Arama sonuçları: *

1. L

4000Tl bütçe ile mouse önerisi.

VXE Madr R ve ATK Blazing Sky X1 arasında kaldım cs oynuyorum çok sıkıntı çıkartmayacak kaliteli önerilere açığım. Seçtiğimiz mouselerin kronik sorunlari var mıdır bilmiyorum bilginiz varsa yazarsanız sevinirim. Bütçe duruma göre 4 bine çıkabilir
  2. L

Ekran ve masaüstünde aniden donma

Pc açıkken bir anda ekrana siyah bir şerit geldi daha sonra gitti ve masaüstü dahil açık olan bütün uygulamalar bir anda dondu veya kullanılamayacak halde yavaşladı. Bilgisayarı kapatıp yeniden açtığımda bir sorun göremedim. Sorun devam eder mi, hangi problemden kaynaklandı konusunda bilgim yok.
  3. L

Giriş seviyesi oyuncu klavyesi önerileri

Hocam çok teşekkürler gaming gecesinde bulduğum ReDragon horus k618 var onu alacağım sanırım.
  4. L

Yardım Gaming Gecesi-Redragon Horus K618

Red switch sanırım ben de almayı düşünüyorum tepkime süresi az demişler bence bu fiyata gayet ok bi klavye eğer kroniği yoksa.
  5. L

ReDragon horus k618 nasıl?

https://www.incehesap.com/redragon-horus-k618-wireless-rgb-kablosuz-klavye-fiyati-65826/ İndirimde diye yazılan bir ürün. Switch ne olduğu yazmıyor ama sanırım red switch bazı incelemelerde öyle. Bilgisi olan yazabilir mi? Ayrıca alternatif önerisi olanlar da ekleyebilir mi?
  6. L

Bilgisayarım 2 dakika da açılıyor.

Driverlerinize bakın hocam. Bios pili denenebilir. Konu hakkında fazla bilgim yok sanırım overclock yapmaya çalışmışsınız. Düzelmezse kökten çözüm format.
  7. L

Bilgisayarım 2 dakika da açılıyor.

Bios güncellemeyi deneyebilirsiniz.
  8. L

intel sorunlu işlemcili laptopu olanlar ne yapmalı ?

Şansınızı deneyin.
  9. L

Sizce Windows 10'a Geri Dönmeli miyim?

Uğraşmaya değmez. Zaten yakında 10 desteğini kapatırlar.
  10. L

Pc oyun oynarken aniden kapanıyor

En son ne zaman bakım yaptınız hocam?
  11. L

Membranlara karşı biraz ön yargılı davranıyorum hocam. 10-20 milyon arası tuş ömrü vardı sanırım. Yinede öneri için teşekkürler.
  12. L

Merhabalar, Giriş - orta düzey bir oyuncu klavyesi arıyorum. Rekabetçi oyunlar oynuyorum. (CS2, valorant, rainbow 6 gibi). Rekabetçi oyunlardan ziyade Witcher gibi oyunlar da oynuyorum. Tercihen mekanik, duruma göre de membran olabilir fakat tepkime süresi mümkünse az olsun. Kronik sorunlu bir...
  13. L

Bu Laptop Alınır mı ve Ekran kartı kaç watt

Mümkünse laptop almayın. Ekran kartı max performance olduğu için büyük ihtimalle 140 watt. Laptop kullanmak aşırı zahmetli bir iş hele ki oyuncu laptopu kullanıyorsanız. 6 ayda bir bakım şart ayrıca ekranları da iyi değil. Bunun gibi ağır bişey aldığınıza göre rekabetçi oyunlara önem...
Geri