Arama sonuçları: *

1. C

9800x3d x RTX5090 Ekran kartlı sistemim ne kadar eder?

Eğer vaktiniz varsa tek tek parçaları satmayı deneyebilirsiniz ama çok uzun sürecektir ve uğraştırıcıda
  2. C

QCY melobuds Pro vs nothing CMF Buds 2'a

Enes özen kanalı var bir bak bence çok detaylı videolar yapıyor kulaklıklar hakkında ben qcy H4 kullanıyorum uygulaması hariç herseyinden memnunum uygulamayı sık kullanacaksanız qcy den uzak durun.
  3. C

IOS sistem fazla depolama kullanma sorunu

Evet bendede öyle olmuştu sıfırlayınca gidiyor ama icloud yedeği varsa tam temizlenmeyebilir
  4. C

Öneri Arkadaşım geforce now üzerinden online oyunlarda hile yapıyor

Geforce now üzerinde oyun dışı bir şey açılmıyor ve gözükmüyor mümkün değil yani
  5. C

🔴YARDIM🔴 İphone Video Nasıl indirilir ❓

Brave tarayıcısıda yapıyor ama videoyu sadece bravede izleyebiliyorsun galeriye kaydetmiyor
  6. C

Gtx 1060 3GB asus dual aldım ikinci el 2000tl

Fiyat iyi mi? birde adam önümde sadece 5dk furmark testi yaptı 65° yi gördü normal fiyat 2500tl civarında hatta daha fazla anormallik varmıdır
  7. C

WeChat'te nasıl hesap oluşturulur?

yapabildiysen banada referans olurmusun
  8. C

Wechat referans olabilecek varmı?

yapabildiysen banada referans olurmusun
  9. C

Wechat referans olabilecek varmı ?

valo mobile için istiyorum şimdiden teşekkürler
  10. C

Yardım Cs 2 dx11 hatası alıyorum ekran kartım dx11 destekliyor

Sistem özellikleri Intel core I7 3770 Ekran kartı (harici yok):intel HD 4000 16GB ram Başlatma seçeneklerinde bir şey yazmadım daha önce cs2 yükleyip oynayabiliyordum ama şuan olmuyor Dx11 hatası alıyorum Tüm güncellemere baktım ekran kartı DirectX sürümü ve c++ ayrıca cs2 dosya doğrulama...
  11. C

Yardım Bios pci m2 ssd'yi görmüyor yardım lütfen.

Abdullah abinin bu videosu geçenlerde karşıma çıktı yapayım dedim bende asus P8H77-v le anakart var ve m2 ssd girişi yok bir tane dönüştürücü bir tanede m2 ssd satın aldım ikisini birleştirip pci express 3.0 girişine taktım sonrasında önceden hazırladığım windows 10 ltsc yüklü usb yi takip usbyi...
  12. C

Pci-e x4 dönüştürücü aldım ama ssd görmüyor

Knk bende aynı şeyi yaptım olmadı çözebildinmi
Geri