Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Asus 180hz'de ekrana gelen şeritler

Teşekkür ederim deneyeceğim
  2. E

Yardım Asus Ve Efsanevi Kronik Sorunsuz Monitörleri (!)

Harbiden oda neymiş öyle sıfır yeni makine almak daha mantıklı
  3. E

Eve gidince deneyeceğim
  4. E

Yardım Asus Ve Efsanevi Kronik Sorunsuz Monitörleri (!)

Daha yeni konu açtım benım sorun senin ki gibi değil ama benzeri asus bozmuş kaliteyi galiba
  5. E

Ekran kartım sıfır ekran kartı sorun olduğunu düşünmüyorum zaten sorun olsa her hz de sorun çıkarır 180den 179 çektiğim gibi sorun yok. Yırtılma falan değil ya 500 600fps aldığım oyundada çıkıyor çünkü
  6. E

Örnek olsun diye bi video daha yüklediğim masaüstünde gezerken sorun yok oyun açınca oluyor her oyundada olmuyor https://streamable.com/vn6mem
  7. E

Merhaba tüm herkese. Asus 180hz monitör kullanmaktayım, 180hzde ekranda böyle şerit şerit çizgiler çıkıyor nedenini anlamadım masaüstünden özel hz ayarlayıp 179 hz yapınca hiç bir sorun kalmıyor ama oyun açtığım zaman masaüstü hz tanımıyor monitör hzini baz alıp 180hz açıyor ve yine çizikler...
  8. E

Netspeed kullananlar 2dk toplanın

internet var steam yok çok saçma
  9. E

Netspeed kullananlar 2dk toplanın

sorun bendede aynı şuan 5mb hız çıkıyor speedtestte
  10. E

Bilgisayarım kaç para eder?

Teşekkür ederim yorum için
  11. E

Bilgisayarım kaç para eder?

Elimde olan bilgisayarım var 2.Elden topladım bazı parçaları sıfır aldım bilgisayarı tümüyle satmak istiyorum monitör ekipman dahil sistemin hep parçasını 6 ay topladım. Sistem özellikleri; Ekran Kartı: GTX 1080 8 GB (2. El) İşlemci: Ryzen5 5500 İşlemci( 2.el ama çok az kullanılmış) Anakart...
  12. E

Elimdeki Bilgisayar kaç para eder

Elimde olan bilgisayarım var 2.Elden topladım bazı parçaları sıfır aldım bilgisayarı tümüyle satmak istiyorum monitör ekipman dahil. Sistemi tüm parçalarını 6 ay önce topladım ve en fazla bilgisayarı 20 kere açtım. Sistem özellikleri; Ekran Kartı: GTX 1080 8 GB (2. El) İşlemci: Ryzen5 5500...
  13. E

BİLGİSAYAR EKRANINDA ÇIKAN UFAK ŞERİTLİ ÇİZİKLER

Merhabalar monitörümde mi sorun bilmiyorum ama masaüstünde bile dururken çizikler gibi ufak tefek git gel yapan şeritler gibi şeyler var video olarakta ekledim. Bu konu hakkında yardımcı olur musunuz sorun neyden kaynaklıdır sizce? Video link: https://streamable.com/jeoj98
  14. E

Yardım MONİTÖRDE ÇIKAN ÇİZİKLER

https://streamable.com/jeoj98 video burada
  15. E

Yardım MONİTÖRDE ÇIKAN ÇİZİKLER

Merhabalar monitörümde mi sorun bilmiyorum ama masaüstünde bile dururken çizikler gibi ufak tefek git gel yapan şeritler gibi şeyler var video olarakta ekledim. Bu konu hakkında yardımcı olur musunuz sorun neyden kaynaklıdır sizce? Video link: https://streamable.com/jeoj98
  16. E

360 Hz Monitör Alınır mı

Valoda top 1000 içinde biri olarak 180hz kullanıyorum 360da kullandım benim için bir şey değişmedi bunu karşımda çoğu e sporcu karşısında oynuyarak söylüyorum
  17. E

550 bin ₺ civarı araç önerisi yapar mısınız?

Kafamda kia rio 1.4 2014 model araç var bu fiyat aralığında başka öneri yapacak varmı ya da kia rio öneriyormusunuz şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
  18. E

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Arkadaşlar minimum sepet tutarını nasıl atlayabilirim sadece klavyeyi almak için ödeme kısmında ürünü çıkarıyorum bu sefer 670 min ödeme altında kaldın diyor
  19. E

Hocam ürünleri nasıl iade ediyoruz sipariş kısmında ürünleri iptal et diyo ama devam edersem hepsini edecek gibi
  20. E

Arkadaşlar bana discount card000 ile aulaf75 klavye 400tl ye geliyor ama yanına 7 ürün daha ekle diyo, ekledikten sonra satın alıp diğer ürünleri iptal edip sadece klavyeyi alabiliyormuyum diğer ürünlerin iadesini yapıyorlar mı
Geri