Arama sonuçları: *

1. Tremila_

1000mbps internet 100 veriyor

TTnet hız testinde 90-95 hızın üstüne çıkmıyor. Ağ bağdaştırıcısından dublex hızı seçtim 1Gps... Kablo Cat7 aldım...
  2. Tremila_

Önden kazalı araç alınır mı ?

https://bid.cars/en/lot/1-43682832/2020-Dodge-Challenger-2C3CDZBT9LH139111
  3. Tremila_

Yardım İPhone için teknik servis önerisi

Kadıköy'de GSM iletişim vardı. İki farklı cihazıma pil bir cihazıma ekran değişimi yaptırdım. Genel olarak memnunum. YouTube' a içerik çekiyorlardı, orada görmüştüm ve gittim. Tavsiye ederim bir bakın isterseniz.
  4. Tremila_

Iphone 16e mi iphone 15 mi

Saf performans, bir tık batarya ve için 16E Kamera, kablosuz şarj ve tasarım olarak 15 derim. Ben olsam bu bütçelerle cihazımdan devam ederdim. 13 F/P açısından iyidir. Bataryayı yetkili serviste değiştirir iki sene sonra bütçemi denkleştirir o zaman (Baz model ne ise atıyorum 19 gibi) alırdım
  5. Tremila_

Age Of Empires II nereden indirebilirim?

Satışta olan oyunlara indirme linki vs vermiyor haricinde download butonu çıkıyor. Maksat nostalji olsun diyorsanız web tabanlı şöyle bir şey yapabilirsiniz https://dos.zone/age-of-empires2/
  6. Tremila_

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Daha ucuz wifi7 gibi sebeplerden Gigabyte olanı alırdım. Asus Tuf A620 kullanıcısı olarak tarafsız bir şekilde yazdım.
  7. Tremila_

🔥İndirim Call of Duty®: Modern Warfare® $6 Dolar

Uzun zamandır istediğin bir oyundu güzel fiyatı görünce hemen yapıştırdım. Hikayesi özellikle eve baskın görevini oynamak için can atıyorum. Oyun arka planda iniyor ve bayram bayram eve bağlanacağım belli oldu 😁
  8. Tremila_

Öneri Nothing Phone 3 hakkında görüşleriniz neler?

2A modelini kullanıyorum. Arka tarafı cam olmadığı için plastik gibi bir malzemesi ne kadar dikkatli kullansamda kılıf olmasına rağmen arka tarafı minik çizikler oldu. Kamera ve pil olarak memnunum. Satmayı düşünüyorum. Muhtemelen 3 yada F/P diyip 3A modelini yd alabilirim.
  9. Tremila_

❌İndirim Bitti! Sinerji 2 TB NVMe SSD indirimleri ( Çok iyi fiyatlar)

Oyunlar için 2. disk alcaktım. Dram filan fark etmezdi. Fiyatlar gerçekten iyiymiş. 8000'e Green alacağıma 500 daha koyup Blue alırdım.
  10. Tremila_

5TB HDD TAŞINABİLİR EN UCUZ HEMEN AL VE YARDIM

256+512 sistemde iki disk var. 2TB harici (3.5 HDD) denildiği gibi droplar aşırı oluyor. Yedekleme için ideal ama oyunda yemiyor. Acaba iş görür mü derken mecbur Nvme SSD alacağız belli :D
  11. Tremila_

5TB HDD TAŞINABİLİR EN UCUZ HEMEN AL VE YARDIM

Hikayeli oyunlar için disk alayım diyorum iş görür mü yoksa mecbur SSD mi almam gerekir bilemedim.
  12. Tremila_

Öneri Oyunlar için 2 TB SSD Tavsiyesi

Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz bir de hocam alacağınız bir ürün vs varsa kartımla alırım taksit yapmış olurum.
  13. Tremila_

F/P açısından depolama için WD Blue yeterli diyorsanız başka markaya bakmadan kampanyada taksitle alayım o zaman hocam.
  14. Tremila_

Sistemde kullandığım anakart Asus Tuf A620M-Plus https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/tuf-gaming/tuf-gaming-a620m-plus/ Sistemde 2. disk olarak kullanacağım ve oyunları buraya kuracağım. F/P açısından hangisini önerirsiniz ? Kafamda WD Blue var ama artı veya eksisi ile...
  15. Tremila_

🔥İndirim Anker Şarj Cihazı (45W) Usb-C ve Usb-C Kablolu (2'li Set) 800TL

Kullanıyorum ve gayet memnunum. Beyaz kablosunun kirlenmesi dışında bir problem yaşamadım. Samsung S23 Ultra ve Nothing Phone 2A ile sorunsuz hızlı şarjla tam performansta kullanmaya devam. Hatta çevremde iki kişiden birisine aldırdım diğeride indirim bekliyor.
  16. Tremila_

FORMAT ATMALI MIYIM?

Yıllardır bilgisayar toplarım işlemci değiştiririm bundan kaynaklı format atmadım. Ekran kartı çok sık değiştirdiğim için genelde DDU üzerinden kaldırıp yenisini kurar devam ederim.
  17. Tremila_

✕ FORZA HORİZON 6 ZAMLANDI! ✕

Keza zaten öyle hocam...
  18. Tremila_

Başlık silindi

20.000 mah 45w powerbank 1270 liraya geliyor sanki gayet güzel fiyat.
  19. Tremila_

PXN DİREKSİYON SETLERİ STOKTA

Aynı durumdayız. Logitech vs zımbırtısı yerine müthiş fiyatları kaçırmışız hocam
  20. Tremila_

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 HEPSİ PAY ÜCRETSİZ 100 LİRA HEDİYE 🔥🔥🔥

Teşekkür ederim. Powerbank alacaktım 100 TL daha düşürdüm güzel kombo oldu :D
Geri