Arama sonuçları: *

1. S

PC de kullanmak için gamepad arıyorum

Hocam mümkün mertebe çok uçmak istemiyorum ama "şunu al arkana yaslan" dediğin bir model varsa 3k zorlarım. İkinci el dualshock da düşünüyorum ayrıca.
  2. S

PC de kullanmak için gamepad arıyorum

Xbox gamepadi kullanmadım o yüzden dualshock, dualsense tarzı sol analogun aşağıda olduğu bir gamepad almak istiyorum. F/P olarak önerileriniz nelerdir?
  3. S

PlayStation ve laptopta ikinci monitör olarak kullanmak için monitör arıyorum

https://www.trendyol.com/acer/um-ws0ee-b07-ultra-slim-21-5-75hz-1ms-fhd-ips-monitor-acer-turkiye-garantili-p-779993153 https://www.trendyol.com/acer/um-qs2ee-e05-ultra-slim-23-8-100hz-1ms-fhd-ips-monitor-acer-turkiye-garantili-p-779993158...
  4. S

EA FC 24 FPS DROP SORUNU

Son güncelleme öncesi hiçbir problem yokken güncelleme sonrası fps drop yaşıyorum sanırım. Bir süre sonra oyun hızı maç içinde yavaşlayıp birden hızlanıyor. Kendiliğinden geçiyor sonra tekrar oluyor. Bunun çözümü nedir? Bu sorunu yaşayan sadece ben değilim. ryzen 7 7735hs rtx4050 asus laptop...
  5. S

Gamepad tuş ayarı nasıl yaparım?

Oradan yapmayı denedim fakat olmadı
  6. S

Gamepad tuş ayarı nasıl yaparım?

Ali express üzerinden fotoğraftaki gamepadi aldım. Tuş ayarlamalarını yapabileceğim bir uygulama var mı?
  7. S

7 days to die takılma sorunu

Tamamdır hocam şu an ayarladım denicem. Çok sağol. İnşallah çözülür
  8. S

1.0 olması lazım. Güncel versiyonda oynuyorum
  9. S

Biliyorum ama sorun sadece düşük fps değil takılma da olunca oyun oynanmaz hale geliyor. Oyunun optimizasyonu çok kötü ama 50 60 fps bile olsa takılmadan oynamak istiyorum. İşin garibi en düşük ayarlara çekmiştim takılmalar artınca grafikleri ultraya aldım ve düzeldi. Şimdi ara ara tekrar...
  10. S

Fanlar turbo moda geçmiyor ama yine de ısı değerlerine bakıcam
  11. S

31 martta aldım (o zaman 34 k idi) ve ssd yeterli olmadığı için ekstra ssd aldım https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nu-lp03032-amd-ryzen-7-7735hs-32gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-15-6-fhd-dizustu-bilgisayar-p-HBCV00005DKCAX?magaza=GTI%20Bilişim
  12. S

Ryzen 7 7735HS RTX 4050 laptop da 7 days to die oynamaya çalışıyorum ancak ayarları düşürüp yükseltsem bile takılma sorunu yaşıyorum. Oyunu hatta bilgisayarı yeniden başlattığımda sorun çözülüyordu ancak artık bu yöntem de işe yaramamaya başladı. Sorun fps odaklı mı yoksa başka bir problem mi?
  13. S

Laptop usb girişleri yetmiyor

Yok hocam Gamepad kulaklık vs bağlamak için alacağım. Gücü yeter mi sadece ondan emin olamadım.
  14. S

Usb c çıkışından çoğaltıcı gördüm hocam. Usb hdmi falan 4 5 tane çıkışı var. Çoğaltıcıyo usb c ye takarsam sıkıntı olur mu güç anlamında?
  15. S

Asus tuf gaming a15 marka laptop kullanmaktayım ve 2 adet usb a girişi var ve bu bana yetmiyor. Bunu artırmak için ne yapabilirim? 2 adet type c girişi var ve kullanmıyorum. usb a to c dönüştürücü alıp kullanabilir miyim herhangi bir problem çıkar mı? Yoksa direkt olarak usb çoğaltıcı mı almalıyım?
  16. S

GAME PASS OYUNLARI AÇILMIYOR

Windowsa güncelleme geldi ve cihazı güncelledikten sonra sorun çözüldü. Sorun windowsla mı alakalıydı bilmiyorum ama şu anda oyunlar sorunsuz şekilde açılıyor.
  17. S

GAME PASS OYUNLARI AÇILMIYOR

Game pass ile alıp indirdiğim oyunlar yükleme ekranında kalıyor. FM24 ve Bannerlord indirdim ikisinde de oyun yükleme ekranında kaldı. Herhangi bir donma veya hata yok. Oyun yükleniyot yükleniyor ama açılmıyor.
  18. S

Çözüldü✓ LAPTOP İÇİN 2TB M2 SSD ÖNERİSİ

laptop da hali hazırda 512 gb ssd var zaten ek olarak 2tb alıyorum oyunları kurmak için. Birkaç sene götürse bile kafidir hocam 6k gözümü korkuttu biraz 1712402636 Aradaki fiyat farkı dedin ya onda istinaden yazdım. Akakce de 5199 tl olan satıcıyı kastettiğini düşündüm ama stok bitmiş. Şimdi...
  19. S

p5 plus da aynı fiyat bakındığım kadarıyla
  20. S

Hocam fiyatı 6k. 4k civarında başka marka alabilecekken bunu önermenin sebebi uzun ömürlü olması mı yoksa okuma yazma hızı mı
Top Bottom