Arama sonuçları: *

• Users: Sh3Xa
  • Order by date
  1. S

C# proje ödevi yardım

Teşekkürler yapay zekadan halletmeyi denicem
  2. S

C# proje ödevi yardım

Evet bu sene c# öğrendiğimiz için oradan yapmam gerekiyo
  3. S

C# proje ödevi yardım

10.sınıf yazılım öğrencisiyim proje ödevi aldım benden otopark sistemi istediler içinde araç,otopark sınıfları , giriş-çıkış,ücret hesaplama bulunması gerekiyor yardım edebilecek varmı veya bunun bir videosu vs varmı bakarak yapabileceğim
  4. S

Redmi izin denetleyici sürekli olarak duruyor hatası

Üç çizgide Yeni mesajlar var oradan oluşturabilirsiniz
  5. S

Redmi izin denetleyici sürekli olarak duruyor hatası

Telefona yeni indirdiğim bir uygulamayı açtığımda kendi kendine kapanıyor ve "izin denetleyici sürekli olarak duruyor" hatasını alıyorum bunun çözümü vs. varmı ayrıca telefonu hyperos 3 e güncellediğimde telefon kurtarma modunda açılıyor ve hyperos 2 ye dönüyor
  6. S

Çözüldü✓ Laptop için termal ped ve macun önerisi lazım

Laptopta termal macun olduğuna emin misiniz? Bazıları sıvı metal oluyor öyleyse değiştirmenize gerek kalmaz sadece temizlersiniz
  7. S

ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS alınır mı? ?

marka ürünün arkasında durmuyor servis çok kötü haberin olsun
  8. S

Yardım Abime leptop alıcam 60k bütçem ne önerirsiniz

biraz daha bakayım atarım 1769110951 https://www.hepsiburada.com/game-garaj-slayer-x7t-5060-c2-intel-core-i7-14650hx-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5060-16-qhd-180hz-ips-freedos-gaming-laptop-p-HBCV00009MEIBK?magaza=GarajOnline 1769111026...
  9. S

Yardım Abime leptop alıcam 60k bütçem ne önerirsiniz

https://www.gaming.gen.tr/urun/835526/dell-alienware-16-aurora-intel-core-7-240h-32gb-ddr5-1tb-ssd-rtx-5060-8gb-16-inc-2k-wqxga-120hz-wva-ubuntu-gaming-laptop-ac16250-c7321u56n-2-yil-yerinde-servis-garantisi/
  10. S

Öneri Laptop için sıvı metal önerisi

Laptopum sıvı metali destekliyo öneriniz varmı
  11. S

Yardım Sıvı metalli laptopa termal macun sürülür mü?

Dediğim gibi sıvı metal olduğunu bilmiyordum varsa bildiğiniz güzel bir marka alıp uygulayacağım zaten fotoğraftaki gibi laptopta koruma için bant çekilmiş
  12. S

Laptop 2-3 yıldır bende sıvı metal olduğunu içini açtığımda öğrendim bildiğiniz güzel bir sivi metal önerir misiniz
  13. S

Laptopum dell g15 5530 laptopum hem işlemcisinde hemde ekran kartında sıvı metal kullanılmış ve ben bunu bilmiyordum terrmal macun almıştım mx6 bu macun sürülür mü
  14. S

Yardım Laptop için termal macun önerisi

Bütçemi çok aşıyor yinede teşekkürler
  15. S

Bayadır bende laptop yük altında baya ısınıyor macunun kuruduğunu düşünüyorum hazır açmışken değiştireyim dedim
  16. S

Laptop 2-3 yıldır bende hiç açılmadı garantisi bittiği için bakımını kendim yapacağım termal macun veya termal pad önerebilir misiniz yurt dışı olmazsa sevinirim Bütçem 600tl
  17. S

❌İndirim Bitti! Linsoul BFCM İndirimleri!!!

oyun ve müzik için 2k bütçe ile ses kartı önerir misiniz oyun ağırlıklı olsun
  18. S

Öneri Hangi mouse u tercih etmeliyim

https://www.gaming.gen.tr/urun/731969/mchose-l7-ultra-white-8k-hz-paw-3950-sensor-kablosuz-simetrik-gaming-mouse-mc-l7-9/ https://www.itopya.com/asus-rog-harpe-ace-aim-lab-edition-beyaz-kablosuz-gaming-mouse_u24154 Bu iki mouse arasında kaldım Asus baya indirimde sizce hangisini almalıyım ilk...
  19. S

ASUS ROG XG27ACS ALINIR MI ?

Asu almanızı kesinlikle önermiyorum elimdeki mönitör 3.oluyor Media Markt tan almıştım ve 2 defa ölü piksel çıktı bunu geçtim servisi çok kötü iade vesaire beklemeyin ekrandaki ölü piksellere bakmadan geri gönderdiler şuan kullandığımda da ölü piksel var ama iade almadıkları için en son thy ye...
  20. S

50.000 TL MTB önerisi

Kron el nino Lara bakabilirsin yeni çıktı model bütçenin dışında ama artırabilirsen alınır
Geri