Arama sonuçları: *

1. D

DOLANDIRILDIM VE OLANLAR OLDU

Yani böyle aranmam size normal mi geliyor? tabii ki normal değil. Beni arayan kişiler dolandırıcı da olamaz. Bir dolandırıcı belirli bir gün ve saat içerisinde de aramaz ve sürekli farklı bir numara ile aramaz. Bir dolandırıcı birisiyle bu kadar uraşmaz ***** değilse. Bunlar bireysel numaralar ve...
  2. D

Hardline Protein Tozu vs Bigjoy

Popüler kültürün köleliğinin örneğisin desem:)
  3. D

SENNHEISER 458BT ALINIR MI? (ACİL)

Arkadaşlar Teknosa'da Teknosa satıcısında Sennheiser 458bt buldum. Fiyatı indirimle birlikte 3900'e düşüyor. Mağazada da bulunuyormuş ancak internette daha ucuza geliyor indirimle. Ürün sıfır ürün ikinci el felan değil. Sizce almaya değer mi?
  4. D

AMAZON 30 EURO SINIRI YÜZÜNDEN SİPARİŞİMİ İPTAL ETTİ

O zaman artık incik boncuk dışında bir şey alınamayacak sanırım. Peki önerebileceğin kulaklık varmı kablosuz kulakl üstü? Oyuncu kulaklığı hariç. 1723792417 Varmıdır peki bu fiyat bandında kulaklık önerin. En fazla 3800'e kadar çıkabilirim. Şu okulların açılmasına az kaldı. 1 ay harçlığımı...
  5. D

AMAZON 30 EURO SINIRI YÜZÜNDEN SİPARİŞİMİ İPTAL ETTİ

Dün akşam amazondan sony ch720n siparişi verdim 3000tl'ye. Bugün mesaj geldi. 30 euroluk sınırı geçiyormuş. Yeni yürürlüğe girecek karar bu. Ancak 21 ağustostan sonra değil miydi bu? Ben şimdi artık amazondan kulaklık alamayacakmıyım? Rica ediyorum alamayacaksam eğer lütfen bari 3000tlye...
  6. D

Desteğin için çok saol. Dertlerimi böyle paylaşmak içime su serpiyor. En yakın zamanda gideceğim.
  7. D

Benimle aynı kişi tarafından aynı ürünü almak isterken aynı miktarda dolandırılan birisini buldum. Maalesef o da bu senenin başlarında dolandırılmış benim gibi. O da ürünü alacak diye adres, isim, soy ismini vermiş. Benimle arasındaki tek farkı ise sadece, ben bilmediğim numaralardan belirli...
  8. D

6600
  9. D

Anlamadım
  10. D

Arkadaşlar durum çok acil. 1 ay önce dola pta konsol ilanı görmüştüm. Hesabında bir sürü satış gerçekleştirmişti. Güvenilir satıcıdır diye bende alayım dedim. Dol apta komisyon kesiyor diye açıklamaya numarayı yazmıştı. Wp'den yazdım falan. Bana video resim falan attı daha önce bu şekilde satış...
  11. D

Evde kas yapılır mı?

Protein barı ara öğünlerde tüketmen için önerdim. Çikolata yani bildiğimiz sadece protein oranı yüksek. Kas yapman için bol protein ve sağlıklı karbonhidrat alman gerekiyor. tabii ki abartmadan protein al çünkü fazlası da zararlı. Bol protein içeren ve sağlıklı karbonhidrat içeren besinleri...
  12. D

Evde kas yapılır mı?

Açıkcası kırmak istemiyorum ama yani sadece dambıl alacaksan ve kol yapacaksan, olmaz. Kolların vücuduna oranla daha gelişmiş görüneceği için daha tuhaf görünebilirsin. Ayrıca sadece dambıllada kas yapılmaz. Dediğim gibi evde sana yetecek kadar geniş bir alanın varsa aletleri alır yavaş yavaş...
  13. D

Evde kas yapılır mı?

Hocam 2kg dambıl ile ne kadar kas yapabilirsin ki. Tamam ilk defa başlayacaksınız ama 2kg bence çok az. İlla 2kg ile başlayacağım diyorsanız başlayın ama hem alışma süreci felan olacak daha başlardaki günlerde kemikleriniz ağrıyacak daha önce vücudunuza bu kadar yük binmediği için. Öyle 1-2 ayda...
  14. D

Evde kas yapılır mı?

Ayrıca evde çalışacaksan alet alman lazım. Diğer arkadaşın da dediği gibi protein tozunu hemen alma ve kullanma.
  15. D

Evde kas yapılır mı?

Eğer evinde sana yetecek kadar geniş yer bulunuyorsa neden yapamayasın? Sonuçta spor salonuna gittiğin zaman extra kas kazanımıyorsun ya da spor yapmak sadece spor salonunda yapılacağı anlamına gelmiyor. Millet bahçesindeki spor aletleriyle hiç bir şey yapamazsın ama.😂 O tür şeylere belediyeler...
  16. D

Ps5 mi yoksa aynı paraya laptop mu

Xbox. Hem daha ucuza veriyor oyunları, hem game pass hemde pc'deki çoğu oyunu bedavaya oynuyorsun. Xbox'ın elinde çok koz var. Daha geçen hafta cod modern warfare III game pass'a geldi ve yeni Black ops 6'da gelecek çok yakında. Ayrıca en son tanıttıkları showcase'de playstation'a büyük tokat...
Top Bottom