Arama sonuçları: *

1. Tremila_

Başlık silindi

20.000 mah 45w powerbank 1270 liraya geliyor sanki gayet güzel fiyat.
  2. Tremila_

PXN DİREKSİYON SETLERİ STOKTA

Aynı durumdayız. Logitech vs zımbırtısı yerine müthiş fiyatları kaçırmışız hocam
  3. Tremila_

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 HEPSİ PAY ÜCRETSİZ 100 LİRA HEDİYE 🔥🔥🔥

Teşekkür ederim. Powerbank alacaktım 100 TL daha düşürdüm güzel kombo oldu :D
  4. Tremila_

Takas Yaparken Dolandırıldım Ne Yapmalıyım

İkinci el ürün alıp satarken yaptığım şey ilk başta ürünün en bariz özelliklerini denemek olur. Telefon alıyorsam ilk yapacağım şey imei kontrol, çalıntı mı yoksa kayıtlı vs bakar daha sonrasında WiFi, Bluetooth, hoparlör ve kamera gibi ana bileşenleri test ederim. Apple ürünü ise batarya...
  5. Tremila_

❌İndirim Bitti! Kutu Hasarlı(outlet) - Thermaltake TH120 ARGB Sync Edition Sıvı Soğutucu - 1056 TL

Sırf estetik dursun diye ısınmayan işlemciler için alınabilir. Diğer senaryolarda hiç heyecan aramayın ve kule tip soğutucu alın.
  6. Tremila_

Yardım 615 bine 1.4 easy plus egea alınır mı??!!!

Dizel araçlar daha düşük devirlerde çevirip gidebilirsiniz. Az araştırırsanız Benzinli egealarda genelde 6000 devirde gazlıyorlar. Aracı alırken airbag ve şasi gibi noktalarda işlem var mı bakın.
  7. Tremila_

Yardım 615 bine 1.4 easy plus egea alınır mı??!!!

Performans olarak bir şey bekliyorsan öncelikle dizel araçlar gibi sürmemen gerekiyor hocam. Gerçekten yüksek devirler çevirince araç biraz keyif veriyor. Ekspertiz raporuna bakın önemli noktalarında bir şey var mı ona göre karar verirsiniz...
  8. Tremila_

Yurt dışından S24 Ultra getirilirse Türkiye'de nasıl kullanılır

Sorunsuz çalışıyor hocam. Forumlarda ve Facebook gruplarında yazıyor.
  9. Tremila_

🔥İndirim Samsung LS43FM700UUXUF M7 Serisi 43” UHD Akıllı LCD Monitör 9999₺

Hocam ona o parayı verene kadar üstüne az daha ekleyip Polo bakabilirsiniz 😂
  10. Tremila_

🔥İndirim Samsung LS43FM700UUXUF M7 Serisi 43” UHD Akıllı LCD Monitör 9999₺

16 ona vereceğinize 28 verip 65 olanı alın bu mantığa göre 😂
  11. Tremila_

S24 ultra yd 20K sorun olur mu ?

23 Ultra kullanmış birisi olarak kamera, pil ve performansta gayet memnundum. Eksi puan cihazın kenarları çok sivri cepte rahatsız ediyordu. Bu sene her türlü kapatırsın. Seneye Ağustos ayına kadar 4+4 şeklinde kullanırsın. Server kayıt açılırsa kayıt yaptırır devam edersin
  12. Tremila_

SPİGEN 3000 MAH ALINIR MI

https://www.hepsiburada.com/spigen-30000-mah-30w-usb-c-usb-a-giris-cikis-hizli-sarj-3-portlu-powerbank-1-metre-type-c-harici-kablolu-tasinabilir-sarj-cihazi-tasima-cantasi-dahil-ea3030-black-aba09435-p-HBCV00009R2445?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr...
  13. Tremila_

❌İndirim Bitti! Rampage 650w güç kaynağı+ kasa 2083 lira

Evet creature bilgisayar... Daha önce alışveriş yaptım.
  14. Tremila_

❌İndirim Bitti! Logitech G Pro X 7.1 Kulaklık Efsane Fiyat 🔥4199 TL

Stokta 5 tane kalmış ihtiyacı olan beklemesin.
  15. Tremila_

❌İndirim Bitti! Nothing Phone 1 9.999TL

2A modelini 128 GB modeli kullanıyorum hafıza genel olarak yetiyor yetmez ise Google One alıyorsun 49 liraya mis gibi alanın oluyor.
  16. Tremila_

2025'te Alt yapı yok

Mart ayından bu yana sıfır binaya internet getirmeye çalışıyorum. Şikayet var sitesi üzerinden kayıt açtırdım. Apartman olarak dilekçe yazıp genel müdürlüğe gönderdik. Kayıt açıldı beklemede kalın denildi. Türk Telekom ceosunu Twitterda bulup sorunu yazdım. Sonuç işlemler hala devam ediyor...
  17. Tremila_

Dernek de işe başlanır mı ?

Suç oranı, mülteci akını ve daha nicesiii Gerçi bu sene suç oranında başı G.o.p çekiyor diye biliyorum ama yinede o ilçeleri tercih etmezdim.
  18. Tremila_

Yardım Işlemcinin içine macun kaçtı sorun olur mu

Sorun olması muhtemel... tabii ki mini minnacık mı çok mu kaçtı detaylar Önemli
  19. Tremila_

🔥İndirim Patriot Viper Venom 32GB (2×16) 7000MHz CL32 - 7000 TL

Valla hocam 6000 CL36 aldım. Günlük 2K kullanımda çok fark olacağını sanmam...
  20. Tremila_

Xbox oyun indirme sorunu

Benzer hatayı bilgisayarda yaşayanlar Microsoft store üzerinden hesaptan çıkıp tekrar girmiş. Birde şu şekilde çözüm gördüm..
Geri