Arama sonuçları: *

1. egegull

USB 2.0 PORTLARI ÇALIŞMIYOR

Arkadaşlar kasada 2 tane usb 2.0 port u var ikiside çalışmıyor. 1 tane 3.0 var sadece o calisiyor. BIOS tan 2.0 olarak ne gördüysem hepsini aktifleştirdim ama yine çalışmıyor. Ne yapmam lazım?
  2. egegull

USB 2.0 portları çalışmıyor

Arkadaşlar 2 tane usb 2.0 port u var ikiside çalışmıyor. 1 tane 3.0 var sadece o calisiyor. BIOS tan 2.0 olarak ne gördüysem hepsini aktifleştirdim ama yine calismiyor. Ne yapmam lazım?
  3. egegull

CS2 mini profil arka planı gözükmüyor

zaten ikisi de var oyunda gözükmüyor
  4. egegull

CS2 mini profil arka planı gözükmüyor

Arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz gibi arka plan gözükmüyor. Normalde steamde hareketli arka planım var ve onu kullanıyorum şuanda. Ama buraya gelmiyor yardımcı olur musunuz?
  5. egegull

Ajazz aj159 pro TEMU

Arkadaşlar temudan ajazz 159 pro yu alacağım millet hep ucuza almış 700 TL'ye falan ben indirim vs. bulamıyorum nasıl bulabilirim 1900 tl ye geliyor şuan bana.
  6. egegull

DisplayPort Sorunu: Görüntü Gelmiyor

Durup dururken bi anda ekran gitti en son displayportu anakarta tatkim calismaya basladi ekran kartim 4060 Ti dxdiag dan vs. diger yerlerden de baktim ekran kartim calisiyor ama displayport girislerine taktigimda goruntu gelmiyor yardimci olun lutfen
  7. egegull

TranslucentTB CS2 de sorun yaratır mı?

çok teşekkürler cevabin icin
  8. egegull

TranslucentTB CS2 de sorun yaratır mı?

Arkadaslar TranslucentTB yi biliyorsunuzdur. Bilmeyenler (görev çubuğunu şeffaf yapiyor). Sorum şu, bu uygulama arka planda calisiyor biliyorsunuz bu cs2 de 3.parti yazilima falan girer mi yani ban riski var midir? microsoft store dan indiriliyor bahsettiğim uygulama biliyorsunuzdur.
  9. egegull

CS2 de Seçkin oyun modu kilitli

böylelerine cevap vermeye bile gerek yok sağol kral 1741560917 tesekkurler 1741560931 tesekkurler yardimin icin 1741561065 bide birsey daha sorucam bazilari diyor iste carsamba gunu xp sifirlaniyor mu ne o tarz biseyler yazmislar anlamadim carsamba gunu olayi nedir?
  10. egegull

CS2 de Seçkin oyun modu kilitli

Arkadaşlar cs 2 de seckin aldim ama rekabetci yani seckin yazan yer kilitli orayi acmam icinde diger oyun modlarini oyna diyor oynuyorum ama %1 artiyor suan %31 de bunu hizli kasmamin yolu falan yok mu?
  11. egegull

Hyperx cloud 3 alınır mı?

fps oyunları oynuyosan dts tercih etmelisin sesleri ayırt etmek kolaylaşır.
  12. egegull

Kasamdaki rgb fanları nasıl kontrol edebilirim ?

anakartının yazılımına bi bak derim bazı argb kasalar ordan ayarlanabiliyor.
  13. egegull

Steam avatar çerçeve önerisi

https://steamcommunity.com/id/whydexter/ arkadaşlar profilim bu siz hangi çerçeveyi önerirsiniz ?
  14. egegull

CSGO 2 fps düşmeye başladı.

gercekten oyle oyunun icine ediyorlar. 1738644143 valla yuksek grafiklerde oynuyordum islemcimde iyi aslinda yuksek fpsle oynuyordum bu ara dusmeye basladi bende anlamadim 1738644191 normalde catisma sirasidna 300 fln oluyordu bu ara 220 lere hatta nadir 190 a kadar ani düşüş de oluyor.
  15. egegull

CSGO 2 fps düşmeye başladı.

Arkadaslar sistemim iyi ama 1-2 hafta oncesine gore cs go da daha dusuk fps aliyorum ve ani drop giriyor nadir. Sizce bu guncellemedendolayi falan mi sizdede bole bir sorun var mi bilgilendirirseniz sevinirim.
  16. egegull

Win11 uygulama sürükleyemiyorum

Arkadaşlar monitörden hdmi1 e gecip playstation oynuyordum kardeşimde klavyedeki tuşlara basıp duruyordu normal masaüstüne gectim epic games kısayolu gitmiş ve o dahil hiç birşeyi masaüstüne yada bi uygulamanın içine dosya vs. hiçbirşey sürükleyememeye başladım. Önceden sürükleniyordu galiba bir...
  17. egegull

Hawk Fab C5 oyuncu koltuğu alınır mı?

https://www.hawkchair.com/urun/fab-c5-kumas-oyuncu-koltugu Arkadaşlar bu hawk c5 alınır mı? V4 ile farkı nedir? setupum beyaz olduğu için koltuğu da beyaz almak istiyorum v4 le aralarında fark yoksa bu c5 i alacagim.
  18. egegull

Çözüldü✓ Harici ekran kartını masaüstünde etkinleştirme

hocam allah sizden razı olsun sorun düzeldi kaç gündür bunu arıyordum çok teşekkürler.
  19. egegull

Çözüldü✓ Harici ekran kartını masaüstünde etkinleştirme

hocam ona takacagım da display port oraya olur mu? hdmi girişine benziyor
  20. egegull

Yardım Beyaz sisteme bu ram nasıl olur ?

bence gayet güzel durur
Geri