Arama sonuçları: *

1. Vemoxis

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Baya beğendim oyunu ben ya. Akıyor valla. Her npc kendi hayatı var gibi işe gidip geliyorlar vesaire yaşayan bir şehir var yani. Bu olayı seviyorum.
  2. Vemoxis

Telefondan dene bir de hocam. Mobil veri ile. Pc de wifi ile hata vermişti bende.
  3. Vemoxis

Tami sanal kart ile aldım ben. Yurt dışına açık olması gerek kartın. En önemlisi o.
  4. Vemoxis

Oynadığım kadarıyla önemsenecek bir hikayesi veya karakterleri yok gibi duruyor ayrıca kontrolleri de zaman zaman çok karışık olabiliyor. Biraz ara verip başka bir oyun oynayayım desen veya birkaç gün oynamasan unutursun oyunu valla. Bunlar dışında kötü bir yanını görmedim tam benim aradığım...
  5. Vemoxis

Bana mail gelmedi sonra bir sekilde hesaba girdim my libary kismindan kodu buldum da etkilenstirdim ulan herkes geldi indiriyorum falan deyince korktum ama bulduk sukur hadi iyi oyunlar herkese.
  6. Vemoxis

bu kod zaten kullanilmis mesajini gorunce bizim esgal o.O2
  7. Vemoxis

Kodlar ne zaman verilecek bilgisi olan var mi indirelim bari yaw
  8. Vemoxis

1800 tl için okey bir oyun olarak çıkmış gibi duruyor. İyi ki 3000 tl vermemişim.
  9. Vemoxis

Beyler oyun sanırım ön yüklemeye açılmış fakat henüz kod ulaşmadı bana size ulaştı mı
  10. Vemoxis

Resident evil requiem deluxe en ucuz nerden alabilirim

Takip et burayi fiyati inerse gorursun hocam. https://isthereanydeal.com/game/resident-evil-requiem/info/
  11. Vemoxis

NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

4000 serisine geliyor mu
  12. Vemoxis

Dostlar ben satın aldım buradan fakat kayıt olmadım siteye sadece satın alırken mail adresi girdim buraya teslim edilecek falan yazdı şimdi mailime mi gelecek kod sizde mi böyle yaptınız kayıt oldunuz mu
  13. Vemoxis

Hocam oynayanlar baya begenmis ama cikmadan bilemeyiz tabii. Benim korkum kotu optimizasyon ve bug dolu cikmasi. Cyberpunk faciasi gibi olmaz umarim cunku herkes sevmese de cyberpunk su anda tas gibi oyun fakat kaybettigi oyuncularin kac tanesini geri kazanabildi supheli. Iyi bir cikis yapar...
  14. Vemoxis

Öneri Disariya ses vermeyen kablosuz kulakustu kulaklik onerisi

Fiyatlar nasil bilmiyorum ama en F/P olani veya fiyatini hak ediyor dediginiz, disariya ses vermeyen kablosuz kulakustu kulaklik onerilerini alabilir miyim? Ozellikle geceleri oyun oynamak ve sarki dinlemek icin kullanmayi planliyorum.
  15. Vemoxis

Steam basarim kasmak mantikli mi?

Bilenler vardir bazi youtube kanallari ozellikle playstation uzerinden platin kupa yapana kadar oyundaki tum basarimlari tek tek yapmakla ugrasiyor boyle bir challenge koymuslar kendilerine. Bunu steam uzerinden steam basarimlari ile yapmak mantikli midir sizce boyle bir seye girisilir mi yani...
  16. Vemoxis

Direkt key veriyor mu yoksa oyun ciktiginda mi veriyor
  17. Vemoxis

İşlemci soğutucusu rgb sorunu

Aura sync indirmen lazım sanırım oradan kontrol ediyor olabilirsin.
  18. Vemoxis

Yardım Eşofman altı önerisi lazım.

No 362 isimli siteden aliyorum ben genelde. Kaliteli oluyorlar baya tavsiye ederim.
  19. Vemoxis

🔥İndirim Casio Saatlerde 300₺ Kupon 🔥900₺ Güzel Saatler Mevcut !!

Askerliğe uygun alarmlı saat var mı
  20. Vemoxis

Yardım 2K'da LoL çok yakın gözüküyor

Cozebildin mi hocam tekrardan lol indirdim ama hala asiri yakin oyun.
Geri