Arama sonuçları: *

1. H

GOD OF WAR SORUN YARDIM

çozum vram yetersizliği + explorer.exe kapat gorev yonetıcısınden bi nebze duzelıyo ama genel sorun vram yetersız
  2. H

Yardım Amazon İade Hakkında Yardım

Düzgünce paketle özenli bi şekilde kabloları falan tertemiz yerleştir geri alıyolar banko defalarca monitör iade yaptım hiçbir sorun olmuyor rahat ol
  3. H

Cloud 3 wireless şarj olmuyor

çözebildinizmi aynı sorunu ben yaşıyorum
  4. H

Yardım HYPERX CLOUD 3 WİRELESS ÇALIŞMIYOR

sarjı falan super seside az degıl fazla bile ses kasmak için ama bugün ne olduysa bozuldu garantiye gonderıcem
  5. H

Yardım HYPERX CLOUD 3 WİRELESS ÇALIŞMIYOR

merhaba arkadaşlar kulaklığım oyundayken bi anda kapandı sanırım şarjı komple bitti 10 dakka once low battery diyordu kabloya takıyorum uzun yeşil ışık yanıp sönüyor ama hiçbirşekilde çalışmıyor tuşlara basılı tutuyorum cevap vermıyor kulaklık dongleda kırmızı yanıp sönüyor yardım pls :((((
  6. H

Wrait dışında başka siteden alsam yine aynı sorun ile karşılaşırmıyım

gamınggentrde var galıba sycrox onlar ıade konusunda sorun yaratmıyor ordan al
  7. H

Yardım CS2 De Düşük FPS sorunu nasıl çözebilirim ?

O işlemciyle alabileceğin zaten en baba o fpsler belki optimizasyon overclock falan 230 olur max ama tutarsız olur dikey eşitlemede açılmamalı input lag yapıyor 1753822694 Çözünürlüğüdü 1280x960 yap
  8. H

Monitörde yatay çizgiler

paneli değişip geri verecekler sana yeni monitör vermicek zaten asus markamı monitör
  9. H

Çözüldü

secure boot acman lazım biosdan yutuba yaz gigabyte secure boot acma dıye
  10. H

Xbox series x neden yok

demkek istediğim xboxdakı oyunlar ps5 de var forza bile geldi xboxu neden alsın arkadaş px exlusive oynlar varken ekstradan
  11. H

Xbox series x neden yok

inanki oyun yok gamepass falan filan diyolarda ps5 çek ithalatcılı temız oyunlarıda itemhesap bilmemne sitelerden hesap alırsın ucuza oynarsın xbox zırt kanka
  12. H

VXE R1 Pro Max alınır mı?

ürün güzel çalışıyor ancak malzeme kalitesi tartışılır 6 7 aydır kullanıyorum ben biraz belki sert basıyorum bilemedim ama zart zurt gacır gucur sesler cıkıyor mousedan
  13. H

Yardım RAM CL DÜŞÜRME YARDIM LÜTFEN

Merhaba arkadaşlar ddr5 32gb 7200mhz cl34 lexar ramlerim var bu cl34 değerini cl30 a falan düşürüp hızından feragat etme gibi bi şansım varmı sistemi yeni topladım profesyonel cs oyuncusu olmaya çalışıyorum ama cl değerleri yüksek dediler bana bunun bi rehberi varmı yardımcı olursanız sevinirim
  14. H

Yardım Hikaye oyunları için şu oyun modlarından hangisi daha iyidir sizce ?

rts rpg oyunları varya onlara uygun demişde ben hep o modda kullanıyom cogu kişide o modda kullaıyor gordugum kadar
  15. H

Yardım Hikaye oyunları için şu oyun modlarından hangisi daha iyidir sizce ?

aus monitörde en doğru renkler rts rpg modu değişken od veya overdrive yazar 5 kademeliyse 3 10 ise 5 secıcenshadow boost kapalı parlaklık cd değerine göre artık 75 80 kafana gore ayarla cs falan oynuyosan nvidia digital vibrance 60 yap
  16. H

Bilgisayarımın eski performansı yok

bende 5 sene önceki performansımı veremiyorum performans arttırıcı hap alıyorum sende overclock yapabilirsin bi nebze işe yarar
  17. H

CS FPS DROP YARDIM LÜTFEN

csden başka hiçbir oyunda boyle sorun yasamıyorum csde 1 2 mac attıktan sonra 3 . macda fps drop oluyor sureklı oyunu kapatıp acınca duzelıyor 1 2 mac sonra gene aynı bununk aynagı steamdeki bir ayarmı allah ıcın yardımcı olun format temiz kurulum driver zart zurt herşeyi denedim düzelmiyor
  18. H

CSDE FPS DROP KAPATIP ACINCA DUZELIYOR YARDIM

arkadaslar csde genel olarak bu hata oluyor sürekli cs oynadıgımdan olabılır 450 500 fps sıkıntı yok oynuyorum oyun bir süre sonra 250 300 fps drop düşüşler vs işlemci ısınmıyor ekran kartı ısınmıyor psu yeterli her şey okey oyunu kapatıp acınca duzelıyor yarım saat 1 saat falan duzgun oynanıyor...
  19. H

AMD Expo destekli RAM

https://www.gaming.gen.tr/urun/512463/lexar-ares-rgb-32gb-2x16gb-7200mhz-cl34-intel-xmp-3-0-amd-expo-ddr5-heatsink-siyah-ram-ld5u16g72c34la-rgd/ 6 aydır sorunsuz kullanıyorum beyazdan vazgeçersen bunu al
  20. H

PalaBaba Nickli Şahsı Yanlışlıkla Banlattım

İyi yapmışıın ibneye oğlancı zaten laflara bak
Geri