Arama sonuçları: *

1. T

JBL Tune Beam 2 Alınmaya değer mi ?

Dün Anker souncore liberty 4 aldın ve ses kalitesin beni hiç memlun etmedi istediğim sesi veremiyor eski kulaklığım blackview 4 daha güzeldi şimdi ilk tercihim olan JBL ye döndüm sizce bu kulaklık alınır mı? ?
  2. T

Anker soundcore liberty 4 equlazier ayarı nasıl olmalı ?

Bugun aldın ve sesinden memlun değilim istediğim sesi vermiyor. Eski kulaklığım blackview 4 çok güzeldi bass olsun tiz olsun vokal olsun efsaneydi ama bu kulaklığa 5 bin tl verdim ve 600 tl kulaklık daha iyi. Ne yaptıysam olmadı. Bir türlü aradığım ses ayarını bulamıyorum. Ya bass fazla oluyor...
  3. T

JBL mi daha iyi yoksa Anker mi ?

Yani kararsız kaldım aslında 2 markada iyi diyorlar ama bilemedim. ben size modelleri ve fiyatları vereyim siz bana bir öneri yapın. Günlük kullanım , Müzik dinleme , Sporda kullanım olsun toza sıvıya dayanıklı ses kalitesi çok güzel olan yarı yolda bırakmayacak bir şey olmasın istiyorum o kadar...
  4. T

Tembellikten nasıl kurtulup eskisi gibi daha zeki olabilirim?

Başlıktada belirttiğim gibi ama tembel değilim aslında herkes bana çok zeki olduğumu söylüyor ama bu zekiliğimi beynimi nasıl kullanacağımı bilmediğimi söylüyorlar buna annem ve öğretmenlerim dahil. 9. Sınıfa kadar hiç ders çalışmazdım ve düşük notlar alırdım. 9. Sınıfta bir arkadaşımla...
  5. T

RTX 3090'lı bu sistem alınır mı sizce ?

Dediğim gibi , yaş oldu 18 neredeyse üniversite hazırlık var ondan sonra meslek işi var sonrası allah kerim. Beni üni bitene kadar götürsün bana yeter.
  6. T

Hiç anlamıyorum DDR işlerinden ben saadece beni 3-4 yıl götürücek bir pc arıyorum. 1733849754 Teşekkür ederim hocam. 1733849774 Ozaman aldım gitti hocam.
  7. T

Hocam tanıdık var ama gümrük vergisi alıyorlar elektronikte burada.
  8. T

Bende öyle yapmayı tercih ederdim hocam ama 4070 - 4090 burada çok pahalı. MSI In 3090 ı var bir tane gaming diye olan saadece kendisi 118k
  9. T

4070Tİ Sıfır saadece ekran kartı 1300 dolar en ucuzu 1733848701 Keşke hocam. Çok pahalıya satıyorlar 2. eli bile. 1733848719 Aanca bu sistemi 58k ya indirimli ayarladım.
  10. T

Hocam maalesef burada 4080 süper sistem 90k+ 1733848642 4070 Tİ lerde çok pahalı.
  11. T

Otellerde bulabilirsin.
  12. T

Yeni bilgisayara geçiş yapmak istiyorum şuan kullandığım 1660 lı bilgisayarımı kardeşime vereceğim kendime daha iyisini alacağım. Kıbrısta yaşıyorum burada çoğu şey çok ucuz çoğu şey biraz pahalı. Ona göre yorum yaparsanız çok sevinirim :) . RTX 3090 ' Lı Sistem şu şekilde : AMD Ryzen 7...
  13. T

Monster Vrtual mı iyi yoksa hyperx cloud 3 mü daha iyi ?

Monsterin 1 yıldır klavyesini kullanıyorum ve çok memlunum şuana kadar hiçbir sorun çıkarmadı üstüne çay bile döküldü maşallah adı gibi canavar. Kulaklık olarak monster virtual 7.1 rgb çok hoşuma gitti marka bana klavyeden dolayıda baya bir güven verdi. Kulanlık olarak olumsuz bir yorum...
  14. T

COD Warzone açılmıyor.

Arkadaşlar oyun HDD diskte açılıyor ama graikler berbat şekilde açılıyor , SSD diskte açılmıyor hata vermeiyor. Platformum steam. Ne yaparsam yapiyim sil tekrar yükle , pc ayarlarıyla oyna , BIOS ayarlarıyla oyna , diskleri değiştirme , Oyunu diğer disklere alma ne yaparsam yapiyim HDD den başka...
Geri