Arama sonuçları: *

1. A

Ekran kartı hata veriyor

Aynı değişen bişey omadı
  2. A

Ekran kartı hata veriyor

Çok sürmez gibi
  3. A

Ekran kartı hata veriyor

ben fotoğrafları flaşa yedekleyim 1743024329 sıfırlıyorum abi işim bitince yazarım
  4. A

Ekran kartı hata veriyor

biraz resim bir kaç oyun 1743023952 bir ara san andreas indirmiştim korsan belki ondan virüs bulaşmıştır İNŞALLAH virüstür
  5. A

Ekran kartı hata veriyor

korsan oyun indirmiştim bir ara virus bulaşmış olabilirmi 1743023740 defendır taraması yapacam
  6. A

Ekran kartı hata veriyor

arka planda EA microsoft edge filan çalışıyor o yüzden olabilirmi 1743023258 300 mb yediğini nereden gördün 1743023350 bu niye olmuş olabilir hiç bir şey gelmedi pcnin başına
  7. A

Ekran kartı hata veriyor

yani sıkıntı var
  8. A

Ekran kartı hata veriyor

1743022909 ne diyosun abi
  9. A

Ekran kartı hata veriyor

bu şeklde gözüküyor
  10. A

Ekran kartı hata veriyor

başka bir durum olamazmı 1743022006 battlefied1 oynuyorum bir sıkıntı yok
  11. A

Ekran kartı hata veriyor

ekran kartınımı değiştiricem
  12. A

Ekran kartı hata veriyor

pcyi yeni adım
  13. A

Ekran kartı hata veriyor

aynı ayar ile daha dün oynadım hatta arkadan youtubeden müzik bile dinledim hiç atma yoktu ama bu gün açtım bu hatayı aldım
  14. A

Ekran kartı hata veriyor

arkadaşlar daha geçen yeni bir bilgisayar aldım ilk günler days gone oynuyordum ilk bir haftadan beri oynuyorum kasma donma olmadan 75 FPS oynuyordum ama bu gün oyunu açtığımda kayıt yerinden devam ettim sonra oyundan attı böyle bir hata aldım youtubedeki ayar videolarını izledim bu hatayı...
  15. A

Kali linux sanal makinede kali

sanal makinama kali linux kurdum ama service apache2 start komutunu çalıştırdığımda çalışıyor firefox üzerinden dosyayı ve siteyi görüntülüyorum ama googleden denediğimde bu siteyi görüntüleyemiyorum yardım edermisiniz
  16. A

Laptop açılmıyor şarj olmuyor

Arkadaşlar laptopla oyun oynuyordum ve kapattım oyun oynarken hiç bir sıkıntı yoktu Ama laptopu tekrar açmaya geldigimde açılmadı şarja taktım şarjda olmadı yardım ederseniz sevinirim
  17. A

Bilgisayar dondu kilitlendi ekranı

Laptop kullanıyorum ama bazen laptop kilitleniyor o an ekranda ne varsa öyle kalıyor her zaman yapmıyor ama yapıncada kolay kolay düzelmiyor ve fazlasıyla ısınıyor ve fan hızlanıyor
  18. A

Redmi şebeke sorunu var

Merhaba redmi 12c marka bir telefon kullanıyorum ve şebekede çarpı var ne yaptıysam gelmedi format bile attım bu arada cihaz bilgisi kısmımdanda yapamadım lütfen yardım edermisiniz
  19. A

GeForce Now da valorant varmı

Merhaba türkiyede oyun oynamaya çalışan bir gencim fakat bilgisayarım çok eski GeForce Now sayesinde cs 2 de 60 FPS ile oyun oynuyorum ama valorant oynayabilir miyim ne ki kadar arasamda valorant oynayamadım ama GeForce Now sitesinde valorant test videoları var çok fazla bilgim yok cevap...
  20. A

merhaba vmbox ana makineye dosya atmıyor

merhaba sanal makinemde kali linx var ama misafir makinadan ana makineye dosya atamıyorum yardım edermisiniz
Geri