Arama sonuçları: *

1. D

Evdeki hiçbir cihaz. Hiçbirinternete bağlanamıyor.

Merhaba arkadaşlar şimdi bizim evden çeken 2 tane ağ var biri komşumun ağı "asus_F5_5g' bir de Benim ağım "Türktelekomtp677_2.5ghz" neyse bizim evdeki aygıtlar Türk telekoma bağlı. Bir anda hepsinin interneti gitti. İnternete girmeye çalışıyorum bağlanıyor... Da kalıyor. Ben de komuşum...
  2. D

Bu Wi-Fi Kartı Alınır mı ? (AX3000)

Merhaba arkadaşlar. Ben sistemim için güzel bir wifi kartı arıyordum. O sırada İnceHesap'ta 16. yıla özel bir indirim varmış. Asus'un wifi 6 bir pcı kartını gördüm ve size sormak isterim bu fiyata alınır mı? https://www.incehesap.com/asus-pce-ax3000-dual-band-pci-e-adaptor-fiyati-47338/...
  3. D

Python tkinter çalışmıyor

Normalde çalışıyordu. Bugün çalışmıyor neden anlamadım kodum şu: From Tkinter import * From Tkinter import messagebox. Messagebox. Showinfo ("selam", "ıyı mısın?") Hata: Cannot import name 'messagebox' from partially initialized modüle 'Tkinter'. Aynı kod dün çalışıyordu bugün çalışmıyor...
  4. D

Bir Wi-Fi kartı önerir misiniz? (USB veya PCI-e)

Selam. Ben 2 aydır aldığım king boss Dual band adaptörünü seve seve kullanıyordum. Sonra Valorant'ın yeni güncellemesinden sonra Valorant'a girince mavi ekran verdirtmeye başladı. Driver Free olduğu için de driver yüklenmiyor. Evde eski bir laptop var o laptopta sorun yaratmıyor ama benim (A620M...
  5. D

Valorantta asla çözülemeyen donma sorunu

Merhaba siz beni anlamadınız herhalde. Sadece bir kere mavi erkan verdi. o da üst üste oyunu kapatıp açmaya çalıştığım için. O dosyaları da sizinle paylaştım zaten. Sizce usb adaptör ile alakalı olma ihtimali varmı. Varsa deneyeyim. Bir laptop var. Ona takıp valorantı çalıştırmayı deneyebilirim...
  6. D

Artık hiç umudum kalmadı.şu DDU olayını denedim olmadı. Microsoft takı ler anakartın biosunu yükseltmemi söylediler. O da olmadı. Zaten sizin çözümlerinin de işe yaramadı. Son bir çözümünüz varmı. Bu sorun neden bende oluyor anlayamadım bir türlü. Yani şöyle oluyor ilk girdiğimde profil resmim...
  7. D

Bios güncelleyecektim ama anakartımı karıştırmışlar

Merhab ben bios güncelleyecektim bi baktım benim ana kartımla yüklenen sürüm uymuyor yani bios sürümü F1 diye geçiyor ama F1 v1. 0 da var benim Anakart v1. 2 ama vatan dakiler bir şekilde uyumsuz sürüm kurmuşlar bu nasıl oluyor. Bi bakın...
  8. D

Bişey dicem bu işlemi yapmak için şu an zamanım yok. Yarın müsait misin yapıp yazarım sana
  9. D

Merhaba ddu yu direkt olarak Wangard dan indireyim mı orjinal siteden
  10. D

Aynı linke tıklayarak görebilirsin ekledim
  11. D

https://drive.google.com/drive/folders/151G6H2--uzp_b2jIBzE1C2FHBbA2s7sX görüntüler burada site mb çok olduğu için kabul etmedi
  12. D

5 saniye dönüyo geri geliyo geri geldikten 2 saniye sonra gene 5 saniye dönüyo böyle döngü 1727101981 Benimki öyle bir şey değil reis oyun bilgisayardaki bişeyle sorun yaşıyor ve donuyor muhtemelen senin sisteminde alakalıdır o benim sistemde yetiyor ama yok abi oynayamıyorum oyunu 5 kere...
  13. D

Hiç çözemedim mi ve nasıl idare ediyosun
  14. D

Merhaba mavi ekranı w11 deyken vermişti bir kere ama ondan sonra donma devam etti. W11 deki minimum dosyaları klasörün içinde "dmp dosyaları" diye geçiyor https://drive.google.com/drive/folders/1hRvPkP5eCCJuEfHf2Qw4NGThS9NInLrD ayrıca size bir detay daha vereyim. Bu donma olayından sonra alt-f4...
  15. D

Arkadaşlar, benim bir sorunum var şu valorant la ilgili. Benim oyun birgün açtığımda donmaya başladı. Böyle oyuna giriyorsun 2dk oynuyorsun sonra donmaya başlıyor. Ama nasıl bir donma. Ben bunun için riot desteğin dediği herşeyi yaptım tamammı herşeyi ha bir bir. Doğru bir biçimde ama olmadı...
  16. D

Valorant son güncellemeden sonra oynanmıyor (9.05)

Valorant 9.05 güncellemesini yaptım oyuna gireyim dedim girdim. Poligon girdim 1 2 dakika oynadım sonra oyun donmaya başladı ve poligon dan attı. Sonra oyun ana menüsü de feci şekilde kasmaya başladı ve mavi ekran verdi. Bilgisayarı yeniden başlattım ekran kartı ve işlemci driver lerini...
  17. D

Bilgisayar çalışırken yanlışıkla monitörün güç kablosunu kestim.

Beyler ben HDMİ kablosunu çıkarcam diye yanlışıkla güç kablosunu çıkardım. Sıkıntı olmadan çalışıyor şuan sıkıntı yok ama yine de sormak istedim bir sıkıntı olur mu? Monitör asus tuf un 280hz 27" Modeli.
Top Bottom