Arama sonuçları: *

1. Nihat Örnek

SİSTEMİMİ HANGİ İŞLEMCİYLE GÜÇLENDİRMELİYİM?

Ekstra bir soğutucu almama gerek yok o zaman belki ilerde alırım iyi bir şey
  2. Nihat Örnek

kankam benim kafam almaz biraz araştırdım da beceremem , işlemciyi aldığımda da mahalledeki bilgisayarcıya götüreceğim takması için , ona söylerim yapar olur mu? ben şimdi denemeyeyim 1738856849 hocam soğutucum var , yukarda modelini attım yeterli bir soğutucu olur mu?
  3. Nihat Örnek

buna ne dersiniz?
  4. Nihat Örnek

5600 ile 5600x arasında kayda değer bir fark var mı yoksa 5600 alıp geçeyim mi aralarında 500tl fark var çünkü alabilirim çok fark edecekse 5600x i 1738854790 Bilgisayarımı game garajdan almıştım , aldığım zaman r3 3100 işlemcimin üzerine bu soğutucuyu takmıştım ordan , r5 5600 alıp yine bu...
  5. Nihat Örnek

Öneri 80x30 desenli mauspad önerisi

steelseriesin hyper beast desenli mousepadler duruyorsa
  6. Nihat Örnek

Samsung s25 serisi yarın geliyor ne düşünüyorsunuz?

hele bi tanıtılsın o zaman düşünürüz de ayrıyeten samsung telefonları hakkında niye bir şey düşünelim ki :d
  7. Nihat Örnek

Şuan ki sistemim ; Display Card : GTX 1660 Super 6GB Motherboard : GIGABYTE B450M S2H 3200MHz Processor : AMD Ryzen 3 3100 3.6 Ghz Ram : Crucial Ballistix 16GB (2x8) 3200MHz DDR4 Ancak sistem eskidikçe oyunlarda aldığım fps de azaldı iyice , en çok oynadığım oyun CS2 ve 150+fps almak...
  8. Nihat Örnek

MACBOOK PRO LAPTOPUM ARTIK ÇÖP MÜ ?

Aynı sorunı ipad mini cihazımda da yaşamıştım eski cihazlar olduğundan instagram youtube vs app store dan indiremiyordum ama artık o cihazı kullanmadığım için önemsemedim , macbookumda ömür boyu yazılım hizmeti sunuyorsa nasıl yapabilirim şuan illa ki götürmem mi lazım apple store a , ömür boyu...
  9. Nihat Örnek

MACBOOK PRO LAPTOPUM ARTIK ÇÖP MÜ ?

2013 last serisi macbook promu düne kadar rahat rahat kullanıyordum , içerisi çok dolu olduğu için bir format attım ve formattan sonra da laptopumun uyumluluğu olan son sürüm mac os güncellemesini yaptım. Sonrasında laptopumda işim gereği olan Whatsapp Web’e bile girememeye başladım Ne safariden...
  10. Nihat Örnek

600-700 TL hoparlör ses sistemi önerisi

Merhaba arkadaşlar şarkı dinlemek için özellikle bassları iyi olan ve kaliteli ses veren bir hoparlör önerir misiniz 600-700 tl bütçe aralığım bulunuyor Logitech z533 veya z333 düşündüm ama ikisinin de önceliğinin şarkı dinlemek olmadığını söylüyorlar sizlere sorayım dedim tüm önerileri bekliyorum
  11. Nihat Örnek

ASUS'un iki monitörü arasındaki fark nedir?

sabit boyun ve ayak işime yaramaz ye ben 144hz lik modeli alıcam o zaman bu kadar para verip 165hz de sabit boy görmek istemiyorum
  12. Nihat Örnek

pivot onemli degil benim için ama monitörü sağa sola veya aşağı yukarı hareket ettirebiliyor muyuz 165hz modelde , yani boynundan yukarı 20 cm aşağı 5 cm falan
  13. Nihat Örnek

dostum orası öyle ama o bahsettiğin e sporcular işin en üst seviyesi ben sadece valorantta takımımla turnuvalara katılıyorum onun için en az 144hz bir monitöre ihtiyaç duydum sen bide e sporcuysan curved monitör isteyen ilk insansın demişsin ama asusun attığım monitörlerindeki kavis değeri...
  14. Nihat Örnek

evet zaten o yüzden 165hz e daha yakınım ama gerek youtube da gerek forumlarda bir incelemesine rastlayamadım VG24VQE nin , VG24VQ için çok inceleme var ama bunun için yok benim icin o hareketleri yapıp yapamaması çok önemli
  15. Nihat Örnek

Monitör Karşılaştırma

144hz olanın daha ucuzu bu dostum https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg24vq-23-6-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-curved-monitor-p-hbv00000r2yjx
  16. Nihat Örnek

Arkadaşlar öncelikle merhabalar , bu konu önceden açıldı mı bilmiyorum repost atıyorsam affola. ASUS un bu iki monitöründen birini almayı düşünüyorum ama kararsız kaldığım bir nokta var , öncelikle ; 1.monitör (165hz) ...
  17. Nihat Örnek

5600 TL ye GameGaraj dan aldığım sistem sizce nasıl?

Arkadaşlar ssd ne gibi bi sorun çıkarabilir moralim bozuldu :/
  18. Nihat Örnek

5600 TL ye GameGaraj dan aldığım sistem sizce nasıl?

Beyler bugün aldım indirimdeydi son stoğu ben aldım hatta :D sizce nasıl bu fiyata daha iyisi olabilir miydi , işlemci soğutucusu falan da var yorumlarınızı bekliyorum
  19. Nihat Örnek

Game Garaj Aquarius 5-A Sistem Güzel mi

Beyler GameGarajdan 5500 TL ye alınır mı stoklar az kaldı lütfen cevap lazım
  20. Nihat Örnek

5900-6200 TL 3 Farklı Sistem Tavsiyesi

son attığım pollux 3t-10 u mu önerirsiniz yani ryzen işlemcilere göre
Geri