Arama sonuçları: *

1. M

Sistem Stabilite Değil

3000mhz çektiğimde hata almadım occt de 3200mhz ve 3600 mhz de veriyodu şimdi böle kullanırsam ne kadar bi performans kaybederim ciddi bişey olurmu 1788622526 2si tek seferde aynı marka olarak aldım biri sonra felan almadım
  2. M

Sistem Stabilite Değil

nasıl yanlış mesela ne yapmam lzım
  3. M

Sistem Stabilite Değil

3400e çekince pc hiç açılmıyo 1788620120 3200e çektiğimdede stabil oluyo
  4. M

Sistem Stabilite Değil

bu nuda yaptım usta olmadı yine
  5. M

Sistem Stabilite Değil

ryzen 7 5700x msı b550 gaming plus
  6. M

Sistem Stabilite Değil

hepsi dediğin gibi ama yinede olmuyo 4 slot var 2 4 olarak takılı tek tek çıkarıpta yaptım testleri aynı
  7. M

Sistem Stabilite Değil

ben 3000mhz 16gb lc 16 ram kullanıyodum şimdi 32 gb 3600 mhz cl18 rama geçtim ama sistem olsun sadece legue of legend oynunda çökme meydana geliyo mhz düşürdüm xmp kapatım ama banamısın demedi ramlar sağlam occt de test ettiğimde sadece ram testi yapınca sorun yok ama işlemci ile birlikte testi...
  8. M

Yani Ram Taktım Çökmeler Oluyor

halletim knk galiba anakartın desteği varda işlemcinin yokmuş
  9. M

Yani Ram Taktım Çökmeler Oluyor

iyi geceler ben önceden 16 gb 3000 mhz cl16 ram kullanıyodum sonra bunu yükseltip eskileri çıkarıp tapi 32 gb 3600 mhz cl18 ramlara geçtim ama sistem arada bi çöküp yeniden başlatıyo oyunlardada yapıyo neden yapar
  10. M

Dying Light The Beast Ses Sorunu

oyunu açtığım zaman ilk sahnesinde konuşma sesleri gelmiyor neden olabilir hyperx cloud 3 kullanıyorum
  11. M

Ekran kartı güncellemeden sonra ghost oluşması oyunlarda

iyi günler ben rtx 5060ti kullanıyorum daha öncede 4060ti kullandım şuan metro exodus ve spiderman 2 oynunda dlls açınca ghosting oluşmaya başladı bu neyden olabilir ve önlemi var mı
  12. M

Monütör çizik nasıl geçiririm

çok aşırı rahatsız etmiyo ama ben takıntılıyım ekran mı değişecek
  13. M

chatgpt de ya panel değiştir yada ekran koruyucu al diyo ekran koruyucu alsam ben, rahatsız eder mi? kullanımda
  14. M

bozukluk yok kapalıykende sanki arabalardaki çizikler varya onun gibi foto atamıyorum buraya
  15. M

dün masamda bi temizlik yapıyodum yanlışlılka monütörüme değmişim ve çizik oluştu nasıl geçiririm
  16. M

Amd ve nvidia ekran kartı çözünürlük farkı

bnm bi arkadaşımda 6700xt var warzon oynarız bendede 3060 var fps olarak onunki iyi ama görünrü çözünürlük olarak bnmki neden böle
  17. M

Çözüldü✓ Hangi ekran kartını almalıyım

peki usta kullanılırmı amd bende yabancısıyım normalde bende nvdia cıyımdırda önüme böle bi fırsat geçince çevremdekilerde çok ısrar edince amd al amd al diye bide buraya soruyum dedim
  18. M

peki ilk defa kullanıcam ben amd nvda nın her şeyini biliyom ne yapcanı nasıl performans vericeğini amd de sıkıntı yaşarmıyım son zamanlardada nvdia yapay zekaya da yüklendi
  19. M

5070ti de ona yetmiyo para benm alıcam 9070xt kişi tanıdık o yüzden bana biraz indirimli veriyo ama başkası daha var oda 5060 ti takasına girmek istedim oda 9070xt ile aynı fiyata denk geldi
Geri