Arama sonuçları: *

1. eggyladd

5 MBPS Upload ile Twitch'te 720x60FPS Yayın Yapamıyorum

Yaklaşık bir haftadır Twitch'te yayın yapıyorum. 5.6 Mbit upload hızım var fakat 720PX60FPS yayın yaptığımda yayında donma yapıyor. 3000-4500 arası farklı farklı bitrate verdim fakat yayında değişen bir şey olmadı. Oyun oynarken çok akıcı fakat yayın sürekli donuyor veya görüntüde yavaşlama vs...
  2. eggyladd

Telefon Bir Anda SD Kartı Görmemeye Başladı

1 yıldır kullanımda olan SD kartta bugün 'this sd card is not supported by this device' hatası almaya başladık. Bu hatayı almadan önce hiç bir şekilde çıkar-tak yapılmadı, 1 yıldan fazla süredir sorunsuz çalışmaktaydı. Bu sorunu aldıktan sonra telefonu aç-kapa, sd kartı çıkar-tak yaptık fakat...
  3. eggyladd

Rtx 2060 almak için 1700 tl vermek

Ben de üniversite öğrencisiyim fakat artık laptoptan o kadar çok baydım ki laptopu satıp 2060super'li bir masaüstü topladım. Asla ama asla pişman değilim :D Ev ile üniversite arasının yaklaşık bir buçuk saat olması işimi kolaylaştırdı tabi, araba ile getir - götür yapabiliyorum.
  4. eggyladd

Advanced Warfare 144 Hz Olmuyor

Hayır dpi kablosu kullanıyorum. Diğer oyunlarda hiç bir sıkıntım yok. Sadece bu oyun böyle
  5. eggyladd

Technopat'ın Kısıtlama Politikası

Haklısınız hz yazmak gibi bir vatan hainliği yapmışım, aman tanrım bunu nasıl yaparım 🤣 Yani en azından uyarılsam bir daha yapmam zaten. Bu kadar kısıtlamaları saçmalık
  6. eggyladd

Technopat'ın Kısıtlama Politikası

Öncelikle bu başlıkta hiç bir şekilde kötüleme gibi bir amacım yoktur. Sadece sinir olduğum bir olayı anlatacağım, konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Aylar önce bilgisayar alacağım zaman konu açmıştım technopatta. Çünkü parçalardan pek anlamıyordum ve insanların yardımına ihtiyacım...
  7. eggyladd

CAMİYLE DALGA GEÇİLİYOR

Dalga geçmek amaçlı yapıldığını düşünmüyorum. Müslüman olmayan birisi fikir belirtemez mi ? Veya bu konu altında herkesin nasıl böyle bir şey yaparlar linç edelim gibi yorumlar yapması için mi açtınız konuyu ?
  8. eggyladd

Advanced Warfare 144 Hz Olmuyor

Merhabalar. Bilgisayarıma Advanced Warfare indirdim fakat 144 hz monitörüm olmasına rağmen oyun ayarlarında en yüksek ayarı 60 hz olarak gösteriyor. Bunu nasıl 144 hz'ye alabilirim ?
  9. eggyladd

İncehesap Değişim İçin Şubelerine Gönderdiğim Fareyi Bulamıyor !

Edit : Ürün ellerine geçtikten tam 33 gün sonra geri gönderdiler fareyi.
  10. eggyladd

Hala depo birimlerine mi ne ulaşamamışlar. Yahu ben muğladan istanbula yürüyerek ulaşsam ulaşırdım şimdiye. İade de yapmıyorlar, teknik ekibin onayı olmadan işlem yapamayız diyorlar. 3 hafta oldu beklemek istemiyorum diyorum ama dinleyen yok. ‘Bilmem kaç gün daha bekleyin size ulaşacaklar...
  11. eggyladd

Teşekkür ederim mesajlarınız için. Mahkeme olayları nasıl işliyor, ne kadar sürüyor bilmiyorum ve açıkça bu süreçlerle vakit kaybetmek istemiyorum fakat bir üniversite öğrencisi için büyük miktarda bir para verdim, hatta 1-2 ay düşünme sürecim bile oldu almadan önce. Biraz daha bekletirlerse her...
  12. eggyladd

Merhabalar, ben İncehesap cuma indirimlerinden Rival 600 isimli farenin siparişini verdim. 15 Nisan'da elime ulaştı fakat fare çalışmıyordu, bozuktu. Ben de aynı gün anlaşmalı oldukları yurtiçi kargoyla fareyi gönderip değişim istedim. 16 Nisan saat sabah 11:13 civarlarında ellerine ulaşmış...
Top Bottom