Arama sonuçları: *

1. AntremanKoçuMünir

🔥İndirim Nothing Phone 2A 14.464 TL 🔥🔥🔥

Kullanıyorum Google 10 liraya 100gb bulut alanı veriyor. Fotoğraflar için gayet yeterli.
  2. AntremanKoçuMünir

🔥İndirim I3 12100F RTX 4060 Sistem 17.499 TL

Powerboost marka kasa ve 650w PSU sistem kullanıyorum. Evet kalite olarak müthiş diyemem ama GTX 1070 Rx6600 ve Arc 750 ile sorunsuz çalıştı ve çalışmaya devam.
  3. AntremanKoçuMünir

🔥İndirim HP Victus Gaming 15 Intel Core i5 12500H 16GB 512GB SSD RTX4060 31.998 TL

Alan kullanıcılar 75W diye yazmış... 4050 140w alırım daha iyi 😁
  4. AntremanKoçuMünir

PRIME B450M-K II 5600x nasıl overclock yapabilirm

%10 civarında olur yada olmaz. Sıcaklıklar ne alemde ? Ramler 3200-3600Mhz düşük gecikmeye mi sahip ? Tam olarak sistem özellikleri ve sıcaklıkları yazabilir misiniz?
  5. AntremanKoçuMünir

Yardım 15.000₺ Bütçeye anakart önerisi hk.

Tercih sizin ama faz değerleri ve anakartın yapısı yeterli. Adamlar yurtdışında fantezi olsun diye DDR3 en basit anakartlarda 4090 deniyorlar 😂
  6. AntremanKoçuMünir

Yardım 15.000₺ Bütçeye anakart önerisi hk.

Overclok yapmak gibi fantezilerin yoksa arkadaşın attığı B650 Tomahawk yeterlidir.
  7. AntremanKoçuMünir

Üç beş oyun kurulu ama pubg filan oynamadığım için ben daha yüzeysel basit oyunlarda takılıyorum. Oyun işi bende PC ve PS... A35 diyenlere gülüp geçiyorum. Bedava fiyata bağıra bağıra gitmiş...
  8. AntremanKoçuMünir

Kullanıyorum 18' e almıştım. Aboooooo fiyata bak 😬 Soruları alayım. Kamerası günlük kullanımda üzmez. Adaptör çıkmıyor. Spigen 45 ile kullanıyorum. Şarjı yoğun kullanımda bile 1.5 gün gidiyor.
  9. AntremanKoçuMünir

🔥İndirim Epic Games İndirimleri

Al at kenara... Hiç olmadı ilerde F710 ile filan şans verirsin
  10. AntremanKoçuMünir

🔥İndirim Veba Maskesi 75 Tl ( Temu Vergisiz )

Mal mülk var mı 🤣 (!)
  11. AntremanKoçuMünir

Payback ve rivals net alınır. Heat oyunu ilk çıktığında aldım ve buglar yüzünden bitirmeden silmiştim. Hot Pursuit size kalmış, içlerinde en eski olan... Bende Unbound dahil hepsi var. Eski NFS havası bana sorsanız hiçbirinde yok ama olsun 😁
  12. AntremanKoçuMünir

🔥İndirim 🔥13100f Arc A750 Sistem 14.5k

Kasa +18 lira ile Fsp Ram tek Kingston 16Gb yapın ilerde yanına +16 alıp dua edersiniz.
  13. AntremanKoçuMünir

İndirimleri değerlendiren dostlara hayırlı olsun. Görüp uygun fiyata kesinlikle kaçırmayın dediğiniz oyun varsa yazın. İlk mesaja ekleyelim. 🔥🔥🔥
  14. AntremanKoçuMünir

Hiç takip etmediğim bir oyun ama Steam tarafında güzel şeyler gelebilir. Tek dezavantajımız dolar 😑
  15. AntremanKoçuMünir

Epicten zamanında aldım. Bende eklentinin indirime girmesini bekledim ama 499₺ çakıldı kaldı. Bakalım steamde güzel fiyat olursa oraya geçerim 😁
  16. AntremanKoçuMünir

3 Aralık'ta indirimler sona eriyor. tabii ki bekleyip Steam tarafına da bakılabilir.⏳
  17. AntremanKoçuMünir

İlk sayfaya eklendi. Teşekkürler. Linklerden gidin. Telefondan dil ingilizce fiyatlar dolar çıkabiliyor.
  18. AntremanKoçuMünir

Geçen PS4 Bf1 oyununu 10 liraya gördüm nays ile aldım. Şaka gibi üstüne 1 lirada iade verdi. Oyun 9 liraya geldi. Bunlar alınıp geçilecek rakamlar 😬
  19. AntremanKoçuMünir

Çözüldü✓ I3 12100f valorant 86 derece göruyor

Öncelikle kablo kısmından çekmeyin. Alt kısmındaki plastik kısımından çıkartılır. Örnek videoda adamın fan bağlantı girişi beyaz ve oradan takıp oradan çıkartıyor.
  20. AntremanKoçuMünir

Bence 50-100 lira için sormaya bile gerek yok. Alın geçin hocam. Nays kartınız varsa iadesi ile oradan da daha uyguna gelir.
Top Bottom