valorant oynuyorum. Başka bir kulaklık da...
  9. Barryallen23

Control - Speed - Hibrit Mousepad ?

Sizde var mi acaba bu mousepad
  10. Barryallen23

Valorant oynuyorum genelde. Hızlı olarak apeks, fortnite oynamıyorum. Şuan Valoda 800 dpi 0.4 hassasiyet ile oynuyorum. Spirit of Aim 'in Speed yüzeyi daha hoşuma gitti ama gerçek bir speed mousepad olduğu için korkuttu biraz :/ Hizlı olur mu vs diye
  11. Barryallen23

Yardım Speedmi yoksa hybridmi?

ne aldınız hocam 1723398846 800 dpi 0.4 düşük mü normal mi
  12. Barryallen23

Merhabalar şuan https://www.trendyol.com/helixsun/mouse-pad-buyuk-boy-gaming-oyuncu-xxl-90x40-cm-old-way-p-761764623?boutiqueId=61&merchantId=121206 mousepad ı kullanıyorum. Speed deniliyor ama ne kadar doğrudur bilmiyorum...
  13. Barryallen23

5.000,00 TL'ye kulaklık önerisi?

memnun musunuz hocam ? Şu anda kablosuz bir kulaklık arıyorum. Logitech G733, Steelseries Nova 7 Wireless, Cloud III wireless, Cloud Alpha Wireless, Cloud II Wireless, Steelseries Nova Pro Wireless ( aşırı tuzlu fiyatı), Logitech G Pro X2 ( bu da tuzlu duruyor ), Bu saydığım modelleri inceledim...
  14. Barryallen23

HyperX Cloud II Core Wireless 3099 TL alinir mi?

kullanıyor musunuz hala
  15. Barryallen23

HyperX Cloud II Core Wireless 3099 TL alinir mi?

g733 ü merak ediyorum nasıl sizce ? gömende çok fazla
  16. Barryallen23

Yardım Hyperx Cloud II(2) Wireless vs Hyperx Cloud III(3)Wireless vs Logitech G733

Yaptığın ayarları atma şansın var mı ? Önceliğim Valorant FPS oyunları oynamak. Valorant'taki ayak seslerini iyi duymak istiyorum.Valorant'taki ayak seslerini iyi duymak istiyorum. Sadece sol ve sağ ayarlaması değil, geniş bir mesafe aralığı istiyorum yani adamın ne kadar uzağımda nerede...
  17. Barryallen23

Öneri Razer Barracuda Wireless vs SS Nova 7

Önceliğim Valorant FPS oyunları oynamak. Valorant'taki ayak seslerini iyi duymak istiyorum. Sadece sol ve sağ ayarlaması değil, geniş bir mesafe aralığı istiyorum yani adamın ne kadar uzağımda nerede olduğunu mesafesini anlamak istiyorum. Bunun dışında twitch, kick, youtube platformlarında...
  18. Barryallen23

G733 kötü mu peki. Almayı düşünüyorum çünkü
  19. Barryallen23

Logitech G733 - Nova 7 Wireless - Cloud III Wireless mi

hocam yükselttiniz beni Cloud III iyi diyerek :)
  20. Barryallen23

geçiş yaptınız mı cloud III Wireless a nasıl Cloud III Wireless acaba ?
Top Bottom