Arama sonuçları: *

• Users: !Mete
  • Order by date
  1. !Mete

3060 ekran kartında crash yiyorum

BF1,Control,Back4blood,Fall Guys,Roblox da oluyor.
  2. !Mete

OCCT de CPU,GPU,PSU testi 10 dakika yaptım, Memtest86 15dk RAM'ler testte idi. Sorun çıkmadı. Büyük ihtimalle sorun sürücülerde kaynaklı.
  3. !Mete

deneyeceğim sonuçları atacağım. 1767032141 Kaç dakika durması gerekiyor 10 dakika olur mu ? @jombo
  4. !Mete

Hocam cs oynarken ekran siyah oldu ve windowstaki USB bellek takma-çıkarma sesleri geldi.
  5. !Mete

Daha yeni formatladım sadece steam ve epicten oyun indiriyorum. Tarayıcıda da nvidia sürücüsü indirdim sadece.
  6. !Mete

Hocam DDU ile sürücüyü kaldırdım geri yükledim onu bir deneyim olmazsa onu yapayım.
  7. !Mete

15dk yaptım. daha yeni 2 yıl olacak. Buarada ben tikledim aslında ona rağmen gitti. Yeniden başlatmama gerek var mı ?
  8. !Mete

Bu böyle devam edecek mi hocam 7 dakikadır yapıyor ekran gidip geldi ve böyle duruyor @jombo
  9. !Mete

Yapıp geliyorum hocam. burada bir şey değiştirecek miyim ? @jombo
  10. !Mete

ASUS DUAL OC RTX3060 kullanıyorum. Ve oyunlarda crash yiyorum. AI'a sorduğumda PSU'nun sorunlu olduğunu söyledi. MSI MAG A600DN kullanıyorum. Çok giriş seviyede olduğunu ve yükü kaldıramadığını söylüyor. Oyunları oynarken ekran donuyor (siyah ekran olmuyor) ve masaüstüne atıyor. 537.58 söyledi...
  11. !Mete

2 Senelik AMD Radeon Deneyimim

Uzun bir aradan sonra hayalini kurduğum sistemimi almıştım. Windows kurdum ve kullanmaya başladım. Bir süre sonra yavaştan hatalar almaya başladım NOT: Ekran Kartım ASUS Dual RX6600 V2 Çok sinirleniyordum çünkü oynadığım oyunlardan ya ban yiyordum yada en önemli anlarımda wattman alır çökme...
  12. !Mete

Havit marka klavye önerisi

evet
  13. !Mete

AOC monitör iyi mi ?

AOC iyi bir markadır sadece tanınmıyor diyebilirim. Monitörlerde en iyi markalardandır.
  14. !Mete

AOC monitör iyi mi ?

[H3 id='AOC+25G4SXU']AOC 25G4SXU [/H3] modelini almayı düşünüyorum. İyi midir ?
  15. !Mete

Dugecraft sunucusu güvenilir mi ?

Minecraftta böyle bir sunucu buldum. Güvenli mi ?
  16. !Mete

X870 anakarta ve 9900X işlemciye sıvı soğutucu önerisi

Sıvı Soğutucu öneriniz var mı bu anakart ve işlemci için ?
  17. !Mete

X870 anakarta ve 9900X işlemciye sıvı soğutucu önerisi

Render alma ve ağır oyunları oynamak için bir sıvı soğutucu arıyorum. Anakartım başlıktaki ASUS ROG X870-A olacak, AMD 9900X almayyı düşünüyorum. Sizin bu parçalara sıvı soğutucu öneriniz var mı ? şimdiden teşekkürler. 10-15K bütçeye sahibim.
  18. !Mete

5070ti ekran kartı önerisi

Merhabalar 5070Tİ alacağım da ROG dışında hangi 5070ti yı önerirsiniz ?
  19. !Mete

İndirdiğim OptiFine dosyası güvenli mi ?

https://www.virustotal.com/gui/file/ffe496b39065fedc897dc179965f9a21f01ab1f816be973e496d94c9617d462c/detection OptiFine indirdim güvenli midir ?
  20. !Mete

Havit marka klavye önerisi

HAVIT KB890L modelini kullanıyorım gasket özellikli bir blue switch klavye. Gasket özelliği blue switch gibi switchlerin yüksek sesini hafifte olsa hafifletiyor. Yanlarda led ışıklar var. 5 RGB modu mevcut. Yedek ESC tuşu ve tuş çıkarma aparatı var. Ben memnunum.
Geri