Arama sonuçları: *

1. stalkerT

“HyperX Cloud 3 dongle”

benimkide uzatma kablosu ama bilemiom donglenın uzatma kablosu bozuk gibi çözemedm gelip gidio napcam bilemedm acıkcası
  2. stalkerT

“HyperX Cloud 3 dongle”

benimki kablolu ustam
  3. stalkerT

“HyperX Cloud 3 dongle”

benimkinde yok agam o ya 1775245453 atıcagım yerin linki yada ismini verirmisin ustam
  4. stalkerT

“HyperX Cloud 3 dongle”

agalar selam benim HyperX Cloud 3 kulaklıgımın dongle tarafı bozuk sanırım jack tarafından ses gelipde usb tarafından ses gelmiyor hyprex cloud 3 dongle bulabilcegim yer varmı servisine vermek ugrastırıcı uygun dongle bilen varsa yazabilrmi
  5. stalkerT

FC 26 donma problemi

yok daha yapmadm acıkcası geriyo bios beni ama bakıcam yenede orayada bi
  6. stalkerT

FC 26 donma problemi

agam oyun ayarları ne kdr dusuge alsamda yene aynı donuo daha dün oyunu acıyım dedim bi düzelme var mı kontrol ediyim dedim mavi ekran yedim fifa 26 yükledigim zamanda yemistim dunde yedim clock watchdog tımeout bu hatayı verdi sadece fifa 26 da yedim mavi ekranı diger oyunlarda hic böyle...
  7. stalkerT

FC 26 donma problemi

fc 24 hala oynuyorum onda hic bi sorun yok güzel güzel acılıyo o oyle fc 26 gibi donup kapanmıyo
  8. stalkerT

FC 26 donma problemi

hayır hic bi oyunda yasamadım sadece fifa 26 da böyle bi durum oluyor
  9. stalkerT

FC 26 donma problemi

Agalar merhaba ben FIFA 26 aldım ama oyuna girdiğimde bı 2 3 dk sonra oyun donuyor ve 4 5 dk sonra kendi kendine pcyi yeniden başlatıyor ekran kartım gigabayte Radeon RC 7700xt işlemcim de AMD ryzen 5 7600 PSU 600wolt bu neyden kaynaklı olabilir bı bilgi verebilirseniz sevinirim
  10. stalkerT

37k sistem önerisi acill

37k sistem onerebilcek varmı AMD veya Nvidia fark etmez üst düzey sistem lazimda yardım edebilecekler yazabilirmi
Geri