Arama sonuçları: *

1. E

A620M H - R5 7500F OVERCLOCK NASIL YAPILIR?

Ultra Durable™ 4Overclock ile ilişkili olağan dışı güç yüklerini kaldırabilmek için ve kritik CPU güç dağıtımı alanında ısıyı kaldırabilmek için bileşenler arasında yeterli güç izi yollarının sağlanması. En istikrarlı güç iletimini sağlamak için 60A güce kadar yükselir. hocam anakartta ultra...
  2. E

A620M H - R5 7500F OVERCLOCK NASIL YAPILIR?

hocam overclock yapmak istiyorum fakat düzgün bir tutorial vs. bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim. a620m h r5 7500f 1x16 ddr5 6000mhz rx580
  3. E

Yardım bios güncelledikten sonra van9003 hatası

BIOS'a girdikten sonra Boot sekmesinden Secure Boot'u aktif edip dener misin? eğer düzelmez ise yine aynı yerde secure boot'u açınca key management gibi bi menü gelir ordan restore factory key olması lazım onu seçip bir daha dener misin?
  4. E

Bu kasaya bu anakartı takabilir miyim?

iyi forumlar. elimde ki kasa ve almak istediğim anakart ektedir. kasa için atx destekliyor yazıyor ama micro atx destekler mi emin olamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. https://www.itopya.com/power-boost-vk-p3305b-500w-mesh-panel-usb-30-mid-tower-kasa_u9756...
  5. E

Windows 10 özel ISO dosyasında bir yanlışlık var mı?

İyi Sosyaller. Kendimce bir ISO dosyasında BAT dosyası yazdım ve bunların format esnasında otomatik olarak kurulacağını düşündüm. Fakat formattan sonra "biraz bekleyin..." diyor ve kapanmıyordu. Bilgisayar kendi kendine uykuya giriyor fareyi hareket ettirdiğimde geri aynı ekran geliyordu. Farklı...
Geri