Arama sonuçları: *

1. Advocate

10.000 TL Bütçe ile Direksiyon Seti Önerisi

G29'un shifterı yalnızca G29 ile çalışır çünkü bağlantısı USB değil. Çevirici gerekiyor o da piyasada yok. PXN A7 onunla aynı ayarda bir vites onu alıp geçin. Farklı markaları da direkt PC'ye bağlayarak kullanırsınız ama şuan en uygun fiyatlı seçenek A7.
  2. Advocate

10.000 TL Bütçe ile Direksiyon Seti Önerisi

Nakite sıkışanlar oluyor. O yüzden orda yazan rakamlara çok takılmayın. Sıfırı 15k. Ona göre pazarlık edin biraz.
  3. Advocate

Öneri Pxn Vd10 Alınır mı ?

Dah önce Direct Drive kullandıysanız ve yetersiz geldiyse alınır. Yoksa Moza R5 veya PXN VD6 da işinizi görür.
  4. Advocate

Öneri Hangi Direksiyon Setini Seçmeliyim?

EUAS ithalatçılardan sadece biri hocam. Gaming.gen, Gelbura vs hepsi kendi getiriyor. EUAS bunların arasında en az kurumsal olanı. Sadece vitesi oradan alabilirsiniz. VD4'ü Blackbox satıcısından alabilirsiniz. Onlar da Gelbura'nın bayisi güvenilir yani. Ayrıca attığınız SF U vitesi yalnızca...
  5. Advocate

Öneri Hangi Direksiyon Setini Seçmeliyim?

Aşağıdaki linklerden toplarsanız 34k filan etmiyor siz nereden baktınız? https://www.idefix.com/pxn-vd4-bundle-pc-uyumlu-direksiyon-seti-p-18304931?vendorId=122&v=1.84.7...
  6. Advocate

Tt Altyapısı ile Kablonet Kullanan Var Mıdır?

TT nin fiyatları fahiş evet Kablonet'te 830 TL 1000 Mbps + olarak TV de var.
  7. Advocate

Kendi altyapısı var evet şuan oturduğum yerde kendi altyapıları var ama kaç yıl oldu GPON'a geçmediler. Bazı yerlerde de Telekom ile yapmış oldukları anlaşma gereği Telekom altyapısı üzerinden hizmet veriyorlar.
  8. Advocate

https://www.kablonet.com/4u-bir-arada-kampanyasi-2 Şuradaki 4'ü bir arada paketinden devam etmek istiyorum aslında ama TT ile ortak altyapı kullandıklarını söylediler ancak Kablo TV'yi o altyapıdan nasıl veriyorlar orası belli değil. Bir de bu kampanyalar sadece kendi altyapıları içinse benim...
  9. Advocate

Yaklaşık 10 yıldır Kablonet kullanıcısıyım. Ping değerlerim TTnet ve diğer firmalara göre bir tık yüksek olmasına rağmen KabloTV ve uygun fiyat gibi cazip nedenlerden dolayı kullanmaya devam ediyorum. Önümüzdeki ay başka bir yere taşınıyoruz. Yeni adres için sorgulama yaptığımda FTTH ile 1000...
  10. Advocate

Logitech G923 Sizce Alınır mı

2-3k daha biriktiremem diyorsanız tercih sizin. 12-13'e temiz 2. el V10 Pro bulabilirsiniz. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyunculara-ozel-oyuncu-ekipmanlari-pxn-v10-pro-piyasadaki-ikinci-ellerin-1000-2000-altina-1324471926/detay...
  11. Advocate

Logitech G923 Sizce Alınır mı

Bütçeniz nereye kadar çıkabilir? 10k'ya 10 yıllık bir set almak çok da mantıklı değil.
  12. Advocate

PXN V99 mu, Bütçeyi Zorlayıp PXN V10 Ultra Direct Drive mı?

V99'la V10 Pro'nun pedalları aynıdır evet.
  13. Advocate

Çözüldü✓ 15k Civarında Bir Bütçe ile Hangi Direksiyon Seti Alınmalı?

Son sahibi olursunuz. Hem doğru düzgün bir yazılımı yok hem dişli motor kullanıyor bu yüzden yapay bir his veriyor ve sesli çalışıyor hem de uzun ömürlü değil. V10 Pro altında bir şey almayın. Alamıyorsanız da bekleyin alabileceğiniz zaman alın.
  14. Advocate

Sadece ETS, Forza fln takılacaksanız Pro da yeter. Ultra'nın pedalları tabii ki daha iyi ama casual takılacak olana çok da gerekli değil. Yarış vs yapmayacaksınız sanırım.
  15. Advocate

En iyi tercih o olur hocam G29 fln diyenleri dikkate almayın 10 yıl geriden takip ediyorlar.
  16. Advocate

2. El Alıcam, Hangi Direksiyon Setini Tercih Etmeliyim

https://www.sahibinden.com/oyun-direksiyonu?query_text_mf=pxn+v10+pro&query_text=pxn+v10+pro&address_city=34
  17. Advocate

Mchose V9 Pro Vs X9 Vs Cloud 3

V9 Pro önermem. Benimkinde sürekli dıt dıt ses geliyordu arkada sonra bir gün açmaya çalıştım çalışmadı. BetaPlus'a gönderdim değişim mi iade mi dediler ucuza aldığım için değişim istedim ama X9 gönderirseniz iyi olur gerekirse farkını vereyim dedim bir açıklama yapmadılar. İnşallah X9 gelir :D...
  18. Advocate

Pxn P5 8k Gamepad İni 1150tl Ye Aldım

Nereymiş bu iade edilen kargoların olduğu yer biz de öğrenebilir miyiz :D
  19. Advocate

15/20k Fiyatları Aralığında Direksiyon Seti

Bilmediğimiz konularda mesaj yazmazsak daha iyi olur mesela :) Ben gidip de anlamadığım şeylerin konusuna mesaj atmıyorum size de tavsiye ederim.
  20. Advocate

Öneri Sıfır Direksiyon Seti Alacağım Sizce Hangisi?

20-30k'ya trafik deneyimi yaşayamazsın o işi geçelim :D Gerçek araçla trafiğe çıkmadan bunu simule edebileceğin bir şey yok. Hele ki İstanbuldaysan senin şoförlüğünden çok diğerlerinin etkisi daha fazla. Eğlenmek istiyorsan alabilirsin ama araba sürmeyi veya trafikte ne yapman gerektiğini...
Geri