Arama sonuçları: *

1. S

Maksimum 60.000 TL Sistem Önerebilir misiniz?

Anladım hocam çok teşekkürler.
  2. S

Hocam ben akakçeden hiç alışveriş yapmadım.İtopya veya başka bilindik pc toplama sitelerinden toplama imkanımız var mıdır?
  3. S

Bütçe: 55-60 bin TL arasında değişkenlik gösterebilir ama benden maksimum 60 bin çıkar. Bu bütçeye monitor, mouse, klavye de dahil. Lütfen bunları da göz önünde bulundurun. yani siz değerli dostlardan monitor, mouse, klavye de önermenizi istiyorum. Ek soru: Duyduğum kadarıyla RTX ekran kartları...
  4. S

Bu sistemi toplamak mantıklı mı? Acil yardım!

Sistem linki Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  5. S

36K Bu sistem nasıl?

Sistemin Linki Arkadaşlar bütçem 45k ama bunun içinde monitor da var. Ek olarak monitor önerebilir misiniz?
  6. S

40-45 bin TL hem oyuncu hem de yazılımı karşılayabilecek bilgisayar önerisi

Çok teşekkürler.Bir sorum daha var.İtopya'nın kendi mağazasına gidip, sistemi almak mantıklı mıdır?Online alışveriş konusunda tedirginim daha önce bu kadar bütçeyle alışveriş yapmadım.
  7. S

Ben de kendimiz toplayınca daha ucuz oluyor sanıyordum.Yıllarca yanlış mı info aldım,a anlamadım hocam
  8. S

Ayrıca bu fiyat bandına istinaden monitorda önerebilir misiniz?Bütçe 2-3 bin TL daha yukarıya çıkabilir. Ek olarak; bilgisayar nereden toplanır güvenilir bir şekilde? Son olarak, parçaların montajını da bilmiyorum.Bu kurulumu fiziksel olarak nerede yaptırabilirim? Teşekkürler.
Geri