Arama sonuçları: *

1. Pazasco

Yenilenmiş Cihaz hk.

Peki gelen telefonu bir telefoncuda inceletsek ve söylenilenden farklı çıkarsa geri yollayabiliyor muyuz
  2. Pazasco

Yenilenmiş Cihaz hk.

Merhabalar,Taksitle telefon alma avantajından dolayı çok cazip geliyor. Iphone 12 pro max alacam aylık ödemeleride güzel.Mükemmel kondisyonda olanını alıcam aylık 3,5. Gönül isterki sıfır telefon alalım ancak tek kalemde o kadar para çıkaramıyorum,taksitle alacamda Daha önce...
  3. Pazasco

Ofis veya Oyuncu Koltuğu Önerisi

merhabalar, çok fazla arada derede kalıyordum.Tam bir markada karar kılıyorum yorumları 5/3 ü kötülüyor.En sonunda kafamdaki bir ofis koltuğu için sonkez IKEA'ya gittim.Markus'un büyük bedenini aldım.Mükemmel rahatlık ben pişman olmadım 2 haftadır ürünleyim her oturduğmda oh be daha önce neye...
  4. Pazasco

Movie Studio 17 mp4 videolarımı kabul etmiyor

Ne illet bişi Vegas Pro alacam sanırım 70 Dolara güncellicem sürümü :(
  5. Pazasco

Movie Studio 17 mp4 videolarımı kabul etmiyor

Merhaba arkadaşlar,Steam Edition versiyonunu kullanıyorum.GameBar'dan video kaydediyordum önceside, kalite sebebiyle Amd Radeon'un kaydedicisine geçtim ancak şöyle bir sorun var mp4 formatında olmasına rağmen dosyayı kabul etmiyor QuickTime yükledim ancak sorunu çözemedim ayarlardan Enable...
  6. Pazasco

Ekranın her yerinde OK diye yazı var

usko kanka pvp değil Olympia ve Rosetta serverinin şuanki hali
  7. Pazasco

Uzak bir şehirdeydi güvendik arkadaşa sorun değil bizde arkadaşa al bunu paramızı geri ver demedik zaten arkadaşa sadece sende de böyle bir şey var mı diye sorduk oda olmadığını söyledi
  8. Pazasco

Arkadaş yoktu diyor,test etmeden aldık ilk gün sorunsuz oyun oynattı ama sonrasında bu geldi başımıza 1764271072 Minark kanka :D Bilgisayarcı ekran kartın bozuk dedi ekran kartı önerdi
  9. Pazasco

biranda geliyor ve bilgisayar donuyor baştan başlatıyoruz ama bir süre sonra aynı
  10. Pazasco

Bilgisayarı 2.el aldık 2. günde böyle bir sorun ortaya çıktı,başta yoktu satıcı sorumluluk kabul etmiyor
  11. Pazasco

Oyuncu koltuğu önerisi

Benim bütçem bi tık yüksek 12-13lere kadar okeyim Zio koltuklar kafamı karıştırıyor. Hawk yorumları iyi olduğu kadar yerlere vuranda var çok kafam karışık şahsen 187 110 kiloyum hala karar veremedim
  12. Pazasco

Oyuncu koltuğu önerisi

hawk koçtaşta var mı ?
  13. Pazasco

Arabama Teyp alacam ama kararsızım

https://www.trendyol.com/for-x/x-450a-for-x-oto-multimedia-teyp-yeni-nesil-android-p-859619795?boutiqueId=61&merchantId=260682 şöyle bir şey bakıyorum hem car playi hem geri görüş kamerası felan var, İş görür mü acaba? Elinde olan kullanan vs. var mı ürünü almış olan insanlar genelde yorumlarda...
  14. Pazasco

Bilgisayar açılıyor,ekran geliyor ancak windows açılmıyor

nasıl yapıcam peki flashta felan format şeyim yok ki :(
  15. Pazasco

Bilgisayar açılıyor,ekran geliyor ancak windows açılmıyor

imleç bu şekilde kalıyor herhangi bir şekilde ctrl alt delete felan hiç bir şey yapamıyorum. Bilgisayar sıfır alındı daha ilkkez start verdik ve bu şekilde kalıyor lütfen yardım edebilir misiniz
  16. Pazasco

Toplama bilgisayar aldım ekran geliyor ancak masaüstü gelmiyor

Bilgi: ctrl alt delete yapıyorum tepki vermiyor aynı şekilde windows tuşunada
  17. Pazasco

Toplama bilgisayar aldım ekran geliyor ancak masaüstü gelmiyor

Ekran masaüstü gelecekken bu şekilde kalıyor biosa girdim ne yaptıysam çözemedim bu şekilde kalıyor
  18. Pazasco

AMD video kayıt ediliyor yazısını kaldırmak

Sağ üstte çıkan video kaydedilyior bildirimi bende çıksa ama videoda gözükmese bunun gibi bir ayar var mı ? Yada tümden bunu kaldırabilir miyiz aradım ama bulamadım
  19. Pazasco

Oyuncu Koltuğu Tavsiyeleri ve Piyasa Eleştirisi(Koltuk Arayanlar Göz Atmalı)

Şimdi arkadaşın attığı corsaire takıldı kafam görmemiştim bu modeli ne diyorsun sen bu ürüne
Geri