Arama sonuçları: *

1. Has4nGodEx

1000TL Bütçe Mouse Önerisi

Kablolu tercihimdir. Genelde CS:GO, Valo tarzı oyunlar oynamaktayım. Uzun ömürlü olması tercihimdir. Bütçem 1000tl civarı çok geçmezse sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
  2. Has4nGodEx

6k bütçe ile monitör önerisi

VA olarak bu var: https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-g5-lc27g55tqwrxuf-27-1ms-qhd-freesync-curved-oyuncu-u-fiyati,1230875568.html IPS olarak da bunu önerebilirim: https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-g27q-27-1ms-qhd-freesync-oyuncu-u-fiyati,1235618933.html
  3. Has4nGodEx

2 HDD var ancak PC 1 tanesi görünüyor?

Hiç bağlantısı gözükmüyor bilgisayarınızda. Bence artık yazılımsal bir sorun değil. Anakartınızdaki başka sata portlarını da deneyebilir misiniz? Belki anakart portlarında sorun vardır.
  4. Has4nGodEx

Sisteminizde olması gereken 1TB + 4TB + 4TB mı olması gerekiyor? Mesajımı yanıtla yaparsanız bana bildirim gelir aksi taktirde gelmez*
  5. Has4nGodEx

Arama kısmına "bilgisayar yönetimi" yazıp "disk yönetiminin" fotoğrafını atabilir misiniz? Buna benzer bir ekran gelmesi lazım.
  6. Has4nGodEx

700-720 Bandında SUV Araç Önerisi

4 kişilik bir aile kullanıcak. Yakıt tüketimi konusunda biraz titiz davranmak gerekiyor özellikle bu devirde :) Çok yakmayan suv araç önerisi arıyorum. Şimdiden teşekkürler...
  7. Has4nGodEx

Mavi Ekran Son zamanlarda sürekli mavi ekran alıyorum. Minidump paylaştım.

Minidump dosyam: 032022-11062-01.dmp - 1.3 MB Yardım ederseniz sevinirim.
  8. Has4nGodEx

AMD Radeon Software'da Relive Sekmem Yok Oldu

@RevDeisDou
  9. Has4nGodEx

Evet yeni güncelledim. Eski sürüm WHQL duruyordu. O haliyle açılmıyordu. DDU ile silip en son sürüme yükselttim.
  10. Has4nGodEx

Kliplerimi, video kayıtlarımı ordan alıyordum. Ancak şimdi o sekme yok oldu. Ekran Kartı: RX5600XT İşlemci: R5 3500x Şuan böyle Önceden böyleydi. Ve şimdi Ctrl+shift+s de yapsam klip almıyor. Relive'ı nasıl tekrar kullanabilirim?
  11. Has4nGodEx

Spotify'da Ortak Çalma Listesini Profile Ekleyemiyorum

Profile ekle saydam gözüküyor ve profilimde gözükmüyor da hayliyle. Nasıl profile ekleyebilirim?
  12. Has4nGodEx

Yardım Dahili diskim görünmüyor

Sata girişlerini değiştirebilir misiniz bir de belki portlar sıkıntılıdır.
  13. Has4nGodEx

10.sınıf kolay-orta seviye fizik ve kimya soru bankası önerisi

Fizik için Bilgi Sarmalı kullanıyorum ve çok fazla önerilen bi kitaptı. Kimya için palme kullanıyorum ama pek memnun değilim. Basitten zora doğru giden Orbital de var. Onu da kullanıyorum memnunum.
  14. Has4nGodEx

Kasa Güç Kablosu Kayıp Yazıcının Güç Kablosunu Kullansam Sorun Yaşar Mıyım?

Kasa Güç Kablosu Kayıp Yazıcının Güç Kablosunu Kullansam Sorun Yaşar Mıyım? Aynı uçlara sahip. Zaten bildiğiniz üzere adaptörde kullanılmıyor güç kablolarında. Yazıcı güç kablosu ile pc kullanabilir miyim?
  15. Has4nGodEx

Csgo'da bulanık görüntü

Ekran kartı ayarlarından bunu kapatabilir misiniz? Sorun düzelecektir büyük ihtimalle.
  16. Has4nGodEx

Aşı yaptırdınız mı? Yaptıracak mısınız?

Çaktım iki doz biontech taş gibiyim.
  17. Has4nGodEx

Öneri Mining için AMD işlemci önerisi.

Baktığınız işlemci uygundur. Daha yüksek bir şey alırsanız, sadece mining yapacaksanız boş masraf olur.
  18. Has4nGodEx

Corsair TM30 Termal Macun aldım amd işlemci de kullanılır mı?

3.8 w/mk çok düşük değil mi? https://www.efiksbilisim.com/tr/hy-p13-termal-macun-2-gr-13-4w-m-k-mukemmel-performans-1631753.html Bunu öneririm.
  19. Has4nGodEx

GTR mı SUPRA mı R34 mü?

20. Has4nGodEx

10K Sadece Kasa Önerisi

🤮🤮🤮
Top Bottom