Arama sonuçları: *

1. hevaissen

Bu iki monttan hangisi güzel (Motor)

Kalitelerini bilmiyorum ancak bence birincisi daha şık duruyor.
  2. hevaissen

❌İndirim Bitti! Samsung S24 FE 8/256 23.299TL

Nedersiniz sizce değdi mi bu fiyata arkadaşlar
  3. hevaissen

Mağazadan alınabiliyor dün aldım.
  4. hevaissen

Dün aldım iPhone 11 den geçtim çağ atlamış gibiyim ama alışamadım tam olarak. Watch 7 + S24 Fe 256 + orijinal kılıf + ekran koruyucu + şarj aleti mediamarktta 31k tuttu sizce iyi mi?? 1746867107 Geçerli dün aldım
  5. hevaissen

PS5 İçin F/P Televizyon Önerisi

Selamlar herkese iyi forumlar. Monitörden sıkıldım yeni eve taşındım bu bahaneyle TV almak istiyorum PS5 sahibiyim hiç tv izleyen biri değilim 55" boyutlarında bir tv önerebilir misiniz? Samsung 55Q70D modelini beğendim ancak biraz tuzlu geldi bu TV modelini önerirseniz bütçemi zorlayabilirim...
  6. hevaissen

SSD önerisi 500gb

Çok teşekkürler.
  7. hevaissen

SSD önerisi 500gb

Arkadaşlar bende m2 ssd almayı düşünüyorum bu hızlar nasıl sizce yeni alıp windowsu ona mı kurmalıyım? cihaz modelim lenovo loq 15irx9
  8. hevaissen

Laptop için SSD Okuma Yazma Değerleri Nasıl? - Lenovo LOQ 15irx9

Selamlar arkadaslar, Laptop'a m2 ssd almayı düşünüyorum fakat içindeki mevcut ssd deki okuma yazma hızları nasıl yeni aldığıma mı kurayım windows'u yardımcı olursanız sevinirim.
  9. hevaissen

Elektro Gitara Başlamak İstiyorum

Selamlar arkadaşlar, Başlıkta belirttiğim gibi pek zamandır aklımdaydı heveslendim de ama tecrübesizim nerden başlamalı ve elektro gitar ile başlanır mı? İnternetten öğrenebileceğim Udemy gibi kurslar var mıdır konuya hakim arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Son olarak bu linkteki gitar...
  10. hevaissen

150-200 Bin TL Arası Sistem Toplama

Hocam aceleniz yoksa bu bütçede 5090'ı bekleyin derim.
  11. hevaissen

17k Oyuncu Koltuğu Önerisi

Arkadaşın dediği gibi bende Hawk tavsiye ederim 2 adet aldım farklı zamanlarda sorun yaşamadım.
  12. hevaissen

🔥İndirim LOQ GAMİNG LAPTOP GÜZEL İNDİRİM

Arkadaşlar gidip aldım laptopu itopya mağazasından hakkımızda hayırlı olsun umarım doğru tercih yapmışımdır :)
  13. hevaissen

Teşekkürler hocam öneriniz için
  14. hevaissen

RyZen 5 5600 işlemciye ekran kartı önerisi

Denerim tabi hocam akşam detayları atarım buraya
  15. hevaissen

bıraktım ama almayı düşünüyorsan akşam bakabilirim senin için.
  16. hevaissen

Bu laptop işleri gerçekten çok sıkıntı hangisini bulsan bir sorunu sıkıntısı çıkıyor 😂 ben en iyisi ekran kartsız orta halli 15 k civarı laptoplara bakayım yoksa karar veremiyorum oyunuda evde masaüstünde oynarım metin2 açsın yeter ayarında bir laptop bakmalıyım sanırım içinden çıkamıyorum yoksa
  17. hevaissen

3060 TI kullanıyorum memnunum.
  18. hevaissen

Yardım Lenovo LOQ 15IRX9 Alınır Mı?

Selam dostlar bu linkteki laptop alınır mı? Nitro 5'e nazaran daha mı iyidir sizce? İşlemci olarak nitro 5'i tokatlıyor ama kullanıcı deneyimi nasıl kullanan arkadaşlar var mı bu laptopu yardımcı olursanız sevinirim...
  19. hevaissen

25.000TL sistem yükseltme önerisi

Valorant işlemci tabanlı bir oyun hocam işlemcinizin modeli nedir? İşlemcide yükseltmeye gidebilir ve ram'i 32 gb'a yükseltebilirsiniz
Geri