Arama sonuçları: *

1. F

🔥İndirim N Kolay Bankası 1000TL harcamana 1000TL iade ediyor.

akulaş ve uşakkart ikisi de aynı hata cep telefonu numarası sistemlerimizdeki ile eşleşmemektedir hatası alıyorum.
  2. F

🔥İndirim Anker Soundcore Motion+ Kablosuz HiFi Bluetooth Hoparlör -2599₺

Geldiği gibi iade oluşturdum çok fazla dip gürültüsü var bir şey çalmadığında aşırı rahatsız ediyor ve seside anlatıldığı gibi değil boğuk bir sesi var hiçbir detay yok EQ ayarı falan denedim ama ancak sesi çok yükseltirseniz biraz detay duyuluyor kesinlikle abartılan bir ürün. Şu an kullandığım...
  3. F

🔥İndirim Anker Soundcore Motion+ Kablosuz HiFi Bluetooth Hoparlör -2599₺

Bu ürün iyi mi kötü mü anlam veremedim ürün sesi ya iyidir ya kötüdür equalizer en fazla detay verir başka bir hoparlöre dönüştürmez. Bu nasıl bir EQ ayarı ki herkes paylaşıyor ve bu ayar yapılmazsa berbat olduğunu söylüyor. En son sırf merakımdan denemek için alıcam.
  4. F

Anker soundcore motion+ 30w hifi aptx 2698tl 🔥

Hocam bazı konularda ilk aldığında sesi muhteşem hayran kalıyorsun fakat 1 ay sonunda asla o sesi vermiyor normal basit bir hoparlöre dönüyor vs. gibi yorumlar gördüm. Sen de böyle bir sorun oldu mu ufak tefek güncelleme değişimleri hariç hala aynı kalitesinde çalıyor mu?
  5. F

❌İndirim Bitti! STAR WARS OLY THE MANDALORIAN 10 İNC 289tl (ek 100tl prime indirim)

Merhaba konudan bağımsız kullandığın monitör kolunun marka modelini öğrenebilir miyim? Bu şekilde yeni nesil ince bağlantılı monitör kolu arıyorum.
  6. F

🔥İndirim Adata Legend 900 Pro 1 TB SSD 3.059 TL

Üründe dram yok boş olan yuva dram yuvası ayrıca kendi sitesinde de host memory buffer 'HMB' olduğu açıkça belirtilmiş.
  7. F

❌İndirim Bitti! NothingPhone1 9499₺ Yeniden

Teşekkürler n11 de taksit seçeneğini kaçırdım diye düşünmüştüm
  8. F

❌İndirim Bitti! NothingPhone1 9499₺ Yeniden

n11 satışında taksit görünüyordu 2-3 taksit n11 gerçekten taksit yapabiliyor muydu yoksa öyle mi görünüyor.
  9. F

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

bu versiyonu 2. el aldıysan yanında 8k dongle gelecek
  10. F

razer bundle versiyon vardı ben bakarken [H3 id='Razer+DeathAdder+V3+Pro+Wireless+Gaming+Mouse++Hyperpolling+Wireless+Dongle+63g+Ultra+Lightweight']Razer DeathAdder V3 Pro + Razer HyperPolling Kablosuz Adaptör[/H3] Eğer aldığın buysa evet 8k dongle ile geliyor sipariş geçmişinden hangisi...
  11. F

evet hocam zaten öyleydi karşısında +8k dongle diye yazıyordu güle güle kullanın
  12. F

Şu detayları ben neden göremiyorum anlamadım. İkinci El: Kabul Edilebilir | Ayrıntılar a tıklıyorum bir şey olmuyor
  13. F

Arkadaşlar hevesinizi kırmak istemem ama razer leviathan v2x den çok bir beklentiniz olmadan alın. Sesi hayal kırıklığına uğratabilir Güle güle kullanın leviathan v2x geldiğinde ses performansı konusunda ufak bir yorumlarsanız sevinirim.
  14. F

Bu olay 15 ağustostan bu yana devam ediyormuş biz neden yeni coştuk?
  15. F

depo ürünü işe yarar sadece anker soundcore motion+ var fakat indirimle bile fiyatı iyi değil normali zaten 3k.
  16. F

Mbr mi gbt mi seçilmeli ?

sistemin uefi ise ki %100 uefi o zaman yeni olan gpt düzenini seçmen gerekli
  17. F

Tüketici hakem heyeti kararına uygulanmıyor napabilirim

Dilekçeyle bir işiniz yok zaten ilgili karar karşı tarafa tebliğ ediliyor tebliğ edildikten sonra 15gün itiraz süresi var eğer itiraz etmezse hüküm kesin oluyor ve icra dairesine gidip elinizdeki kararla birlikte ilamlı icra davası açıyorsunuz. Elinizde kesinleşmiş mahkeme kararı olduğu için...
  18. F

İnceleme DEEPCOOL LE360 V2 360mm ARGB Sıvı Soğutma incelemesi

Ben işlemcinizden bahsetmiyorum soğutucu performansı çok düşük kalmış ondan bahsediyorum kaldı ki i5 13500 10nm bir işlemci termal yoğunluğu daha fazla 65 watt dediğiniz base power bu işlemci için turbo power 154watt. Sonuçta benim tercihim hava soğutucu olurdu. Memnunsanız güle güle kullanın.
  19. F

İnceleme DEEPCOOL LE360 V2 360mm ARGB Sıvı Soğutma incelemesi

7600 gibi düşük tdp bir işlemci için 360mm sıvı soğutmaya göre hem sıcaklıklarınız çok fazla hem de puanınız çok düşük kalmış. Aynı seviye daha yüksek tdp çeken bütün limitleri açık bıraktığım 20 çekirdekli i5 13500 ile arctic freezer 36 duo hava soğutma kullanıyorum cinebench r23 skorumu ve...
  20. F

PPPoE kullanıcı ve şifreyi nereye gireceğim

Modeminde aynı VPI/VCI değerlerinin iki farklı bağlantıya atanmasından kaynaklanıyor birden fazla iss profili ayarı olduğunda bu hatayı verir eski gereksiz profili sil veya ISS’nin verdiği tek doğru profili bırak.
Geri