Arama sonuçları: *

1. B

Iphone 16 vs s24+ yada s25

Şu zamana kadar en azından telefonumu ikinci elde satar yeni telefona geçerim kafasında olmadım, belkide benim hatam bu ama aldığım telefonu satarım gibi bir düşüncem yok, yine ölüsü çıkana kadar kullanırım sanırım. Yani ekran pikseli ve 120hz konusunda, 120hz kullanmayı çok isterim fakat bir...
  2. B

Kilo almak istiyorum

pilavı ekmek arası ye, bebe bisküvisine aban, birde bir yerde gece yatmadan önce tuzlu su içersen işe yaradığını duymuştum
  3. B

Dostum peki senin tercihin hangisi olurdu, fiyatı da göz önüne alarak benim için s25 mi yoksa s24+ mı önerirsin? Bataryası ekranı çok önemli benim için, yapay zekası bir tık daha iyiymiş s25in, sence sırf yapay zeka farkı için s25 mi seçmeliyim? Bir fikir lütfen.
  4. B

Merhaba arkadaşlar yakın zaman içerisinde 6 yıl civarında kullandığım ıphone 7 mi tuz buz ettim, zaten çok yavaşlamış bataryası ölmüş bir haldeydi, bir anlık sinirle tuz buz ettim ama zaten değiştirmeyi düşündüğüm için gönlüm rahat bir şekilde muratabigf gibi parçaladım, şimdi beni tek...
  5. B

FREEDOS Kurulumda USB görmüyor

Merhaba daha yarım saat önce laptop siparişim geldi HP Victus aldım freedos geldi kurulumunu yapcakken benim daha öncesinde win 11 kurulu usbmi taktım ama bir türlü usbyi görmüyordu denedim denedim olmuyor lütfen yardımcı olun ya. 1726057730 Şuradan boot menüye giriyorum ama usbmi görmüyor
  6. B

Laptop önerisi rtx 4050-4060

Hangisi alınır peki, piyasada marka bırakmadın sende 😅
  7. B

Yardım 35-43 bin lira arası gaming laptop önerisi!

1 tb ssdli bir laptop arıyorum aslında, önerebileceğiniz farklı modeller var mı?
  8. B

Yardım 35-43 bin lira arası gaming laptop önerisi!

Merhaba arkadaşlar yakın bir süre sonra üniversiteler açılıyor, açılmadan önce bir laptop almak istiyorum bunun için masaüstümü sattım. Bilgili arkadaşlardan ricamdır acaba 35-43 bin arası F/P düzgün bir laptop önerebilir misiniz? Benim için önemli olan kısımları yüksek depolaması olması...
Geri