Arama sonuçları: *

1. R

R5 7600X + RTX 4070S SISTEM IYI MI

Hocam bence işlemciyi 7500f ya da 7600 yaparak artan parayı 2x 16 gb ram veya anakartı yükseltmeye harcayabilirsiniz
  2. R

🔥İndirim LOGİTECH G PRO X SUPERLİGHT MOUSE 3489 TL TEKNOSA

Cam almanız daha iyi olabilir.Kendi skatezini kullanmayın da hocam gerisi çok önemli değil
  3. R

🔥İndirim LOGİTECH G PRO X SUPERLİGHT MOUSE 3489 TL TEKNOSA

Alacak arkadaşlara tavsiyem aldıktan sonra yanına skatez de sipariş etsinler.Güzel indirim
  4. R

Yardım Bu mouse alınır mı ?(8k hz)

Hocam tutuş şeklinize göre atacağım videodan seçebilirsiniz şayet videodaki arkadaşın da dediği gibi hepsi kaliteli mouselardır aklınızda sorun kalmasın.Kendinize göre 4k veya 8k hz olanını seçersiniz.Videoyu bırakıyorum aşağıya
  5. R

STEELSERİES YAYINCI MİKROFONU 4250TL

Evet kendi programıyla(steelseriesin sonar programı) gerekli ayarlar yapıldığında muadillerine göre çok başarılı
  6. R

750tllik bi indirim söz konusu hocam fiyatına göre gayet makul bir indirim bence
  7. R

Peşin fiyatına taksitle almayı düşünenler için güzel bir mikrofon.Son 1 yılın en düşük fiyatı https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-alias-oyun-canli-yayin-podcast-usb-mikrofon.html
  8. R

Yardım BU NASİL OLABİLİYOR 😃

Kral attığın iyi oldu bende mangal için ızgara arıyodum kaça bırakırsın en son
  9. R

Hocam dediğim gibi wraithin bazı mouselarında bu problem var sinyalleri karıştırıyor olmasından kaynaklı gerek.Bende almadan önce araştırmıştım wraith mouselarını baya.Ama kendim dragonfly f1 pro max kullanıyorum onda böyle bi sorunla karşılaşmadım.
  10. R

Yardım Türk Telekom DPI Engelleme sistemine geçmiş olabilir!

Hocam datayı bana açmıyor ki sen o ofise böyle oluşumları engelle dersen üzerine baskı yaparsan o gizlilik kurallarını aşıp konuşmaları dataları sana vermeyecek kendi içinde halledecekler.Hatta görmüşsündür artık bazı discord sunucuları yasaklanıyor.
  11. R

Discord tr ofisi açarak hocam datalar hükümetin elinde olmasa bile sen o ofise denetim yaparken şöyle şöyle dersin o oluşumu engelleme olayı da onlara kalır yani kısacası devlete de data vermesine gerek kalmaz
  12. R

Gtü yiyenler denetim gelmediği sürece her zaman olacaktır hocam
  13. R

Pc hocası PCH GG11 alınır mı

Köprüden önceki son çıkış hocam riske atmana değmez sistem güzel rami 16x2 ssd 1tb yükseltmeyle alınabilir.Zam olayına da gelince dolar şuan baskılanıyor 2025 in ilk aylarında 45-50 civarı göreceğini düşünüyorum ki asgari ücret zamları vs de eklenecek kısacası al gitsin hayırlı olsun
  14. R

Discord adam değilmiş diyelim hocam o zaman bidakine adam olup gelir artık.
  15. R

Alınır hocam mis gibi mouse skatezleri veisare olsun.SWAR50 kodunu kullan bu arada alırken.Kronik sorun olarak bazı kişilerde bağlantı kopması sorunu olmuş wifi kopması gibi.Kablolu net kullanıyosan zaten sıkıntı olmayacaktır ama dediğim gibi kaliteli bir mouse eğer öyle bir sorun çıkarsa da...
  16. R

Kısır döngüye girmemesi için discorttan talep et tr ofisi oluştursun denetim getirsin hocam bu kadar basit aslında kısır döngüye girmemesi
  17. R

Yardım Temu siparişim 4 gündür havaalanında

Hocam bu aralar indirimde birçok ürün olduğu için talep artmıştır.Kısacası yoğunluktan dolayı olabilir zaten temu kendi verdiği tarihten geç ulaşırsa eline kredi veriyor ek olarak da.Genellikle erken ulaşıyor ama
  18. R

Amacım siyaset değil zaten hocam en basitinden discordun yasaklama olayı için örnek veriyorum.Sen bugün discordu yasaklarsın yarın xxxxx bi siteyi ama istediğin kadar yasakla alternatif her zaman olacaktır özellikle türk halkı için.
  19. R

Hocam uyuşturucu satışı ne zamandır yasak biliyorsunuzdur ama ülkemizdeki artış hızı da hiçbir ülkede yok.En basit örneğidir bu yasaklama olayının hiçbir çözüm olmayacağı bazı şeyleri daha isteklendirdiği.Burada demek istediğim uyuşturucu yasaklanmasın falan değil he bende yasaklanmasını doğru...
  20. R

Aslında soruna kendi cevabını vermişsin ama biraz detaylandırmayı unutmuşsun.Dediğin gibi 20 yıldır iktidar ve şu 20 yıla baktığımızda ülkemizin 50 yıl geriye gittiğini söyleyebiliriz rahatça.Ama dediğin gibi 20 yıldır iktidar.Yani demek istediğim baştakiler o kadar alışmış ki yanlış yapıp hala...
Top Bottom