Arama sonuçları: *

1. M

❌İndirim Bitti! Elegoo Centauri Carbon Kapalı Kasa Hızlı 3D Yazıcı 🔥16.799₺ (Peşine 10 Taksit )

Aldım zaten ? ayrıca gerçekten bilen birisi cebinden çıkartıp giriş seviyesi cihazlara 21k vermez gider high-end cihaz alır. giriş seviyesi alacak adamda 10 taksitli 17k varken 21k vermez. Kaldı ki cc ile p1s arasında özellik bakımından büyük farklar yok ams diyeceksen ams eklediğinde fiyata 10k...
  2. M

❌İndirim Bitti! Elegoo Centauri Carbon Kapalı Kasa Hızlı 3D Yazıcı 🔥16.799₺ (Peşine 10 Taksit )

Asıl 10 taksitli 17k ile taksitsiz 22k yı bir tutuyorsan sektörle alakalı bir bilgin yok
  3. M

Sistemim ne kadar eder?

Esenlikler, bir sistemim var 2. el piyasasını hiç bilmediğimden sizlere sormak istedim ne kadar tutacağını. Amacım direkt elden çıkartmak değil ama olası bir durumda satmam gerekebilir haber bekliyorum. Özellikleri: - İşlemci : Amd Ryzen 9 9950x (Fg var 1.5 yıl) - Anakart : Msi...
  4. M

Monster laptop tulpar sıvı teması Garanti nasıl ilgileniyor

İlerleyen dönem derken? bu işlem çoğu teknik servislede 5 sene öncede yapılıyordu 10 sene öncede 15 sene öncede ve onarım sağladığımız çoğu müşteriden olumsuz bir geri dönüş almadık. Mintak işin dalgası ve çok fazla kullandığımız bir yöntem değil. Genelde sıvı teması lokal olduğundan alkolle...
  5. M

Sadece geçtiğimiz hafta 6 cihazı aynı dediğim yöntemle onarımını sağladık ama :) sıvı temasında önemli olan süredir. korozyon dediğin şey döküldüğü anda olan bir şey değil uzun sürer zarar vermesi. Kısa devre cihazlar için artık o kadar korkunç değil bir sürü güvenlik önlemi var. eğer sıvı...
  6. M

Garantiye çalışmıyor diye gönder. Sıvı döküldüğünü asla söyleme bırak bulursa onlar bulsun. Bi bakarsın garantiden ücretsiz yapar gönderirler. Diyelim ki sıvı teması var diye çok yüksek ücret çıktı iptal et güvendiğin bir yere götür sıvı teması onarımı sandığınız kadar ince detaylı bişi değil...
  7. M

Hangi Ekran kartını almalıyım?

Esenlikler, bilgisayarımda genelde Arma Reforger, Squad, War Thunder, Hell Let Lose oynuyorum bunlar için bir ekran kartı alacağım. Bilgisayarı asıl 3d yazıcı programları için kullandığımdan ekran kartına fazla önem vermiyordum ama artık sıkıntı yaşamaya başladım benim yadigar 3060ti ile...
  8. M

Soğutucu Rgb'si İçin RGB Çoklayıcı Önerisi

bu anakartın üstünde 3 adet var ondan ama büyük ihtimalle biri 12v diğerleri 5v dur. fanlar is genelde birleştirmeli gelir bi erkek bi dişi uç şeklinde. birbirine birleşitrerek tek çıkıştan alabilirsin
  9. M

Bilgisayar temizlik sonrası acilmiyor

baştan sona yaptığın işlemleri söyle. işlemciyi yerinden çıkardıysan büyük ihtimalle yanlış takmışsın.
  10. M

İnternet hızınız kaç Mbps? (Fotoğraf)

alt yapı fiber ne kadar hıza kadar desteklediğini nasıl öğrenirim
  11. M

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

genelde sadece işçilik. eski bir monitör bul bu kadar. ben benimkini aradım buldum, aydınlatması arızalıydı bedavaya aldım.
  12. M

cama ekran yapıştırdım
  13. M

hayır direkt ekran
  14. M

Kasa üstündeki ekranı hareketli güzel bir şey yapınca çok daha iyi oluyor
  15. M

Squad Oynayanlar Bir Saniye Bakabilir mi

Bu sistemle kaç fps alıyorsun
  16. M

Çözüldü✓ Argb kontrolcüyü pc ye nasıl bağliyacam

knk bu splitter anakartta diyelim 1 çıkış var onu 10 tane yapıyor ama senin anakartta desteğin olmadığından kontrolcü alman lazım önerim yok daha önce hiç almadım sürekli kasanın kendisinden çıkıyordu çünki
  17. M

kontrolcü değil o splitter anakartın argb desteği yoksa olmaz 1753111858 kontolcüyüde sadece kendi üstünden kontrol edetrsin varsa kumandadan edersin
  18. M

anakartın argb desteği var mı ki
  19. M

Bilgisayarı actım fanlarım dönmüyor rgb ışıklar yanmıyor

kontrolcü sıkıntılı olabilir bağlantılarını kontrol et
  20. M

Thermal Grizzly hydronaut 26 gr tg-h-100-R termal macunu alınır mı?

tek sürüşte ort 0.5 gr falan gidio değmez tabii ki 2 seneye çöp olur o kadarı sana attığım hem daha iyi hem ilerde de kullanırsın en azından 8-10 kere sürülür kasaya nerden baksan 2-3 kere hem ekran kartı hem işlemci yenilersin
Geri