Arama sonuçları: *

1. theRedkit

Pmyo sağlıkla alakalı bir soru

Herkese selamlar polislik istiyorum ama kafama bir şey takıldı ilkokuldan itibaren kulüpte oynuyordum bacaklarımda parantez gibi aşırı değil ama yinede birbirine değmiyor dediğim gibi zaten eski sporcuyum yürümemde koşmamda sorun yok ama yinede sıkıntı cıkartırlarmı sizce? Mülakatlara girmiş bu...
  2. theRedkit

Pmyo sağlıkla alakalı ufak bir soru

Herkese selamlar polislik istiyorum ama kafama bir şey takıldı ilkokuldan itibaren kulüpte oynuyordum bacaklarımda parantez gibi aşırı değil ama yinede birbirine değmiyor dediğim gibi zaten eski sporcuyum yürümemde koşmamda sorun yok ama yinede sıkıntı cıkartırlarmı sizce? Mülakatlara girmiş bu...
  3. theRedkit

Outlook hotmail sorunu

Hocam atılacak bir şey yok işte hiçbir şey gözükmüyor ama tekrar bakacağım bekleyin
  4. theRedkit

Outlook hotmail sorunu

Laptop hocam, posta uygulamasından kasıt şu windowsun eski sürümdeki uygulama. Onda ne atsam geliyordu ama sorun var bunda, siz nasıl çözdünüz
  5. theRedkit

Outlook hotmail sorunu

Önceden posta uygulamasında normal bir şekilde kullanıyordum ama outlooka geçtikten sonra hiçbir bildirim gelmemeye başladı. Doğrulama kodu gönderiyorum gözükmüyor random bir şey yazıp atıyorum gözükmüyor ne yapacağımı şaşırdım acil yardım lazım
  6. theRedkit

Pc nin fan kısmı birden aşırı ısındı ne yapmalıyım?

1752087494 Çok uzun zaman önce
  7. theRedkit

Pc nin fan kısmı birden aşırı ısındı ne yapmalıyım?

Arkadaşlar iyi akşamlar 5 10 dk önce pc başında video izlerken birden fan bölümünden bip gibi bir ses geldi bende biraz bekleyince tekrar tekrar olmaya başladı fanın olduğu kısmın üstüne elimi koyunca cehennem gibi bir sıcaklık hissettim ne yapabilirim simdiden teşekkürler(pc yaklaşık 8-9...
  8. theRedkit

Kargoya verilmeyen ürün

Herkese iyi günler 10 gün önce bir kitap sitesinden alışveriş yapmıştım ama ne kargoya verildi nede baska bir şey oldu. Siparişi verdikten 2 3 gün sonra mail geldi yoğunluk var diye, bende bir şey demedim ama yoğunluk 3 gün olur 4 gün olur 10 gündür bekliyorum. Malum şikayet sitesine yazdım ama...
  9. theRedkit

Linkteki video nasıl kısaltılır???

Herkese selamlar biraz saçma bir soru ama bir bağlantıdaki videoyu kısaltarak indirebiliyormuyuz. Şimdiden teşekkürler
  10. theRedkit

Rehberde kişiyi en üste almak istiyorum yardımcı olurmusunuz???

Oldu hocam tesekkurler
  11. theRedkit

Rehberde kişiyi en üste almak istiyorum yardımcı olurmusunuz???

Herkese selamlar iphone cihazımda rehberde bir kişiyi en üste almak istiyorum. Mesela androidlerde başına nokta koyunca atıyordu ama bunlarda yok galiba. Nasıl yapabilirim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
  12. theRedkit

Hadi mi inial mı? Hangisini önerirsiniz?

Büyük ihtimalle onu alırım. Şu an 5 yaşındaki bir çocuk bile tüm bilgilerimize ulaşabiliyor, ne alıp almadığımıza bakabiliyor, o yüzden çok sorun değil.
  13. theRedkit

Çok teşekkürler
  14. theRedkit

Papara sorunsuz diyorsunuz yani
  15. theRedkit

Teşekkürler, komisyon ne kadar alıyor
  16. theRedkit

Hayır farklı bir kart da olabilir 1738932215 Hepsinde istiyormu, bilmiyordum
  17. theRedkit

Papara benzeri bir kart almak istiyorum. Hadi ve inial arasında kaldım. İkisinden de şikayet eden çok. Hangisini önerirsiniz? (18 den küçüğüm)
  18. theRedkit

İngilizce paragraf yazımına yardım acilll

Biraz uzun ama yinede çok teşekkürler
  19. theRedkit

İngilizce paragraf yazımına yardım acilll

Çeviriden de yaparım ama bizim hocalar sıkıntı çıkartıyor yapay zeka ise saçmalıyor baya 1730397528 Konu basit aslında kafa beyin kalmadı o yüzden buraya yazdım. Fond of ve keen on kalıplarını kullanarak hobilerle alakalı paragraf istedi
Geri