Arama sonuçları: *

1. Vemoxis

Papara tarzı Kart önerisi

Şu an papel kullanıyorum ben bakabilirsin baya cashback var
  2. Vemoxis

30 euro gümrük muafiyeti tamamen kaldırıldı

Zaten her seferinde limitin azaltılması bir yerden sonra tamamen kaldırılacağını gösteriyordu beklenen bir şeydi yani. Yurt dışından pek alışveriş yapan biri değildim ancak aula f75 almıştım oradan ucuza ve memnunum artık alamayacak olmak üzdü tabii. Hayırlısı olsun bakalım
  3. Vemoxis

🔥İndirim Arc Raiders 982 TL (Steam Onaylı, Koş Kaçırırsın Üzülürsün)

Bu oyunu merak ediyorum ama tek başına Sarmaz diyor herkes o yüzden almıyorum
  4. Vemoxis

KILIT

SILINDI
  5. Vemoxis

KILIT

SILINDI
  6. Vemoxis

KILIT

SILINDI
  7. Vemoxis

KILIT

..
  8. Vemoxis

KILIT

..
  9. Vemoxis

KILIT

..
  10. Vemoxis

KILIT

..
  11. Vemoxis

KILIT

Dostlar sosyal medyada gordugum bir programi yararli buldugum icin paylastim ama basimiza gelmeyen kalmadi arkadaslar sag olsun. Fake hesap olduk yandas olduk dolandirici olduk yakinda vatan haini bile cikabilirim :D O yuzden sildim konuyu cunku program sahibi ve baska arkadaslar arasinda...
  12. Vemoxis

DLSS 4.5 ÇIKTI DRİVER YAYINLANDI

6x çıkmışken 3x 4x olanı 4000 serisine açsalar bari
  13. Vemoxis

Yardım CyberPunk Yetenek Ağacı

İnternete yaz cyberpunk builds diye bir sürü karakter tarzı var yakın dövüşçü, katanacı, sadece pistol kullanan, akıllı silah kullanan vs. vs. aralarından en hoşuna gideni seç. Zaten tüm skill ağacını ve kullanman gereken silahları söylüyor orada. Benim en sevdiğim hem katana hem pistol kullanan...
  14. Vemoxis

🎄🎄 2026 yilina nasil bir ortamda giris yaptiniz? 🎄🎄

Para yok şimazki ye 10m verdik mal gibi
  15. Vemoxis

🎄🎄 2026 yilina nasil bir ortamda giris yaptiniz? 🎄🎄

Ortamlari alalim beyler bayanlar. Raki sofrasi mi kurdunuz yoksa bizim gibi yalniz pc basinda misiniz :) Ben FC26 kariyer devam. Herkesin yeni yilini kutluyorum.
  16. Vemoxis

❌İDDİA: NVIDIA, RTX 50 SUPER SERİSİNİ SÜRESİZ ERTELEYEBİLİR

Son Super serisi kartlardan biri olan RTX 4070 SUPER kartımı 150k fiyata sarı siteye koymaya gidiyorum :D
  17. Vemoxis

Yardım FC26 kariyer modunda rakip takım çok kanser oynuyor.

Yıllardır FIFA'da ve PESte kariyer yaparım bu yıl Ultimate Team sardığım için kariyer açmamıştım hiç. Dün teknik direktör kariyeri açayım dedim ama saçma bir şekilde botların yönettiği rakip takım o kadar kanser oynuyor ki sadece pas yapıyor asla topu alamıyorsun ve kaleciyle karşı karşıya...
  18. Vemoxis

Öneri Machenike K1 Kablolu Membran Klavye Nasıl? (Kargo Dahil 398 TL)

Gunluk kullanim icin kullaniyorum ben. Renkleri falan cok hos ve baya sessiz yani rahatsiz etmiyor ama bir mekanik keyfi de vermiyor. Isteyen oyun oynar tabii ama kodlama ve gunluk isler icin daha uygun bence. Tek sikintisi kablolu zorunlu olmasi kablosuz secenegi de olsa 400 tl degil 800 tl...
  19. Vemoxis

❌İndirim Bitti! Mediamarkt Mac Mini M4 25999TL

Hocam onu yapmıştım ama bazı programlarda problem çıkıyor sonuçta mac özel ayarlamalar yapmışlar o yüzden orijinal nasılsa o şekilde kullanmaya alışıyorum şu anda
  20. Vemoxis

Yardım 2K'da LoL çok yakın gözüküyor

lolu biraktim cozum bu oldu :D
Geri