Arama sonuçları: *

1. M

4 kulaklık arasında kaldım sizce hangisini almalıyım

ben alacağım kulaklığı ps5 pro telefon ve laptop cihazlarımda kullanacağım için bluetooth özelliği olmalı kulaklıktan beklentilerim kafamın üstünde şekil oluşturmaması ses kalitesinin iyi olması 1. ürün olarak: hyperx cloud stinger 2 kablosuz oyuncu 2. ürün olarak:logitech g435 3. ürün olarak...
  2. M

2000 TL Altı Bluetooth ve Ses Engelleme Kulaklık Önerileri

2000 TL’ye kadar Bluetoothlu ve ses engelleme özelliği bulunana fp kulaklık ne önerirsiniz
  3. M

bellek işem gerektir diye bir uyarı var

kullandığım acer nitro an 1641 cihazımda bilgisayarın kendi markası için kullandığı nitro sense adlı uygulamada kontrol sağladığımda depolama diski düzgün çalışmıyor diye uyarı veriyor lakin har disk sential adlı uygulamada baktığımda sağlığı yüzde yüz gösteriyor sizce iade etmeli miyim
  4. M

4060 ekran kartına 13.nesil i5 işlemci iş görür mü

ben bilgisayar konusundan çok anlamıyorum verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim
  5. M

4060 ekran kartına 13.nesil i5 işlemci iş görür mü

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-cyborg-15-13-nesil-core-i5-13420h-rtx4060-8gb-16gb-512gb-ssd-15-6inc-w11.html bu bilgisayarı alacağım ama aklımda i5 işlemci 4060 ekran kartının yanında bana sorun yaratırmı diye bir soru işareti var ayrıca i5 işlemci 4060 ekran kartının performansını destekler mi
Geri