Arama sonuçları: *

1. C

Ekranımda siyah çizgiler

Sağ olun hocam teşekkür ettim
  2. C

Ekranımda siyah çizgiler

hocam direkt teknik servisine götürsem olur mu?
  3. C

Ekranımda siyah çizgiler

Hocam ekranı fiziksel olarak hareket ettirdiğim vakitlerde siyah çizgiler çıkabiliyor ve aralarındaki mesafe hep eşit ve bütün ekran boyunca bildiğiniz excele dönüyor nedendir? sistemim: MSI katana 17 B13VGK rtx 4070 i7-13620h 32 gb ram yani uzun dönem boyunca beni götürsün diye almıştım daha...
  4. C

Dizüstü bilgisayarım kapalı olduğu halde şarj olmuyor

hocam bir şekilde hallettim şarj oluyor fakat bu sefer de pcyi kapattığımda bataryadan alarm gibi ötme sesi geliyor şans eseri duydum 1722307146 adaptör***
  5. C

Kendim windows update taraması başlattım 23H2 onarım güncellemesi diye bir şey indirmeye başladı umarım düzelir yoksa servise vericem teşekkür ederim vaktiniz için
  6. C

Düzelmediği bir senaryoda ne yapmalıyım, prizden çıkarıp aygıt yöneticisinden pili sildiğimde bataryanın %100 olduğunu şarj edildiğini gördüm kapattım prize taktım tekrar açtığımda %91di laptopta karşılaştığım tek problem bu ve yanıtlarınız için teşekkür ederim
  7. C

sonrasında ne yapmam gerekiyor
  8. C

nereden başlamam gerekiyor söyleyebilir misiniz?
  9. C

Laptop prize takılı olduğu halde kapalı ya da açık şarj olmuyor

o ne demek hocam biraz daha açık yazabilir misiniz ?
  10. C

MSI Katana 17 B13VGK daha 1 ay olmadı alalı şarj oluyordu windows 23H2 güncellemesi sonrası olmamaya başlaması dikkatimi çekti yardımcı videolarda aygıt yöneticisinden pili silmek pcyi dinlendirip tekrar şarj etmek başta işe yaradı ama sonra yine aynı noktaya döndüm.
  11. C

Laptop prize takılı olduğu halde kapalı ya da açık şarj olmuyor

Alalı daha 1 ay olmadı, MSI Katana B13VGK modelini aldım windows 23H2 güncellemesinden sonra prize takılı olduğu halde şarj olmamaya başladı kapandığında ise şarjı ne artıyor ne azalıyor sabit kalıyor + olarak sürece baktığımda (ekran ayarından) pcnin ekranının hep açık olduğu yazıyor fakat pc...
  12. C

Dizüstü bilgisayarım kapalı da olsa açık da olsa farketmiyor şarj olmuyor oyun oynadığım vakitlerde 7-8 saatte %1 gidiyor prize takılı olduğu için
Top Bottom