Arama sonuçları: *

1. Advocate

Yardım EA FC 26 KOL GÖRMÜYOR

150 liralık kol bu kadar oluyor maalesef. Xinput olmadığı için hiç bir oyun direkt olarak tanımaz. X360ce gibi uygulamalar ile oyunlara tanıtmanız lazım.
  2. Advocate

Gamebooster GB-J101R

175 se tamam 😄 700-800 TL gibi fiyatlar gördüm de yazık günah dedim.
  3. Advocate

Gamebooster GB-J101R

Ne kadardı ki fiyatı?
  4. Advocate

Gamebooster GB-J101R

Umarım 200-250 TL'den fazla vermediniz o gamepade.
  5. Advocate

800-1000tl ye kablosuz gamepad onerisi

Dayının gözleri görmüyor heralde 800-1000 TL bütçeyi 8-10 bin olarak görmüş :D Öneriler bağırttı...
  6. Advocate

1000 - 1500 Tl kablosuz gamepad önerisi

Hocam bunun sonu yok 😁 10K'ya kadar gidiyor gamepadler. Üç aşağı beş yukarı hepsi aynı işi yapıyor. Rekabetçi fps oynamadıktan sonra ben olsam en uygununu alıp geçerim. Hall effect joystick olsun malzeme kalitesi çok kötü olmasın yeterli.
  7. Advocate

Secuzi EasySMX X15 modelinin aynısı yani X5'in üst modeli. Aralarında ufak tefek farklar var. Mortal Kombat oynayacağınızı söylediğiniz için hangisinin D-Padi size uygun geliyorsa onu tercih edin. Ben dövüş oyunu oynamadığım için D-pade önem vermem tercih sizin.
  8. Advocate

EasySMX'in ithalatçısı ConnectGame firması zaten. Kendi sitelerinde garip bir şekilde 1.100 TL'den satıyorlar. E-ticaret sitelerindeki ilanlar da onlara ait ama 1999 TL'den satışa koymuşlar. Kendi sitelerindeki nakit fiyatı diğer yerlerde taksit yapılabildiği için vade farkını içine koymuşlar...
  9. Advocate

O da bir seçenek. Jiroskop yok ondan yalnız eğer aradığınız bir özellikse. Bence en mantıklısı Secuzi. Onun birebir aynısı olan EasySMX markalı olanını kardeşim Fifa'da rekabetçi olarak kullanıyor daha tık demedi.
  10. Advocate

Öneri PXN VD4 Direct Drive Satışa Çıktı!

Evet genelde direksiyonun altına doğru gerçek araçlardaki konumda kullanılıyor bu shifterlar o yüzden. Moza'nınki 12K ama bu 130 dolar yani muhtemelen 6K'dan fln satışa çıkarırlar. Vitesi ben de yarışlar için gereksiz buluyorum. ETS'de kamyoncu RP'si yapmak isteyen arkadaşlar illa vitesli set...
  11. Advocate

H Shifterlar genelde bu şekilde oluyor. Kokpit ve standlar için zaten bunlar. Masada kullanacak olanlar için daha ufak plastik olan modeli A7 var zaten. Moza'nın HGP Shifterı da birebir aynı bununla ama o 12K'ya satılıyor bu yarı fiyatına :D 1764835947 Öyle aşırı büyük durmuyor...
  12. Advocate

PXN'in yeni Shifterından almak isteyen varsa Gelbura'nın elinde varmış. Talep olması halinde maliyetinden satışa koyacaklarmış.
  13. Advocate

EasySmx X5 ya da Secuzi Lig 3601. Bu bütçede en çok önerilen 2 model.
  14. Advocate

Yardım Logitech G29 un kronik sorunları nelerdir?

Marka takıntısı örneği işte. Logitech olması kesinlikle sorunsuz olması anlamına gelmiyor. 10 yıl öncesinin teknolojisi ile yapılmış ilkel bir set G29. Sadece ETS oynarsanız 10 yıl da kullanırsınız. Ses duymamak için Force feedback kısmak zorunda olduğun hissiyatı sıfır bir direksiyon seti...
  15. Advocate

Emin miyiz hocam? G29'da kronik olarak dişli atlama sorunu mevcut ve dişli sistemden ötürü aşırı sesli çalışıyor. Bu bir. Vitesi kronik sorunlu. Bu iki. Pedalları potansiyometreli. Belli bir kullanımdan sonra sorun çıkarmaya başlıyor. Bu da üç.
  16. Advocate

Bence arkadaş G29 alacak :)
  17. Advocate

Pedalları ve vitesi. Ayrıca force feedbacki biraz açınca gelen takır tukur sesler. Evinize merdaneli çamaşır makinesi almak istiyorsanız buyrun alın :)
  18. Advocate

Easysmx x15 drift sorunu

Ölü bölgeyi drift sanmıştır arkadaş. Hall effect joysticklerde drift imkansız gibi bir şey.
  19. Advocate

T300rs gt t3pm pedallar th8s vites ve spardox koltuk alınır mı ?

Gidip deneme imkanınız varsa deneyin. Pedallara ve vitese de bakın. Pedallarda ölü bölge var mı vites geçişlerinde sorun var mı diye.
  20. Advocate

T300rs gt t3pm pedallar th8s vites ve spardox koltuk alınır mı ?

Koltuk ve vites dahil olduğu için o paraya alınabilir ama fiyat çok uygun ne şekilde kullanmış ne arızaları var emin olmak lazım. T300'lerde ısınma ve kayış sorunları olabiliyor çünkü.
Geri