Arama sonuçları: *

• Users: !Mete
  • Order by date
  1. !Mete

AOC monitör iyi mi ?

AOC iyi bir markadır sadece tanınmıyor diyebilirim. Monitörlerde en iyi markalardandır.
  2. !Mete

AOC monitör iyi mi ?

[H3 id='AOC+25G4SXU']AOC 25G4SXU [/H3] modelini almayı düşünüyorum. İyi midir ?
  3. !Mete

Dugecraft sunucusu güvenilir mi ?

Minecraftta böyle bir sunucu buldum. Güvenli mi ?
  4. !Mete

X870 anakarta ve 9900X işlemciye sıvı soğutucu önerisi

Sıvı Soğutucu öneriniz var mı bu anakart ve işlemci için ?
  5. !Mete

X870 anakarta ve 9900X işlemciye sıvı soğutucu önerisi

Render alma ve ağır oyunları oynamak için bir sıvı soğutucu arıyorum. Anakartım başlıktaki ASUS ROG X870-A olacak, AMD 9900X almayyı düşünüyorum. Sizin bu parçalara sıvı soğutucu öneriniz var mı ? şimdiden teşekkürler. 10-15K bütçeye sahibim.
  6. !Mete

5070ti ekran kartı önerisi

Merhabalar 5070Tİ alacağım da ROG dışında hangi 5070ti yı önerirsiniz ?
  7. !Mete

İndirdiğim OptiFine dosyası güvenli mi ?

https://www.virustotal.com/gui/file/ffe496b39065fedc897dc179965f9a21f01ab1f816be973e496d94c9617d462c/detection OptiFine indirdim güvenli midir ?
  8. !Mete

Havit marka klavye önerisi

HAVIT KB890L modelini kullanıyorım gasket özellikli bir blue switch klavye. Gasket özelliği blue switch gibi switchlerin yüksek sesini hafifte olsa hafifletiyor. Yanlarda led ışıklar var. 5 RGB modu mevcut. Yedek ESC tuşu ve tuş çıkarma aparatı var. Ben memnunum.
  9. !Mete

Planet VPN mining mi yapıyor ?

Bedava olarak kullanıyorum. İşe yeni başladım. Bir platformda ''Developer'' olarak çalışıyorum. (tek kişi olarak) tam olarak gelirim yok.
  10. !Mete

Planet VPN mining mi yapıyor ?

İş için Planet vpn kullanıyorum. Mining Yapıyor mu ?
  11. !Mete

Faceit'i nasıl doğrulanmadan oynarım ?

Merhabalar ben faceit'i doğrulamadığım için oynayamıyorum. Halbuki çoğu kişi doğrulanmadan oynayabiliyor. Ben nasıl doğrulamadan oynayabilirim ?
  12. !Mete

Faceit raporu güvenlimi ?

Birde üstte ünlem var. Üzerine geldiğimde Hileyle mücadeleyi çalıştırmalı diye bir şey var. İndir diyorum Windows diyor ki Bunu nasıl yapabilirim , yada gerek var mı ?
  13. !Mete

Faceit raporu güvenlimi ?

Faceit indirdim. Ve bilgisayarı eset ile hızlı tarattım ayrıca Faceit dosyalarını virüstotal'den tarattım. Şöyle atayım : https://www.virustotal.com/gui/file/37193bc9eb81423a5de7187965e8cf14564b5e85a4f5e2b497122703985a7355 2. Bu da Update uygulaması...
  14. !Mete

CS2 ansızın oyundan atıyor

Buyrun hocam.
  15. !Mete

CS2 ansızın oyundan atıyor

Sadece bu oyunda oluyor hiç bir hata vermiyor ansızın oyundan atıyor. Anlamadığım için size danışmak istedim. Dosyaları doğruladım fakat hala oluyor.
  16. !Mete

CS2 nasıl kendimi geliştirebilirim

İyi seviyede oynamak istiyorum hocam.
  17. !Mete

Yardım Asus rtx 3070 tuf mu Palit rtx 3080 mi?

3070 bence. Hem de ASUS.
  18. !Mete

Proton VPN güvenilir mi ?

Proton VPN i biliyorum fakat Bu vpn'in mining yaptığını, tesonet ile işbirliği olduğu yazıyor. Bu Vpn kullanılmalı mı ? Hiç bir vpn güvenli değil biliyorum ama gizlice mining yapması bana yanlış geliyor.
  19. !Mete

Klavyeyi'nin basmayan tuşu nasıl onarılır *

Klavyenin A tuşu bazen basmıyor bu da beni rahatsız ediyor. Bunu onarmanın bir çözümü var mı ? Süpürgeyle switchin tozunu aldım. Kulak çubuğuyla etrafının tozunu aldım. Fakat sorun yine ortada. (Blue switch kullanıyorum) şimdiden teşekkürler.
  20. !Mete

Yardım Klavyemin tuşları basmıyor.

XPG SUMMONER MİNİ klavye kullanıyordum. Şuan başka bir klavye ile yazıyorum. Çok fazla FPS oyunu oynuyorum. A tuşu ve Shift tuşunu algılayamıyor. Ama bu belli aralıklarla sıklıkla oluyor. Diğer zamanlarda da diğer harfler basmıyor. Hiç bir şekilde klavyeye vurmadım. Bu basmama problemi...
Geri