Arama sonuçları: *

1. S

Sıfır araç için tavsiyeleriniz

Tavsiyeleriniz teşekkür ederim. Fakat yaşadığım konum sebebiyle maalesef elektrikli araç düşünmüyorum, daha doğrusu düşünemiyorum :) Esasen nasip olursa mutlaka değişim yapacağım fakat belirttiğim gibi biraz kararsızım, acaba Mayıs ayını beklesem daha mı sağlıklı olur, yoksa biraz daha zorlayıp...
  2. S

Evet hocam, Clio Alphine modelini de direkt bayii de fiziki olarak inceledim. Fakat Fabia modeli çok daha oturaklı, daha premium bir his veriyor kesinlikle.
  3. S

Herkese selamlar, iyi forumlar. Konu sıfır araç noktasında ben de fikirlerinize danışmak istiyorum. Şu an 2023 model Fiat Egea 1.4 Sedan modeli sahibiyim. Takribi 2 sene önce bölgedeki bir bayiiden fırsat doğunca değerlendirip 2008 model Fiesta’mı sıfır Egea ile değiştirmek nasip olmuştu. Şimdi...
  4. S

YURTDIŞI ADRES TESLİMLİ SİPARİŞ VERMEK

Yanıtlarınız için teşekkürler. Kargo ile göndermeyecek esasen, kendisi sık sık geliyor bu tarafa direkt bagajında getirecek. Çoğu zaman aramaya girmediği belirtiyor, girse de oyun konsolu gibi şeyleri eşin dostun diyerek kişi başı 1 adedi geçmediği sürece sorgulamıyorlar diyor. Esasında benim...
  5. S

YURTDIŞI ADRES TESLİMLİ SİPARİŞ VERMEK

Herkese merhabalar, iyi forumlar. Bir süredir takip ettiğim oyun konsolu (HORI Truck Control System) için Ebay üzerinden ABD'li büyük bir satıcı da stok bulunuyor. Türkiye için sipariş mümkün fakat vergilendirme ve kargo masrafları malum, fiyat acayip yerlere gidiyor. Size danışmak istediğim...
  6. S

7500 F SIVI SOĞUTMA İLE BİRLİKTE SICAKLIK DEĞERLERİ HK.

Zannediyorum bunun da denenmesi gerekli ki şu an için deneyebileceğim en hızlı ve basit çözümde bu olacak sanırım. 1722886335 Cooler Master'ın Masterliquid ML240 L 1722886627
  7. S

Yanıtın için teşekkürler. Konuda belirtmemişim kusuruma bakmayın fakat benim kasa tarafında da sirkülasyon problemim olmadığını düşünüyorum. 3 fanlı önü tam mesh bir kasa kullanıyorum. (Deepcool Matrexx 50). Başında acaba bu işlemcinin standardı mı bu diye düşündüm fakat soğutucu kalitesi farkı...
  8. S

Herkese merhabalar, iyi forumlar. Yakın bir zaman önce AM4 sistemden AM5 sisteme geçiş yaptım. Yeni sistemde 7500 F işlemci bulunuyor, eskisi ise R5 5600X idi. Konu eski sistemimde Cooler Master'ın Masterliquid ML240 L modelini kullanıyordum ve bu yeni sisteme ve işlemciye bu sıvı soğutucuyu...
Geri