Arama sonuçları: *

1. yardımedinss

2.5 inç hdd kasaya nasıl takılır

Arkadaşlar laptopdan 2.5 inç hdd çıkardım, bunu gamepower darkside kasaya takmak istiyorum, slot var ama kablo yok galiba, gereken kablolar neler? Ve bunların nasıl göründüğünü açıklar mısınız? Bir tane L şeklinde vsr ama galiba biri uzun biraz daha kısa iki L olan lazım.
  2. yardımedinss

450 watt psu ya 1650 super

Tam model bilmiyorum ama asus un tuf serisi, aslında şuan 1050 ti kullaniyorum ve gayet yeterli benim için ama cs gibi oyunlarda daha iyi performans için yükseltmek istiyorum şuan araştırıyorum ne alabilirim diye çünkü daha önemli ihtiyaçlar var onlara öncelik vericem, siz ne önerirsiniz ekran...
  3. yardımedinss

450 watt psu ya 1650 super

450 watt Asus Tuf gaming psu ya 1650S taksam sorun olur mu? İşlemci i5 9400F
  4. yardımedinss

Yardım Depolama İhtiyacım var

Wd black olan param güvende yapmıyor ve bir tık pahalı, diğer seçenekleri değerlendireceğim, herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
  5. yardımedinss

Hocam öyle diyorsanız tabi biraz cikabilirim daha iyi olucak ise 1768643245 Arkadaşlar şimdi baktım anakart 2242, 2260 ve 2280 uzunluğundaki m2 nvme leri destekliyormuş.
  6. yardımedinss

Hocam size zahmet 1500 TL civarı m2 nvme bulursaniz iyi olur, şuan kafam baya yattı sata 500 olana ama pişman olurmuyum diyorum kendi kendime, sonuçta nvme kadar hızlı değil
  7. yardımedinss

Aradaki farka bakınca ssd baya iyi fiyat geldi, kişi ile konuşup test videosu vs isteyeceğim, ilk defa bu tarz bi yerden bir alışveriş yapıcam nelere dikkat etmem gerek? Olurda iade fln gerekirse ne olur vs. aydinlatirmisiniz beni 1768603175 M2 ve sata arası çok fark olur mu?
  8. yardımedinss

Bende yanlış hatırlamıyorsam asus prime b350m-k veya b365m-k var, bir adet sata ssd var yani m2 slot boş
  9. yardımedinss

Peki bu takip sürecinde bana yardım edermisiniz
  10. yardımedinss

Merhaba! Bana acilen depolama lazım sahip olduğum 256gb sata ssd çok yetersiz, ssd fiyatlari uçmuş gitmiş hdd almayı düşünüyorum 500 gb yeterli olacaktır, fakat nerede baksam hep bi dolambaç var nerden alsam bilemedim her sitede adamlar random marka model gönderiyorlar, 1000 TL civarı iş görür...
  11. yardımedinss

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

SSD veya HDD lazım ama hiçbirine para yetmiyor 1763110550 SSD veya HDD lazım ama hiçbirine para yetmiyor
  12. yardımedinss

🔥İndirim F/P Mekanik MageGee Klavye İndirimleri

TS91 iyi midir?? Bütçem hazır az iken uygun fiyatli kacirmayayim :( kroniği fln yoktur demi 1763040321 MK-box mu alayım yoksa
  13. yardımedinss

İki mouse arasında kararsız kaldım.

Merhaba, bütçem biraz dar, iki mouse arasında kararsız kaldım: 1- Logitech G203 lightsync 2- Attack shark G3 Not: kasamda type-c giriş yok.( Attack shark G3 type-c mi istiyor?)
  14. yardımedinss

Frisby psu önerir misiniz?

Rtx 4060 msi gaming İ5 9400F için 450 watt asus tuf yeterli olur mu? Heryerde 550 yeter diye buldum cevabımı. FR-PS55F12B 550W 12CM FAN POWER SUPPLY bunu almayı düşünüyorum ama 80+ bronze sertifikası yok, bütçem çok az ne önerirsiniz?
  15. yardımedinss

Acer Nitro 16 hâlâ alınır mı?

Birde 5000 serisi ile 4000 serisi laptoplar arasında fazla fark olduğunu düşünmüyorum ama fiyat farkı acayip fazla, onun yerien 4070 daha mantıklı geliyor, bakarken de bu cihaz çıktı ekranı ile gönlümü çaldı 1762644227 Victus 15 ler 75 watt civarındaymiş, muhtemelen daha küçük kasa olduğu için...
  16. yardımedinss

İyi fiyata bulsam alırım ama loq serisi kasasına ısınamadım, özellikle klavye çok kötü bence (kozmetik olarak)
  17. yardımedinss

Sağolun hocam aklıma takılıp kalmıştı alınırligi cevabınız için teşekkür ederim.
  18. yardımedinss

AN16-41 modelini almayı düşünüyorum, Victuslarin aksine iyi ekran, Asus Tuf a göre daha iyi fiyat, FHD+ ekran (%100 srgb) 512 gb ssd ( zayıf olduğu bi yön) 16 gb tek kanal ram ( ikinci ram i de 16 yapıp 32 yapmak daha makul bence o yüzden iyi) 16:10 ekran oranı ( bir tık karemsi ama sorun...
  19. yardımedinss

Yardım A05NGEA HP Victus ekran kartı watt

A05NGEA model hp victus a bakıyorum ekran kartı watt değeri bulamadim en son bi yere sorum 75 watt dediler yani 50+25(dynamic boost) demek ki dedim bende ne yapayım akıl verin başka mı bakayım, yoksa bu modelin watt değerini bilen var mi kullanan varmı nerden bakacağını bilen var mı?
  20. yardımedinss

Bu iki birebir aynı laptop farkı ne bilen var mı

Biri daha yeni kasa ve daha iyi Bluetooth vb özelliklerine sahipmis, fiyat farkı az onu almak icap eder
Geri