Arama sonuçları: *

1. çıfteli

YOUTUBE'DA 1080P VİDEO İNDİRME ÜCRETSİZ

Beyler youtube videolarını nasıl 1080p indirebilirim çoğu site 360p ile indir diyor 1080p indirmek için uygulamamızı yükle falan diyorlar da bu sitelerin uygulamalarını pc ye indirmek ne kadar güvenli bilmiyorum bu yüzden bildiğiniz güvenli yollar neler youtube da 1080p video indirmek için?
  2. çıfteli

11. Nesil İPad vs Samsung tab serisi

samsung al apk oyun yükler oynarsın ipadın yapıp da samsungun yapamayacağı hiçbir şey yok eline tablet geçti mi hele bu oyunu yükleyek büyük ekranda nasıl oluyor hele bunu yapak şunu yapak diyebilirsin ipad seni rahat bırakmaz kısıtlısın her yönden, iphone alanlar tamam da tablette bari apple...
  3. çıfteli

Alt Yapı Sorunu ve İnternet Hızı Çelişkisi

TT nin 1 senesi kaldı zaten bakak hele devlete mı verecek altyapilari başka firmaya mi artık TT cidden bezdirdi şehrin gobeğindeyim altyapı yok.
  4. çıfteli

Bekarlar yazsın hsbdjsnd tamamdır üstad sağolasın Allah tuttuğunu altın etsin Allah sana uzun ömür versin Allah sana Rus kızıyla evlenmeyi nasip etsin.
  5. çıfteli

Şimdi bizim mahallede alt yapı yok kablonet uydunetten adresimi sorgulatiyorum çıkan kampanyalarda 100mbps internet çıkıyor Türk telekoma gittim sizin mahalle en son 24mbps kaldırıyor dedi Uydunet yalan mı söylüyor yoksa başka ne yapacağım aydınlatın bı la
  6. çıfteli

Bütçe dostu internet firma önerisi

Alt yapı yok kablo net fiber interneti nasıl bağlayacak arayacam iptal ettirecem bende 790 vermek istemiyorum 24mbps ye bende de altyapı port falan yok kablo net yinede gelip fiber internet bağlayabilir mi?
  7. çıfteli

Iphone telefon onerisi

üstad estağfurullah canını yerim, kesiinlikle 15 plus hem büyük eline uygun hemde bataryası diğerine göre 6 saat daha fazla video oynatma sunuyor yani şarjı 15 e göre daha çok gidiyor kamerası falan aynı zaten donanım özelliklerinde pek fark yok iphone 15 i biraz büyültmüşler bari daha büyük...
  8. çıfteli

Bütçe dostu internet firma önerisi

altyapı yoksa kral tamam mı türknete bulaşma arıyosun sana sadece sorununu anlatıyorlar "Abla internetim yok" "Merhaba beyfendi kontrol ediyorum.. Beyfendi internet bağlantınız yok" dün gittim Türktelekoma 24mbps interneti 790₺ ye tiklediler bana fark ettim de yapacak bir şey yok bende de...
  9. çıfteli

Yardım Laptop Öneri alabilir miyim

kral o paralara alacağın laptop diz ısıtıcıdan başka bir şey değildir dur bekle altın al şimdilik o paraya beklet hele kenarda GTA6 ya da daha çok var zaten az çok deme üzerine 1-2k 1-2k at bazen yeri gelir 300-500 at yaz aylarındayız zaten sen gitmişke bir pastane bulmuşke söylemişke abe ben...
  10. çıfteli

16gb bir ram alırsam ne kadar fark eder

2. slota da çek bir 3200 8gb bitti bu iş
  11. çıfteli

350-400 bin TL ye alınabilecek otomobil var mı?

odru abe, gönül ister sıfır bmw aldım diyesin. Şimdiden Allah hayırlısını nasip etsin sana 😃
  12. çıfteli

350-400 bin TL ye alınabilecek otomobil var mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-fiesta-1.4-dizel-degisensiz-hasar-kayitsiz-230-bin-km-de-1259463036/detay
  13. çıfteli

Monıtorde kırık var ılerler mı ?

olur kral sildikten sonra kırık bölgeye 10-15 saniye üfle nem oluşmasın içerde bu forumda bir arkadaş ekranın önüne kola bardağı indirmişti koladan uçan küçük minnacık asitler olur ya ekranın içine girmişti ekran yandı yani bu detaylar önemli kral yoksa pc allaha kavuşur sende filmi telefondan...
  14. çıfteli

aman ha ıslak mendille yada cam sil veya başka bir şey ile silme bir cam bezini git iyice bir yıka sık 5dk as balkona hafifden premium nemli cam bezi olsun öyle sil kral.
  15. çıfteli

la yok bişey olmaz kenarında siyah lekeler olsaydı ilerlerdi, yani kırık değil leke ilerlerdi bişey olmaz buna laptobu açarken biraz daha dikkat ederek aç kendi ilerlemez de sen saz çalma yeter.
  16. çıfteli

Türknet 499₺'den 699₺ Oldu!

dün türktelekomdan eve 24mbps interneti 790 modem dahil bağladım bugün yarın gelirler bağlamaya.
  17. çıfteli

İyi soğutan masa tipi vantilatör önerisi

Şimdi üstad masa tipi fandan üfff donduk donduk olayı bekleme terletmesin sıkmasın yeter 1 buçuk milyar vermeye değmez hatta almaya hiç değmez al gardaşım https://www.hepsiburada.com/kumtel-ktf-325-siyah-vantilator-p-HBCV00008J64UJ?magaza=Kumtel+T%C3%BCrkiye al bunu bi milyar 80 milyona koy...
  18. çıfteli

Rtx 50 serisi almaya değermi

50 serisini kullanmayanların ortak özellikleri: Rtx 50 serisini daha önce hiç kullanmadılar....
  19. çıfteli

Iphone telefon onerisi

üstad benim dayımın da eli büyük onunki hakkatten de büyük adam oduncu elle odun parçalıyor 3 sene iphone 5s kullandı sorun yaşamadı 13-13pro-13proMax geç usta bunları artık bu devirde alınacak telefonlar değil yukarda düz 13 al dedim bari sıfır al diye dedim yoksa hakket artık alınacak...
  20. çıfteli

Rtx3050 laptop kaça satılır?

Adam demiş 17-18 e koy 16-15 e kadar düşürürsün lan olm direkt 15 koysana bari müşteri kaçmasın şahsen ben değerinin 2-3k fazlasına koyanları s@laktır bu çok kafa s1k€r diyip geçiyorum. Herşeyin fiyatı bellidir gardaş pazarlık niyetine de 15.200₺ koyarsın biraz gevelersin sonra 15k olsun hade...
Geri