Arama sonuçları: *

1. T

Toplayacağım ilk pc.

Program ile alakalı değil, program olmadan bile gpu derecesi ve fps değeri eşdeğer nvidia modelinden çok çok iyi. Üstelik fiyat performans ürünü
  2. T

Toplayacağım ilk pc.

Reis soğutucu yeterli değil gibime geldi orda sanki. Bide ben kargolatmayı sevmiyorum, s1nerj1 altunizade şubesi benim evime 10 dakika mesafede, konuştuk herşeyi 3 gün montaj ve test zamanı varmış. Bide ben de normalde 7500f alacaktım işlemciyi. Onun stoğu da kalmadı şansıma..
  3. T

Toplayacağım ilk pc.

Dövüşmen guzum 😂 ilk postum burda, kaos çıkarmış gibi olmayayım
  4. T

Toplayacağım ilk pc.

Evet, çok fazla video izledim hepsinde de 7900 fark atıyor fps konusunda. Ki şimdi yeni uygulama geldi amd için fps arttırma konusunda, şuan fpste rakibi yok sanırım bu fiyata. Normalde 1 hafta önce 7800xt alacaktım. Fakat stok bitti, şansıma 7900e denk geldim
  5. T

Toplayacağım ilk pc.

İsmi nedir tam olarak o sistemin, bide 2 fanlı çok tetcih etmeyin diyorlar. 1722629610 İnchesap sitesinde vardı o işlemci bu gece kampanyası olarak, fakat bütçe max bu kadar malesef 1722629667 Görünüşe pek önem vermiyorum ben reis. Eğer portlarında falan filan problem olduğunu biliyorsan...
  6. T

Toplayacağım ilk pc.

Baya bi araştırma yaptım, son gelen amd fps arttırma programından sonra bu ekran kartında karar kıldım. Diğer parçalar konusunda herhangi bir problem çıkarabilecek parça var mı, yardımcı olur musunuz?
Top Bottom