Arama sonuçları: *

1. A

14.000TL bütçe ile 2K 240hz+ monitör önerisi.

Müşteri desteği, iade, değişim gibi konularda problem çekmem değil mi ?
  2. A

Hocam sorması ayıp ama MSI, Asus, LG, Samsung vb. markaların da olduğu bu rekabette neden KTC ? İlk defa duyduğum bir marka. Çevremde de kullanan görmedim.
  3. A

Selamlar, başlıkta da belirttiğim gibi bütçem 14k. Sizlerden 2K, 240hz veya daha üst tazeleme değerine sahip gerçekten parasının hakkını en iyi verecek monitör önerileri bekliyorum. Şu anki sistemimde RX 9070 XT ekran kartı ve Ryzen 7 9700x işlemci kullanmaktayım. Şimdiden teşekkürler.
  4. A

9700x Parça Uyumluluğu

Ryzen 7 9700X Thermaltake S250 TG Asus Rog Strix B850-f XPG Lancer 2x16 CL30 Samsung 990 Pro 1TB Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB Merhaba sistem parçaları için bunları seçtim, değişmem gereken veya uyumsuz bir parça var mı ? (Ekran Kartı şu anlık yok.)
  5. A

Masaüstü gücünü aratmayacak bir laptop önerisi.

Teşekkürler öneriniz için. Bütçeyi 5000 serisi için yükseltmeye çalışacağım.
  6. A

Masaüstü gücünü aratmayacak bir laptop önerisi.

Merhaba, iyi forumlar. Şartlar laptop almamı gerektirdiği için masaüstü bir bilgisayar almaktan vazgeçtim. Bana masaüstü bilgisayar gücünü aratmayacak ve serin çalışacak bir laptop önerebilir misiniz ? Aklımda Asus Rog Strix G16 ve Razer Blade 18 var ama diğer model veya markaların üstünde mi...
Geri