Arama sonuçları: *

1. ibrahim.uunlu

Çözüldü✓ İşlemcim sahte olabilir mi aydınlatırsanız sevinirim

Sistemi toplayınca detaylı bir test yapıcam anca o zaman belli olacak gibi yinede teşekkürler 1740671867 N11 magic satıcısından
  2. ibrahim.uunlu

Çözüldü✓ Bu işlemci sahte mi ?

Bende aynı satıcıdan aynı platformdan aldım benimki de garip geldi konu açtım inşallah sahte değildir
  3. ibrahim.uunlu

Çözüldü✓ İşlemcim sahte olabilir mi aydınlatırsanız sevinirim

AMD Ryzen 5 7600 işlemcim elime ulaştı ama internetteki fotoğraflardan farklı duruyor sizce sahte olabilir mi?
  4. ibrahim.uunlu

Ddr5 am5 anakart önerisi max 5k

Asus Prime B650M-K
  5. ibrahim.uunlu

Çözüldü✓ MSI G244PF E2 ayak yönü ters olabilir mi?

Monitör ayağındaki MSI logosu arkada kalıyor bunun önde olması gerekmiyor mu yoksa normali bu mu?
  6. ibrahim.uunlu

Çözüldü✓ MSI GeForce RTX 4060 Ti Gaming X Slim 16G 16GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı

MSI GeForce RTX 4060 Ti Gaming X Slim 16G 16GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı Almayı düşünüyorum fiyatı 25.000 civarlarında sizce bu kombinasyon nasıl olur ve bu fiyata başka hangi kartı alabilirim Anakart : Asus Prime B650M-K İşlemci : AMD Ryzen 5 7600
  7. ibrahim.uunlu

Çözüldü✓ Kule tipi soğutma önerisi

Teşekkür ederim bende zaten onu almayı düşünüyordum şimdi tam karar vermiş oldum
  8. ibrahim.uunlu

Çözüldü✓ Kule tipi soğutma önerisi

AMD Ryzen 5 7600 için sıvı soğutma değil de kule tipi hava soğutma kullanmak istiyorum fiyat performans olarak marka model önerebilir misiniz TEŞEKKÜRLER
  9. ibrahim.uunlu

Çözüldü✓ Gamepower Bull T10 monitör şubat ayında 4200TL hala alınır mı

Önerebileceğin bir model var mı
Geri