Arama sonuçları: *

1. B

Ofiste elimizde kalan PC leri veriyoruz.

Arkadaslar beni bilen bilir babamin ofiste dell laptoplar kaldi. ekran kartlari cok iyi olmasada babam dedi dagitalim hayir olur. katilmak icin !Katil
  2. B

Bu adam türk shitpostun kurucusudur.

Saygi duyunuz efendiler ve butun kutahyalilar
  3. B

TARTIŞMA - Neden sahte madeni para basılmıyor?

hocam sormus oldugunjz sorunun seviyesine paralel sekilde ilerlemek istedim
  4. B

Minecraft dünyamdaki bozuk bölge!?

hocam dunyaniza iranin fuzesi isabet etmis galiba.
  5. B

TARTIŞMA - Neden sahte madeni para basılmıyor?

Hocam Guzel bir soru benim aklimada onceden hep su gelirdi: Neden butun dilencilere kendimize dua ettirmiyoruz mesela kadin diycek tuttugun altin olsun seklinde hemen tutacaz *Biseyi* Boylelikle yerli ve milli servet olusmus olacak insallah . Ama boyle seylere lozan engel oluyomjs insallah 2099...
  6. B

Plastik eldiven HIV yapar mi

Arkadaslar sorum basliktadir.Cevaplayan cevaplasin Buradan KUTAHYA SEVDAM ailesine selam olsun.
  7. B

Forumun 2 ye bolundugu iste o soru

uyku yok 0 uyku ve olumsuz olamayacaksin 1723146938 hocam hersey tamamiyla dogal olacak
  8. B

Forumun 2 ye bolundugu iste o soru

1Ay boyunca her gun Ganj nehrinden olmak kaydiyla 3L su iceceksiniz ve her gece 2 tane olmak suretiyle indian crazy guylsr yataginizda sizinle bereber yatacak.Ama 1 ayin sonunda 891 milyar euro para alacaksiniz. Kabul mu
  9. B

Nasil gizemli olurum

Arkadaslar bu sene universite basliyor malum. Yasim 19 Boy 1.59 Kilo 73 Gizemli olmaktan kastim kizlar baktiginda onlari icime cekebileyim. Bi bakan bidaha baksin Vay arkadas desinler Lutfen arkadaslar acil
  10. B

Hazır sistem PC önerisi

markalari bende bilmiyorum riskli biraz iyice arastirin
  11. B

Hazır sistem PC önerisi

boyle guzel bir sisteme ekran karti ve belleklerin markasi yakismamis bence
  12. B

4060 TI 16 GB mi yoksa RXN 7700 XT MI

nvdia
  13. B

sizce zayıf mıyım ?

gunde 1 koli yumurta ye
  14. B

Fotograftaki adam gibi olmam icin ne yapmam lazim?

ama bu imkansiz :(
  15. B

Bu sistemi alacağım ne önerirsiniz?

hocam bu islemci sikintiliydi diye hatirliyorum
  16. B

piyasayi uzun suredir takip etmiyorum hocam ama biraz tavsiye verebilirim oncelikle anakart bilgisayarin en onemli parcasi ve asus,msi tavsiye edilir tabi modelden modele degisir arastirmaniz lazim ikinci olarak nvdia ekran karti alin bence ve islemcinin de coklu cekirdek performansina dikkat...
  17. B

i3 olmasi kotu Ekran karti nvdia olmamasi kotu,ve markasi da kotu. anakart kotu ssd kotu pahali da
  18. B

Çok uyguna bilgisayar

Hocam bilgisayar tavsiye etmem o fiyata.Biraz daha biriktirin adam gibi bisey alin
  19. B

Gainer AIDS yapar mi?

sorum basliktaki gibidir.acil cevap lutfen
Top Bottom