Arama sonuçları: *

1. B

Windows güncellemesinden sonra ses aygıtı bulunamıyor

hayır denemedim laptop ta nereden bulabilirim modeline göre mi 1764760507 hayır denemedim laptop ta nereden bulabilirim modeline göre mi
  2. B

Windows güncellemesinden sonra ses aygıtı bulunamıyor

gece win güncellemesi yaptım hata verdi sonra yeniden güncellendi yine hata oluştu sonra bir daha yaptı ve oldu ama sabah açtığımda ses aygıtı kullanım dışı ve update yapılmamış tekrar yaptı hata oldu update i durdurup çalıştırdım yatım oldu ama ses aygıtı düzelmedi ayarlarda ses aygıtı...
  3. B

Samsung Odyssey monitörümün ekranında çizgiler oluşuyor

samsungun kabloyu kullanıyordum zaten çok uzun süredir olan bir kablo var onu denicem fakat işe yaramazsa ne yapıcam bilmiyorum
  4. B

Samsung Odyssey monitörümün ekranında çizgiler oluşuyor

yaklasın 3 hafta ya yakın bir süre önce vatan bilgisayardan samsung odyssey G5 550D model monitörünü aldım ve iki gündür ekranın sağından soluna doğru sıralı çizgiler oluşuyor vatana götürdüm ama beni samsung yetkili servisine gönderdiler orada bir süre test edilip bir sorun olmadığını...
  5. B

access point şifresini unuttum

çok sağolun sorunu çözdüm çok teşekkür ederim
  6. B

yaklaşık 20 saniye civarı denedim putty de console ile bağlantı kuramadım niyeyse olursa reset factory-configuration kodu giricektim ama putty i pek bilmediğim için yapamadım bir bilgin varmı senin ?
  7. B

reset tuşu olmadı console ile yapmaya çalıştım PuTTY kullandım onuda beceremdim
  8. B

Huawei AP5030DN model bir access pointim var şifresini hatırlamıyorum nasıl yeniden yapılandırabilirim ?
Geri