Arama sonuçları: *

1. R

Mavi Ekran Windows mavi ekran hatasi

Windows update son güncellemeyi kaldır dostum aynı sorunu yaşıyordum 1-2 gündür güncelleme sonrası oldu. Silince düzeldi.
  2. R

Mavi ekran hatası almaya başladım?

************* Preparing the environment for Debugger Extensions Gallery repositories ************** ExtensionRepository : Implicit UseExperimentalFeatureForNugetShare : true AllowNugetExeUpdate : true NonInteractiveNuget : true AllowNugetMSCredentialProviderInstall : true...
  3. R

240-280hz monitör önerisi

Samsung Odyssey G4 240Hz 25" Şahsen kullanıyorum 240Hz 1ms gerçekten güzel monitör memnunum baya. 2 Adet var. G3 yada G5 aman aman berbat ama g4 çok iyi. :)
  4. R

ryzen 5600 sıcaklık değerleri

Haklısın kasayı belirtmemiş bu saatte o detayı kaçıran bana tüh :) 1722303691 7950X işlemciyi soğutmuşluğum var bu kule tipi ile bu arada merak işte benimkide :)
  5. R

ryzen 5600 sıcaklık değerleri

https://www.gaming.gen.tr/urun/384873/thermalright-phantom-spirit-120-se-tl-c12b-v2-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ Al geç dua edersin. aynı işlemci 2. pc'mde mevcut. 2 pc'mdede bu soğutma var böyle bişi yok okadar diyorum :)
  6. R

Seçtigim parçalar uyumlu mu?

İşlemci ekran kartı seçimin güzel . anakart'ta eh işte denilebilir uyumsuzluk sorunu olcağını düşünmüyorum ancak Gigabyte B550m ds3h cuk diye otururdu kanımca.
  7. R

Çok kararsızım yardım edebilir misiniz lütfen

Bi kaç hafta önce aynı senin durumunu yaşıyordum hatta tanıdık bilgisayarcılarıma gittim tek tek sordum. Kule tipi anakarta zarar veriyor falan diyenler bile gördüm ancak sana şukadar söyleyeyim...
  8. R

Samsung Odyssey G4 25İnc 240 Hz Soru işaretleri

Öncelikle Merhabalar Forumda Yeniyim. Konunun özetine geçicek olursak bu son dönemdeki monitör mevzuları bir hayli kafamı bulandırdı ya türkçem zayıf ya algım bozuk kafam bunaldı iyice. Sorularıma geçecek olursak başlıkta belirttiğim monitöre sahibim ve ağırlıklı FPS oyunları oynamaktayım Cs2...
Geri