Arama sonuçları: *

1. kalppatatesi

Max 10 bin bütçeye Ekran kartı önerisi

RX 7600 ya da RTX 4060 bulabilirsin.
  2. kalppatatesi

AMD Ryzen 5 2400G işlemci Kaç para eder?

Sahibinden dolap.
  3. kalppatatesi

17 yaşında normal psikiyatriye gidlirmi özelde

ÖSS hastanesi ise değer ilaç yazdıracaksan sorun olmaz fakat terapi yapacaksan baya pahalıya patlayabilir hepsi uzman olduğu için 2dk teşhis ediyorlar zaten psikiyatriye gitmedim başka bölümlere gittiğim zaman hızlı bir şekilde teşhis ediyorlardı araştırmaya devam et bence istanbul da falansan...
  4. kalppatatesi

Cevap verdiğiniz için Teşekkürler.
  5. kalppatatesi

sorum basit 17 yaşındayım gittiğim özel uygun fiyatlı olduğu için oraya gideceğim fakat sadece normal psikiyatri var bir sorun olurmu çocuk olanların hepsi öss hastanesi ve çok pahalı.
  6. kalppatatesi

Msfs havaalanlarına inişte takılma sorunu

Bugün çıkan a388 de çok kasıyor ve özellikle büyük havaalanlarına inişte çok kasıyor oyun hdd ye kurulu sistemim rtx 4060 ryzen 5 2600 16gb ram ve b450 anakart.
  7. kalppatatesi

MSFS takılma sorunu.

Ekran kartını değiştirdim ama hala takılıyor ryzen 3 2200g ve rtx 4060 16gb ramim var özellikle inerken ve kalkarken oluyor oyun hdd ye kayıltlı ve 10 dakikada açılıyor onunlar alakalı olabilirmi.
  8. kalppatatesi

Açık liseye 18 yaşından sonra geçermiyim.

ortamı da bok gibi uyuşturucu satışı bile var
  9. kalppatatesi

Liseye gitmek istemiyorum zaten anadoluya gidiyorum diplomam bir işe yaramıyor.
  10. kalppatatesi

18 yaşından sonra açığa geçilirmi şuan 17 yaşındayım okulu bırakmak istiyorum.
Top Bottom